Ντους υποδείγματα Stall

Ντους στάβλοι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα κάθε σύγχρονο μπάνιο ημέρα. Το κύριο πλεονέκτημα της εγκατάστασης καμπίνα ντους έγκειται στο ότι εμποδίζει νερό του ντους από να πάρει πιτσιλιστεί όλο το μπάνιο και περιορίζεται να μία συγκεκριμένη περιοχή μόνο. Αν σκέφτεστε να αναδιαμόρφωση λουτρών ή έχετε μια νέα κατασκευή μπάνιο στη διαδικασία, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα ντους για να του δώσει μια κομψή, κομψή εμφάνιση. Το σχήμα, το μέγεθος και το ύφος του στάβλοι ντους είναι τόσο πολλές που είναι σύγχυση κατά περιόδους. Βασικά, τα σχέδια καμπίνα ντους πρέπει να είναι κατάλληλο για τον προϋπολογισμό σας, αλλά και τη διακόσμηση λουτρών.
Ντους υποδείγματα περίφραξη Stall
Κατ 'αρχάς, λαμβάνει τις μετρήσεις του λουτρού να διαπιστωθεί το μέγεθος του καταλύματος που μπορεί να εγκατασταθεί. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε τη σωστή θέση για το στάβλο ντους στο μπάνιο. Υπάρχουν τόσα πολλά ποικιλία των υλικών που χρησιμοποιείται για να κάνει ντους περίβλημα. Θα μπορούσε να είναι από υαλόνημα, γυαλί, ακρυλικό, κλπ. Αυτό το είδος του υλικού που προτιμώνται, δεδομένου ότι είναι εύκολο να καθαριστούν. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα υλικά όπως το μπλοκ από γυαλί, πλακάκι γυαλιού, πέτρα, τσιμέντο, κλπ. Μπορείτε να συνδυάσετε ορισμένες από τις ύλες αυτές να προβεί στην θαλάμου για τον στάβλο ντους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γυαλί πάνελ κεραμίδι για την πλευρά που επισυνάπτεται στον τοίχο μπάνιο, και η χρήση υαλότουβλα για τους άλλους τοίχους που είναι αυτόνομη. Στην περίπτωση που δεν σας αρέσει το συνηθισμένο τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα ντους περίβλημα, μπορείτε να επιλέξετε κάποια σχέδια με μοναδικό γεωμετρικά σχήματα και αν ταιριάζει με το σχεδιασμό μπάνιο σας. Θα μπορούσε να είναι σε σχήμα μισό κύκλο ή η περίφραξη με πέντε τοίχους, κ.λπ.
Ντους Σχέδια Πόρτα Stall
Όταν πρόκειται για τα σχέδια των θυρών για την ντουσιέρα, εάν μπορεί να μια απλή θύρα είναι κατασκευασμένα από γυαλί που ταλαντεύεται ανοικτή στο εξωτερικό κατεύθυνση. Εάν το λουτρό σας δεν είναι πολύ ευρύχωρο, στη συνέχεια, μια συρόμενη πόρτα είναι η σωστή για σας, δεδομένου ότι δεν θα καταλαμβάνει κάθε επιπλέον ποσότητα του χώρου όταν η πόρτα είναι ανοιχτή. Όταν και οι δύο το μπάνιο καθώς και την καμπίνα ντους είναι μεγάλη, τότε μόνο θα πρέπει να επιλέξετε ένα σπαστό πόρτα για την καμπίνα ντους που μπορεί να ανοίξει και στις δύο κατευθύνσεις. Μπορείτε να πάτε για πάγκους ντους χωρίς οποιαδήποτε πόρτα, καθώς και. Γι 'αυτό, η διάθεση της κεφαλής ντους πρέπει να είναι τέτοια ώστε το νερό ντους δεν παίρνει χυθεί όλο το μπάνιο. Αυτές τις μέρες, χωρίς πλαίσιο πόρτες κερδίζουν τεράστια δημοτικότητα λόγω της μοναδικής μοτίβα που είναι διαθέσιμες. are υπάρχουν ασύμμετρες σχήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν το περίβλημα είναι επίσης ασύμμετρη σχέδια. Έπειτα, υπάρχουν θύρες ατμού από γυαλί που θα επιτρέψει σε σας για να κάνουν το ντους stall ένα ατμόλουτρο.
Ντους υποδείγματα Προϊστάμενος
Σχέδια του κεφαλές των ντους, διευκολύνει την ενίσχυση της εμφάνισης των σχεδίων stall ντους. Για το κεφάλι ντους, έχετε πολλές επιλογές όσον αφορά τα στυλ και τελειώματα. Ο τερματισμός της κεφαλής ντους μπορεί να βουρτσισμένο νικέλιο, χρώμιο, ορείχαλκος ή λαδωμένα χάλκινο. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με το φινίρισμα των άλλων ειδη υγιεινης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα εκτίθενται έπιπλα ντους ή κρυμμένα φωτιστικά ντους. Το εκτεθειμένο αυτοί δίνουν ένα κομψό και αριστοκρατικό κοιτάξουμε προς το στάβλο ντους. Από την άλλη πλευρά, οι κρυφές προστατεύουν τα έπιπλα από βλάβες που προκαλούνται από τη συνεχή έκθεση σε νερό.
Σήμερα, δεν είναι αναγκαίο ότι πρέπει να κρατήσει μόνο ένα κεφάλι ντους stall ντους σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλαπλάσιο αριθμό κεφαλές των ντους. Κεφαλές των ντους με πολλαπλές αεριωθούμενα ή τα χαρακτηριστικά ατμού είναι αρκετά δημοφιλή. Μπορείτε να επιλέξετε πολυτελή τις κεφαλές των ντους, που θα σας περιποιηθούν με κάποια μασάζ αποτελέσματα. Έχει επιπρόσθετα χαρακτηριστικά των συστημάτων φωτισμού και μουσικής που μπορεί να σας δώσει μια αίσθηση σαν ένα σπα. Στη συνέχεια, υπάρχει ένα μεγάλου μεγέθους κεφαλή ντους γενικών εξόδων που δίνει μια βροχή-όπως αποτέλεσμα. Όταν εφοδιασμένο με ένα ειδικό τύπο του φωτισμού, θα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι παίρνετε ένα ντους κάτω από μια πτώση του νερού.
Κρατώντας όλα αυτά τα θέματα κατά νου, μπορείτε να κατασκευαστεί ένα στάβλο ντους για σας με το είδος των λειτουργιών που χρειάζεστε και σαν την πιο. Ο αριθμός των σχεδίων και υποδειγμάτων ντους stall είναι ατελείωτες, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας πιό πολύ. Άλλωστε, παίρνετε τόσο πολύ προσπάθεια, ώστε να μπορείτε να πάρετε ένα ντους που μπορεί να σας χαλαρώσει ενώ παίρνετε από το ντους κατά την έναρξη της ημέρας, ή εκ των πραγμάτων κάθε άλλη φορά επίσης.