Μητέρα του γαμπρού φοράτε

Λένε ότι οι δεσμοί του γάμου γίνεται στον ουρανό και της ακριβώς ότι τα δύο συναντώνται εδώ, σε αυτόν τον κόσμο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι όντως αλήθεια. Αλλά είμαι απόλυτα θετικός σε ένα πράγμα και υποθέτω ότι ο καθένας θα συμφωνούσε με αυτό. Και το θέμα είναι ότι ο γάμος δεν έχει ομοιότητες. Το όλο σενάριο γάμος είναι μαγευτική. Οι δύο αυτοί οι οποίοι θα ήταν εγκλωβισμένη στο νήμα του ιερού γάμου για πάντα, είναι σε μια διαφορετική κάμπο όλοι μαζί, μάλλον, είναι στο σύννεφο εννέα, για να είμαι ακριβής. Επομένως, αφού οι καμπάνες του γάμου βαθμίδα, η γενική ατμόσφαιρα είναι μαγευτική. Η νύφη ανησυχεί για κάθε μικρή λεπτομέρεια και θέλει ιδιαίτερη μέρα της να είναι νομάρχη, χωρίς οποιαδήποτε δυσλειτουργία ντουλάπα, των τροφίμων και την ατμόσφαιρα «ατυχίες». Τώρα δυσλειτουργία ντουλάπα εκτείνεται από τη φθορά της νύφης με την μητέρα του γαμπρού φθοράς. Είναι μια τεράστια στροφή μακριά για μια νύφη, αν η μητέρα του γαμπρού δεν είναι κατάλληλη ενδυμασία, σε αρμονία με το περιβάλλον και τη γενική ροή του νυφικού. Έτσι, για όλες τις νύφες-να είναι, και η μητέρα του γαμπρού-να-να, εδώ είναι όλα σχετικά με τη μητέρα του γαμπρού ενδυμασία και γενικά η μητέρα του γαμπρού φορέματα.
Μητέρα της ενδυμασίας Γαμπρός
Τι στυλ πρέπει να φορούν;? Λοιπόν, πρώτα απ 'όλα, είναι καλύτερα να αποφασίσει, η μητέρα του γαμπρού φθοράς, έχοντας μια ευχάριστη συνομιλία με τη μητέρα της νύφης για το τι πρόκειται να φορέσει. Συντονισμός με ενδυμασία της. Αλλά αυτό δεν θα σήμαινε ότι η μητέρα του γαμπρού θα πρέπει να αντιγράψετε τον ομόλογό της! Απλά να είναι σε συγχρονισμό με ό, τι η μητέρα της νύφης πρόκειται να φορέσει. Για παράδειγμα, αν η μητέρα της νύφης φοράει ένα φόρεμα, με μια στενή σκιά στο χρώμα του, ας πούμε, αφρώδη σαμπάνια, τότε μπορείτε να φορέσετε ένα χρυσό μητέρα του γαμπρού φόρεμα. Ομοίως, εάν πρόκειται να φορέσουν κάτι πολύ απλό και το είδος των περιστασιακά ως μητέρα του γαμπρού, να το υποβαθμίσει και να μην είναι πάνω από την κορυφή. Έτσι, περιμένουμε την μητέρα της νύφης φόρεμα πρώτα. Εκτός από αυτό, πρέπει επίσης να έχουμε κατά νου τη θέση ήθελα, αν είναι μια υπαίθρια γάμος σαν ένα γάμο στην παραλία, τότε, δεν θα θέλατε να αμηχανία φορώντας ένα μακρύ sleeved νυφικό, παρά συμπαγής κάτι. Δεν θα θέλατε η κόρη σας-το-δίκαιο να μουρμουρίζουν κάτι άλλο εκτός από το γαμήλιους όρκους, έτσι δεν είναι; Το κλειδί είναι να φορέσουν κάτι το οποίο είναι άνετα, αλλά και που θα σας κάνουν να δείχνετε υπέροχη!
Χρώμα αποχρωματίζει;? Τώρα αυτό είναι ένα άλλο πολύ σημαντικό πράγμα για να εξετάσει κατά την επιλογή μητέρα της φθοράς γαμπρού. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, να γνωρίσουμε ποια είναι η μητέρα της νύφης φοράει θα δώσει μια δίκαιη ιδέα του συνολικού περιγράμματος των νυφικών. Έτσι, επιλέγοντας ένα χρώμα, σύμφωνα με τα οποία θα είναι μια καλή ιδέα. Μετά από όλα, η μητέρα του γαμπρού θα πρέπει να gel καλά με το σύνολο που έχει συσταθεί. Επομένως, εάν φορώντας ωραίο για όλους, φωτεινά χρώματα, η μητέρα του γαμπρού δεν πρέπει να φαίνεται ότι είναι τοποθετημένο πίσω ή αυτή είναι η ίδια παίζει κάτω. Έτσι, επιλέγουν, η μητέρα του γαμπρού φόρεμα, χρώματος το οποίο θα είναι σε συγχρονισμό με τους άλλους. Ενώ η επιλογή του χρώματος επίσης να εξετάσει το δέρμα σας και το χρώμα των μαλλιών. Μια άλλη πολύ σημαντική συμβουλή να θυμόμαστε είναι ότι φορούν δεν είναι λευκή. Είναι μια επιλογή από προεπιλογή για τη νύφη, αλλά οι πόρτες για τα λευκά δεν είναι ανοικτές για σένα, μάνα του γαμπρού! Επιπλέον, δεν είναι μια πολύ καλή ιδέα για την καθαρή έλλειψη πρακτικού, ότι το άσπρο είναι τόσο επιρρεπείς σε λεκέδες και ακόμη και μια μικρή κηλίδα δείχνει σε αυτό.
Πού να το πάρει;? Η απάντηση στο ερώτημα πού θα πάρει η μητέρα του γαμπρού ενδυμασία είναι πολύ απλή. Είναι κάθε κατάστημα, όπου έχετε βραδινές τουαλέτες και την ουσία του γάμου. Θα πάρετε εύκολα ένα νυφικό εκεί. Ακόμη και σε μια μπουτίκ θα γίνει ένα ωραίο νυφικό. Αν έχετε μηδενίζεται σε, σε ευκαιριακή και μια επίσημη εμφάνιση, τότε ίσως ένα κατάστημα με επίσημο ένδυμα (στο πλαίσιο του γάμου) θα είναι μια χαρά.
Έτσι, όπως η μητέρα του γαμπρού φορούν δεν είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία, εφόσον έχει σχεδιαστεί και γίνεται συστηματικά. Το κόλπο είναι να μην κοιτάξουμε φανταχτερός, αλλά να είσαι ο εαυτός σου, άνετα και να εμπιστεύεται σε αυτό που φοράτε. Τότε να είστε σίγουροι ότι ροκ το γάμο! Έχετε μια μπάλα του χρόνου!