Πώς να επιδιορθώσετε ένα σύστημα ψεκαστήρων

Καταιωνιστήρων σύστημα είναι μια βασική ανάγκη για τη διατήρηση ενός στιλπνός πράσινο γκαζόν. Αν υπάρχουν και άλλα μοντέλα άρδευση, πλειοψηφία των ενθουσιωδών εξωραϊσμού προτιμούν την εγκατάσταση ενός συστήματος ψεκαστήρων γκαζόν στα νερά στο γκαζόν. Στην πραγματικότητα, ομοιόμορφο και τακτικό πότισμα του χλοοτάπητα αγρωστωδών είναι πιο εύκολο λόγω της παρέμβασης των συστημάτων καταιονισμού. Με σωστή στερέωση των εκτοξευτήρων γκαζόν, απλά πρέπει να αλλάξουν για το σύστημα για την άρδευση των γκαζόν ή κήπο.
Ένα σύστημα καταιονισμού αποτελείται από σωληνώσεων, εξαρτημάτων ειδών υγιεινής και εξαρτήματα ελέγχου. Τα στόμια σύνδεσης της πηγής του νερού μέσω του υδραυλικού συστήματος, ενώ οι ελεγκτές ρύθμιση της ανοίγματα και κλεισίματα των βαλβίδων για την υδροδότηση, σύμφωνα με τον συγκεκριμένο ωράριο. Παρόμοια με οποιοδήποτε άλλο εργαλείο κήπο ή μηχανές, ένα σύστημα ψεκαστήρων μπορούν να γίνουν λιγότερο αποτελεσματικά σε μια περίοδο του χρόνου. Η κατανόηση των βασικών συμβουλές για την επισκευή του συστήματος καταιονισμού θα εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα σε περίπτωση απλής δυσλειτουργιών. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να επισκευάσει σύστημα καταιωνιστήρων.
Τρόπος επιδιόρθωσης ένα σύστημα ψεκαστήρων
Μιλώντας για την επισκευή του συστήματος πυρόσβεσης, με τη μεθοδολογία που επαναφορά της μονάδας εξαρτάται από τον τύπο της μηχανής, αν είναι μια σε έδαφος καταιωνιστήρων ή ο εύκαμπτος σωλήνας τέλος του καταιονισμού. Επίσης, το επίπεδο του μηχανολογικού εξοπλισμού είναι να λαμβάνονται υπόψη κατά τον καθορισμό των καταιωνιστήρων. Ορισμένες από αυτές τις μονάδες κηπουρική είναι πλήρως αυτοματοποιημένες, ενώ άλλα είναι ημι-αυτόματο προσοχή που απαιτεί το χρήστη για τη λειτουργία της μονάδας. Είχαν σύντομες γνώσεις με μερικές βασικές άκρες για το σύστημα καταιωνιστήρων εργασίας μηχανισμό, μπορείτε να ξεκινήσετε με επισκευής τη μονάδα.
Καταιωνιστήρων αρχηγός Επισκευή? Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα με το σύστημα ψεκαστήρας είναι βλάβη στο κεφάλι καταιωνιστήρων while κούρεμα του γκαζόν. Για την επισκευή κεφάλι καταιωνιστήρων, σκάβουν το χώμα γύρω από την κατεστραμμένη κεφάλι και ξεβιδώστε τα παξιμάδια που στερεώνουν το κεφάλι. Πράττοντας αυτό, διατηρούν την μετώπη στην αρχική του θέση. Επίσης, φροντίζει να μην τη σκόνη ή τα συντρίμμια χόρτο μπει στο κεφάλι καταιωνιστήρων, διαφορετικά ενδέχεται να οδηγήσει σε απόφραξη των ροής του νερού. Τοποθετήστε το νέο κεφαλή καταιονισμού και τη βίδα προς τα κάτω στην μετώπη. Ελέγξτε εάν ο νέος επικεφαλής καταιωνιστήρων λειτουργεί ή δεν πριν covering την τρύπα.
Καταιωνιστήρων Ανύψωσης Επισκευή? Στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην μετώπη καταιωνιστήρων, σκάβουν το χώμα που περιβάλλει την κεφαλή καταιονισμού και αφαιρέστε το κεφάλι ξεβιδώνοντας τα παξιμάδια που την κρατάνε. Βγάλτε το μετώπη όσο το δυνατόν περισσότερο με τη χρήση ενός θηλή απαγωγέας. Για κάθε ίχνη σκληρή ρίχτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πένσα για την άρση τους. Συνέχεια, προσαρτήστε το νέο μετωπών in το σύστημα ραντισμού. Βεβαιωθείτε ότι δεν συντρίμμια εισέλθουν στο σύστημα, ενώ την αποκατάσταση της μετώπης καταιωνιστήρων. Στερεώστε το κεφάλι ραντισμού προς το riser και ελέγξτε τη λειτουργία του νέου μετώπης.
Κύρια γραμμή Επισκευή? Μια άλλη πιθανή αιτία δυσλειτουργίας του συστήματος καταιονισμού είναι το σπάσιμο της κύριας γραμμής, η οποία μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του αερισμού χλοοτάπητα. Πριν διακοπή την πηγή υδάτων, εξετάσει τις τοποθεσία ελάττωμα στην κύρια γραμμή. Σκάψτε επάνω το χώμα της περιοχής για την επίτευξη του σωλήνα, επίσης, σιγουρευτείτε για να σκάψουν τα τοιχώματα του σωλήνα. Μετά από αυτό, κομμένο σε ίσια γραμμή από το κατεστραμμένο τμήμα και της θέσης ζεύξης επισκευή επέκταση στην κύρια γραμμή. Μόλις κόψετε το σωλήνα και τοποθετήστε το ζεύκτη, καταργήστε την βρωμιά από τις σωληνώσεις και να εφαρμόζουν από PVC μπλε κόλλα για να ενταχθούν στην σπασμένα άκρα του σωλήνα. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει για 10-15 λεπτά και ελέγξτε τη διαρροή νερού από το άναμμα της κύριας γραμμής. Σε ό, τι αφορά τα έργα το πρόστιμο, την κάλυψη της τρύπας.
Πρόκειται για μια επισκόπηση για το πώς να επισκευάσει τα συστήματα καταιονισμού. Μετά από αυτές τις απλές μεθόδους, μπορείτε να διορθώσετε το sprinklers και συνεχίζουν με τις συνήθεις συμβουλές για την περιποίηση χορτοταπήτων σας. Επισκευή εκτοξευτήρες είναι αρκετά εύκολο, αν έχετε εντοπίσει το πρόβλημα σωστά. Προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι δυσλειτουργίες σύστημα καταιωνιστήρων, θα είναι πάντα καλύτερο να εκτελέσει τακτική συντήρηση, όπως οδηγίες του κατασκευαστή. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο που παρέχεται με το σύστημα καταιωνιστήρων να καθαρίσει και να διατηρήσει τη μονάδα σε τακτική βάση.