Concrete Block Τοίχοι Αντιστήριξης

Έναν διατηρώντας τοίχο χρησιμοποιείται για πολλές διαφορετικές εργασίες όπως η πρόληψη της διάβρωσης του εδάφους, δημιουργώντας σύνορα δέντρο, ισοπέδωση βεράντες, δίνοντάς τους απότομους λόφους ένας ενωμένος μορφή κ.λπ. Τα πλεονεκτήματα της χρήσης τσιμεντόλιθους ότι είναι μακράς διαρκείας, εύκολο στην εγκατάσταση, ευρέως διαθέσιμη , σε λογικές τιμές, και διατίθεται σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Απλά βεβαιωθείτε ότι τα οικοδομικά υλικά σας είναι καλής ποιότητας.
Ξεκινώντας? Κάποιος πρέπει πρώτα να αποφασίσετε πόσα τεμάχια θα ήταν επαρκής για την οικοδόμηση ενός τοίχου. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τα καμπύλα τοιχώματα απαιτούν περισσότερα μπλοκ από το ευθύτερη αυτά. Για να κόψετε το μπλοκ με ακρίβεια, μια γραμμή θα πρέπει να φέρουν γύρω τους με τη βοήθεια ενός ½ 3 ιντσών τούβλο σμίλη και μια βαρειά. Τη σμίλη πρέπει να τοποθετείται ακριβώς στο κέντρο της σημαντικής γραμμής και τη βαριά θα πρέπει να επιτευχθεί απότομα.
Concrete Block Τοίχοι Αντιστήριξης? Για να οικοδομήσουμε έναν διατηρώντας τοίχο που είναι 4 πόδια στο ύψος, μια τάφρο με την υποδοχή ενός 4 έως 6 ιντσών συμπυκνωμένο βάσης και 1 ίντσα άμμο ισοπέδωση πρέπει να σκαφτεί. Ένα φτυάρι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να σκάψει την τάφρο. Η άμμος ισοπέδωση και τη συμπυκνωμένη βάση καλύπτει την πρώτη στρώση τσιμεντόλιθους στο ήμισυ του ύψους της. Το επόμενο βήμα της τσιμεντόλιθους, δηλαδή αυτή που τοποθετείται πάνω από την βασική στιβάδα πρέπει πορεία πίσω περίπου ¾ ιντσών. Η κάθετη αρθρώσεις πρέπει να αλληλεπικαλύπτονται τουλάχιστον 4 ίντσες. Οι σειρές των τσιμεντόλιθους Θα πρέπει να διασφαλισθεί η μία στην άλλη με τη βοήθεια των ακίδων. Το πίσω μέρος του τοίχου θα πρέπει να γεμίσει με θραυστό πέτρωμα. Η κορυφαία μερίδα (6 ίντσες) θα πρέπει να συμπληρώνεται με ένα «ανώτατο όριο» της πάτρια εδάφη. Διατηρεί το επιφανειακό νερό από την είσοδο της τάφρου.
Εργασίας των Concrete Block Συστημάτων? Τα συγκεκριμένα τεμάχια που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης έχουν ένα χείλι στο κάτω μέρος. These χείλη βοηθήσουν στην ασφάλιση του μπλοκ μαζί? Την οποία παρέχονται συμπληρωματικές αποτελέσματα στο σχηματισμό μιας βήμα-όπως δομή. Η κοιλότητα μεταξύ του μπλοκ είναι γεμάτο με χώμα. Ωθεί το μπλοκ προς τα εμπρός, και με τη σειρά του ενισχύει τους αρμούς μεταξύ των χειλιών και τα μπλοκ που βρίσκονται από κάτω τους.
Ποιότητες Καλής Retaining Wall Blocks? Η διατήρηση μπλοκ τοίχος θα πρέπει να είναι αρκετά ισχυρή ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των δύσκολων εδάφη. Η διατήρηση τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από τα συγκροτήματα πρέπει να είναι ευέλικτο, ευπροσάρμοστο, και πρέπει να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε νέου χώρου του έργου.
Πλεονεκτήματα Χρησιμοποιώντας τσιμεντόλιθους? Τα συγκεκριμένα τεμάχια που χρησιμοποιούνται για αναλημματικό τοίχο interlock κατασκευή μεταξύ τους και δεν απαιτούν κονίαμα. Αυτά τα μπλοκ είναι εύκολο να συγκεντρωθούν και θα μπορούσε εύκολα να αφαιρεθεί, εάν παραστεί ανάγκη. Οι τοίχοι κατασκευάζονται με τσιμεντόλιθους βοηθήσει στη δημιουργία ενός συστήματος αναβαθμίδες, οι οποίες είναι επίσης ευχάριστο στην όψη του. Το συγκεκριμένο μπλοκ τοίχοι δώσει την ευκαιρία να δημιουργούν τοπία.
Τα διάφορα είδη τοίχων αντιστήριξης χρήση διαφορετικών υλικών για την κατασκευή τους. Κτίριο τοίχων αντιστήριξης με τη βοήθεια του τσιμεντόλιθους είναι μια καλύτερη επιλογή πέρα ​​από τη χρησιμοποίηση άλλων υλικών. Το συγκεκριμένο μπλοκ τοίχοι είναι έτσι μια καλή επιλογή για να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο τοπίο και στιβαρή κατασκευή.