Διακοσμήσεις Balloon Γάμος

Μπαλόνια αποτελούν ένα από τα συνηθέστερα χρησιμοποιούμενα υλικά να διακοσμήσει ένα γαμήλιο τόπο συναντήσεως. Υπάρχουν πολυάριθμες μορφές μπαλόνι και πρότυπα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση. Επιπλέον, οι διακοσμήσεις balloon γάμο είναι επίσης μια ανέξοδη και το διαθέσιμο επιλογή. Σήμερα, υπάρχουν πολλοί τύποι μπαλόνια που είναι καλής ποιότητας, και έρχονται σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη, και χρώματα. Κάποιος θα σίγουρα μπερδεύονται με το ποια στυλ ή τα χρώματα για να διαλέξετε. Μπορείτε ακόμη έρθουν επάνω με δικές σας ιδέες να δημιουργήσετε εξατομικευμένες διακοσμήσεις αερόστατο για δεξίωση γάμου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διασκεδαστικό και κομψή διακόσμηση του γάμου. Παρακάτω είναι μερικές από τις πιο συνήθως χρησιμοποιούνται διακοσμήσεις μπαλονιών που χρησιμοποιούνται σε γαμήλιες τελετές και δεξιώσεις.
Οι κοινοί τύποι Διακοσμήσεις με μπαλόνια Γάμων
Balloon Διάδρομοι? Μπαλόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν τη διάβαση πεζών σε ένα θρησκευτικό γάμο. Μπορείτε να εξασφαλίσει τα μπαλόνια on κορδέλες, έως το τέλος της παγκάκια εκκλησίας, είτε μεμονωμένα είτε σε μικρά τσαμπιά. Φουσκώστε τα μπαλόνια με ήλιο, ώστε να επιπλέουν, αλλά και τη χρήση καιρό κορδέλες προκειμένου οι επισκέπτες να δουν άνετα τη γαμήλια τελετή. Για υπαίθρια τελετή του γάμου, ή ο τρόπος που οδηγεί στην είσοδο του χώρου υποδοχής, τα τσαμπιά από πολύχρωμα μπαλόνια on καιρό κορδέλες κάνει μια άριστη διάβαση πεζών. Δέστε ήλιο-φουσκωμένα μπαλόνια στους πασσάλους στο χόρτο, είτε στη βάση του ένα ογκώδες περίτεχνα γλάστρα με ανθίσεις μετάξι. Στην περίπτωση ενός γάμου βράδυ, είναι μια καλή επιλογή για την εξασφάλιση πολύχρωμα μπαλόνια για τις μικρές ηλιακά φώτα κήπου με το σκεπτικό για τη δημιουργία ενός χαριτωμένη ατμόσφαιρα.
Balloon Arches? Αυτό το είδος θεωρείται μια από τις πιο συναρπαστικές διακοσμήσεις μπαλονιών. Μπορείτε να κάνετε καμάρες balloon χρησιμοποιώντας μόνο μπαλόνια all δεμένες μαζί σε ίσα μήκη σε ένα σύρμα ή ένα string, και στη συνέχεια αγκυροβόλησε στο έδαφος σε κάθε τέλος με sandbag ή βαριά τίποτα. Μπορείτε να δημιουργεί τέτοια τόξα όσο και ευρεία, όπως εσείς επιθυμείτε. Έχετε επίσης την δυνατότητα να αγοράσει ταινίες από πλαστική ύλη για το σκοπό αυτό. Η αψίδα μπορεί να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του πίνακα κεφάλι στη ρεσεψιόν, ή πριν από την περιοχή όπου το ζευγάρι θα πρέπει να στέκεται για το γάμο. Για αυτόν τον τύπο τόξου, η χρήση του φυσικού αερίου ηλίου για να φουσκώνουν τα μπαλόνια, έτσι ώστε να επιπλέουν πάνω.
Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα διαφορετικό είδος καμάρας μπαλόνι κάνοντας χρήση σε χαμηλές τιμές αψίδα μέταλλο. Αυτό είναι ένα ευρύτερο τόξο που χρησιμοποιεί πολλά μπαλόνια που είναι δεμένο στο πλαίσιο της καμάρας με μικρά κομμάτια σπάγκου ή σύρμα για να κάνει μια παχιά και πλήρη αψίδα. Για αυτό το σχέδιο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αέρα για να φουσκώνουν τα μπαλόνια, αντί του αερίου ηλίου.
Σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω σχέδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπαλόνια με το ίδιο χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος, να δώσει μια ομοιόμορφη εμφάνιση. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό δύο ή περισσότερων χρωμάτων και σχημάτων για μια όμορφη και πολύχρωμη εμφάνιση.
Μπαλόνια για Centerpieces? Οι ανθοδέσμες Balloon χρησιμοποιούνται συνήθως για να δημιουργήσουν θεσπέσια κεντρικά γάμου για ομορφαίνοντας πίνακες στο χώρο του γάμου. Χρησιμοποιήστε κορδέλες διαφορετικών μήκη για ligaturing μια δέσμη των τριών ή περισσότερων μπαλόνια μαζί, και η εξασφάλισή τους σε βάρος μπαλόνι. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα εξατομικευμένο βάρος balloon με απλά περιτύλιγμα ένα βαρύ αντικείμενο με μια αστραφτερή mylar.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργείτε και να προσαρμόσετε διακοσμήσεις balloon γάμου. Ακόμη και αν μπαλόνια χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση σε μια ατελή τρόπο, κατορθώνουν ακόμα να βελτιώνω την εμφάνιση του χώρου.