Ειρήνη Φροντίδα Plant Lily

Botanically γνωστή ως Σπαθίφυλλο, η κομψότητα ότι ένα φυτό κρίνος ειρήνης φέρνει μαζί του, προκαλεί τους ανθρώπους να την παρερμηνεύουν ως ένα δύσκολο φυτό να μεγαλώνει και φροντίδα. Αυτό είναι ο λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι γίνονται ανήσυχοι για το πώς να φροντίσουν για ένα φυτό κρίνος της ειρήνης; Ωστόσο, σε αντίθεση με αυτήν την πεποίθηση των περισσότερων ανθρώπων, το φυτό μπορεί να διατηρήσει μια υγιή ανάπτυξη εάν η σωστή κλιματικές απαιτήσεις παρέχονται και συνεπείς μέριμνα λαμβάνεται για τη διάρκεια του έτους. Ένα σημαντικό, αξίζει να επισημανθεί σε έναν κρίνο φροντίδα των φυτών της ειρήνης είναι ότι, η εγκατάσταση δεν απαιτεί τη χειμερινή περίοδο ανάπαυσης όπως τα περισσότερα φυτά. Αυτό το κομψό φυτό λάτρεψαν για την πλούσια γυαλιστερό της, σκούρο πράσινο φύλλωμα. Είναι, επίσης, εκτιμάται για τον τρόπο με τον ίδιο κοσμεί με το λευκό μίσχοι λουλουδιών. Την εκτεταμένη χρήση ενός φυτού κρίνος της ειρήνης για εσωτερικούς χώρους κατοικίας οφείλεται σε εξαιρετικές προσαρμοστικότητα του φυτού σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού και καθαρισμού αέρα ιδιότητες.
Πώς να προσέχουμε της ένα φυτό κρίνων την Ειρήνη;
The φυτό κρίνος της ειρήνης δεν πρέπει να εκτίθενται σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία με κίνδυνο να μπορούν να καίγονται και τα φυλλώματα της. Μια ένδειξη «περισσότερα από αυτά που απαιτούνται», το φως του ήλιου στη μονάδα παραλαβής, το κιτρίνισμα των φύλλων του. Αν ναι, η ώρα να προχωρήσουμε τη μονάδα αυτή σε λιγότερο φωτισμένη περιοχή. Έμμεση φως του ήλιου μπορεί να παρασχεθεί με τη χρησιμοποίηση μια διαφανή κουρτίνα. Ωστόσο, οι θέσεις που λαμβάνουν μέσης έως χαμηλής έκθεσης στο φως είναι κατάλληλα για την ανάπτυξή της. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να κρατήσει το εργοστάσιο σε απόσταση 5 έως 8 πόδια από ένα παράθυρο.
Μετά το φως, το νερό είναι η επόμενη απαίτηση για έναν κρίνο φροντίδα των φυτών της ειρήνης. Σπαθίφυλλο είναι μια διψασμένη των φυτών και συνεπώς απαιτεί νερό σε βαρέα ποσότητες σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα φυτά. Ωστόσο, πρέπει επίσης να εξασφαλισθεί ότι η μονάδα παίρνει αρκετό χρόνο για να στεγνώσουν μεταξύ της «πότισμα συνεδρίες». Αν δείτε το εργοστάσιο αφήνει γέρνοντας or μαρασμό, τότε πρόκειται για μια σαφή ένδειξη ότι απαιτεί νερό και αυτό πάρα πολύ αμέσως. Είναι μια καλή πρακτική, αν μπορείτε να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς ως προς πόσο καιρό μετά το πότισμα, τα φύλλα αρχίσουν γέρνοντας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πότισμα των φυτών μια ημέρα πριν από την έναρξη της μαρασμό. Μην αφήνετε τα φύλλα droop έως σοβαρή επίπεδο, καθώς μπορεί να βλάψει το φυτό κρίνος.
Κρίνο της ειρήνης φροντίδα φυτό εσωτερικού χώρου, πρέπει να παρασχεθούν επαρκή ποσότητα υγρασίας για το εργοστάσιο. Υγρασία βοηθά το εργοστάσιο να παραμείνει φρέσκια και πολύ όμορφη και υγιής. Το φυτό μπορεί να υγραίνεται μια-δυο φορές σε μια εβδομάδα από υδρονέφωσης τα φύλλα με μαλακό νερό. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε του εργοστασίου με ένα δίσκο με χαλίκι που αυτό βοηθά επίσης σε καλά τους ευεξία. Υδρονέφωσης the φυτό κρίνος ειρήνης τακτικά, αποτρέπει την αμαύρωση των φύλλων του, αλλά και την προσβολή από ακάρεα κόκκινη αράχνη.
Καλό θα είναι να αλλάξουμε το δοχείο της ειρήνης λίλιουμ κάθε άνοιξη μέχρι να ταιριάζει σε 8 - κατσαρόλα 10 ίντσες. Ρίζες του φυτού αυτού γεμίζει συνήθως στο pot, σε περίπου ένα χρόνο και δεν απαιτεί μια κατσαρόλα μεγαλύτερη από 10 ίντσες. Η τακτική λίπανση είναι ένα άλλο σημαντικό παράγοντα για τη φροντίδα των φυτών ειρήνη κρίνος. Κάνει καλό στην υγεία του εργοστασίου αν είναι τροφή μια φορά το μήνα κατά τη διάρκεια ελατήρια και τα καλοκαίρια, με οποιοδήποτε πρότυπο λίπασμα φυτό εσωτερικού χώρου. Λίπανση του φυτού μία φορά το μήνα ή έτσι, βοηθά κάνοντας για την εξάντληση του εδάφους που επήλθε με τον καιρό. Ωστόσο, είναι πάντα προσεκτικοί όσον αφορά τη συνιστώμενη δοσολογία του λιπάσματος.
As φύλλα του φυτού κρίνος ειρήνης έχουν ευρεία επιφάνεια, μπορούν να είναι τακτικά σκουπίζεται με ένα υγρό σφουγγάρι για να αφαιρέσετε συσσωρευμένη σκόνη και βρωμιά. Αν υπάρχει κάποια περιστασιακή μόλυνσης από ορισμένα σφάλματα, στη συνέχεια το εργοστάσιο με ψεκασμό εντομοκτόνες σαπούνι ή τρίβοντας με οινόπνευμα.
Ένα φυτό κρίνος της ειρήνης προσθέτει στην ομορφιά του εσωτερικού σπιτιού σας με το εντυπωσιακό φύλλωμά του και αξιοθαύμαστη όμορφα άνθη. Οχι μόνο αυτό, υπάρχουν και άλλα καταπληκτικά οφέλη που μπορείτε να απολαύσετε όταν λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για ένα κρίνο φροντίδα των φυτών της ειρήνης.
Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, αυτό το εργοστάσιο είναι επίσης γνωστός για την εξαιρετική καθαρισμού αέρα του ιδιότητες. Καθαρός αέρας μελέτη που διεξήγαγε η NASA έδειξε ότι Σπαθίφυλλο περιλαμβάνεται μεταξύ των κορυφαίων δέκα εργοστάσια εξοπλισμένα με air-καθαρισμός ιδιότητες. Μερικά είδη είναι γνωστά για την άρση των φορμαλδεΰδη, βενζίνη, και το μονοξείδιο του άνθρακα από τον αέρα. Είναι επίσης αποτελεσματική στην εξάλειψη της αμμωνίας, ακετόνη, αιθυλικής και μεθυλικής αλκοόλης, οξικού αιθυλεστέρα, trichlorothylene και ξυλόλιο από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Έτσι, θέτουν το σπίτι ένας κρίνος την ειρήνη, την ενδεδειγμένη φροντίδα για το και αφήστε το να νοιάζομαι για σένα!