Mold Vs ωίδιο

Οι περισσότεροι από μας γνωρίζουν το πράσινο ταινία που αναπτύσσει on μπαγιάτικο και εκφυλισμένο τροφίμων. Δεν είναι τίποτε, αλλά καλούπι κατά την εργασία. Ομοίως, το ωίδιο, ένα είδος μύκητα, στόχοι οι επιφάνειες όπως το δέρμα, το χαρτί και χώρους όπου η περιεκτικότητα σε υγρασία είναι πολύ υψηλή. Είναι ως επί το πλείστον, επίσης, ονομάζεται ωίδιο. Πέρα όμως από αυτό, υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά σε αυτά τα δύο, που τους καθιστούν παρόμοια, καθώς και οι οποίες τα διακρίνουν. Προτού προχωρήσουμε στη συζήτηση του εναντίον μούχλα ωίδιο, αφήνει να έχει μια ματιά στο τι φόρμα και το ωίδιο κατά κύριο λόγο είναι.
Μούχλα
Black Mold, βασικά, ένα είδος μύκητα, οι οποίες αναπτύσσονται με τη μορφή πολυκύτταρων ινίδια που ονομάζονται υφές. Αυτά είναι από το βασίλειο των μικροσκοπικών μυκήτων. Το σωληνοειδές, διακλάδωση υφών έχει πολλαπλά, πανομοιότυπα πυρήνες και έχει ένα συνδεδεμένο δίκτυο. Θεωρείται ως ένα και μόνο οργανισμό. Τώρα, καλούπια δεν μπορεί να βρεθεί σε μια συγκεκριμένη ταξινομική ή φυλογενετική ομάδα. Ωστόσο, θα μπορούσε να βρεθεί στο διαιρέσεις Zygomycota, Deuteromycota and Ascomycota. Οι περισσότεροι από μας γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά της μούχλας που προκαλούν αλλοίωση των τροφίμων, αλλά υπάρχουν καλούπια που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη βιολογική αποδόμηση ή για την παραγωγή διαφόρων τροφίμων, ποτών, ένζυμα και αντιβιοτικά. Καλούπια αντλούν ενέργεια όχι από τη φωτοσύνθεση, αλλά από τον οργανισμό που κατοικούν μέσα Και κατά τρόπο ενδιαφέροντα, μούχλας μπορεί επίσης να δώσει μακριά μυκοτοξίνες, οι οποίες σε συνδυασμό με υδρολυτικά ένζυμα διαταράσσουν και να αποτρέψει την ανάπτυξη ανταγωνιστικών μικροοργανισμών. Μαύρη μούχλα στο μπάνιο είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο.
Χρήσεις? Φαρμακευτικό χρήσεις της μούχλας συνεπάγονται το ρόλο της ως συστατικό πενικιλίνη, στην μείωση της χοληστερόλης φάρμακα όπως Λοβαστατίνη (που προέρχεται από μούχλα) και στο cyclosprine, (και πάλι προέρχονται από τον τύπο της μούχλας), η οποία αποτελεί ανοσο φάρμακο καταπιεστική, που χρησιμοποιείται για να καταστείλει την απόρριψη της ένα όργανο το οποίο είναι μεταμοσχευθούν. Στη συνέχεια, μερικά άλλα είδη μούχλας συμβάλλουν στην παραγωγή γλυκονικού οξέος και κιτρικού οξέος. Το συγκεκριμένο καλούπι ονομάζεται Aspergillus Νίγηρας.
Είδη? Λίγα κοινοί τύποι μυκήτων είναι Acremonium, Aspergillus Cladosporium, Fusarium, Mucor, Penicillium και Trichoderma.
Μούχλα
Στην παλιά αγγλικά, αυτό αναφέρεται ως, μάλλον αυτό σήμαινε μελιτώματος. Αργότερα έγινε γνωστό το ωίδιο στη σύγχρονη έννοια του όρου. Κατά κύριο λόγο το ωίδιο είναι επίσης ένα είδος μύκητα - ένα είδος μούχλας και επιστημονικά λέγεται ωίδιο. Το ωίδιο είναι μια επίπεδη μοντέλο ανάπτυξης και κυρίως ευδοκιμεί σε επιφάνειες, όπου η περιεκτικότητα σε υγρασία είναι πολύ υψηλή. Παράθυρο μαρσπιέ, χαρτί, δέρμα, τις οροφές, τους τοίχους και τα πατώματα του σπιτιού με δυσλειτουργίες διαχείρισης υγρασίας είναι πιο επιρρεπείς στο ωίδιο. Τα περισσότερα είδη του ωιδίου είναι κυρίως ένα στενό φάσμα των ξενιστών. Επιπλέον, τα περισσότερα από αυτά είναι υποχρεωτικά παράσιτα των ανθοφόρων φυτών. Προίκα ωίδιο είναι ένα άλλο φυτό που συνδέονται ωίδιο. Υπάρχουν επίσης μερικά είδη μυκήτων, που μπορούν να ευδοκιμήσουν σε συνθήκες που είναι μη ευάερα. Προίκα ωίδιο εμφανίζεται ως κίτρινες κηλίδες στα φύλλα ή τα φρούτα. Αναπτύσσεται σε ένα μόνο κελί ή σπορίων.
Τώρα που και οι δύο φόρμα και το ωίδιο έχουν εξηγηθεί, ας ρίξουμε μια ματιά στο vs μούχλα ωίδιο.
Συγκρίνοντας φόρμα και το ωίδιο? Αποδέκτης οι δυο τους είναι ένα είδος μύκητα. ? Συνήθως Ενώ το ωίδιο σκόνη και τους στόχους φυτά, μούχλα είναι μαύρη ή πράσινη και τις επιθέσεις της γήρανσης, μπαγιάτικο ή σήψη των τροφίμων. Στην πραγματικότητα, το ωίδιο είναι ένα είδος μούχλας. ? Φόρμα και το ωίδιο τόσο εξαπλωθεί από σπόρια. ? Mold επιβιώνει σε μη-διαβίωσης υλικά - πλακάκια, πλαστικά και άλλα παρόμοια. Από την άλλη πλευρά, το ωίδιο ζει από τα προϊόντα που κατασκευάζονται από τα ζώα και τα φυτά και είναι διαδεδομένη σε τροπικές περιοχές. Μπορεί να είναι καταστροφική για τις καλλιέργειες. ? Και οι δύο όμως, αγαπούν την υγρασία και δεν μπορούν να αντισταθούν επιφάνειες όπου υπάρχει υγρασία. ? Ωίδιο αιτίες μπορούν να καταστρέψουν τα βιβλία και τα ρούχα, ενώ ακόμη και αν μούχλα έχει δύο αρνητικές συνέπειες, που έχει την επιστημονική και μαγειρικές χρήσεις, καθώς και. ? Καλούπια επίσης να βοηθήσει στη λίπανση του εδάφους από τη διάλυση των αποβλήτων και τα νεκρά. Καλούπια ή μάλλον μερικοί τύποι μυκήτων παίζουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή μερικών φαρμάκων. Αντιθέτως, η μούχλα δεν έχει καμία τέτοια χρήση. ? Ωίδιο και η φόρμα μπορεί να επιδεινώσει τα προβλήματα όπως το άσθμα και τις αλλεργίες, αλλά μούχλα προκαλεί χαρακτηριστικά κόπωση. ? Μερικές καλούπια θα μπορούσε να αυξηθεί στα φυτά, και το ωίδιο φύεται μόνο σε φυτά. ? Καλούπια που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή διαφόρων τροφίμων, όπως αναφέρθηκε, όπως το τυρί, ψωμί, λουκάνικα, σάλτσα σόγιας, τεμπέ και μερικά άλλα πράγματα. Το ωίδιο δεν χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό. ? Ήταν μια στενή κλήση μεταξύ vs μούχλα ωίδιο. Όλα είπε και γίνει, και οι δύο από αυτούς είναι ανεπιθύμητα πράγματα και πρέπει να ξεφορτωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα. Μην αφήσετε αυτά τα είδη μυκήτων μολύνουν τα τρόφιμα ή το σπίτι σας! Κρατήστε τον ενδεχόμενο μύκητα επιρρεπείς θέσεις ξηρά, ώστε να εξασφαλίζεται μύκητα ελεύθερες επιφάνειες.
Έτσι ώστε να είναι, εγώ υπογράφει εδώ με την ελπίδα ότι οι πληροφορίες που αποδείχθηκε χρήσιμο σε σας!