Τρωκτικό μέθοδοι ελέγχου: Φυσικό μυοκτονίες

Τα τρωκτικά, ιδιαίτερα αρουραίους ή ποντίκια, είναι το χειρότερο είδος των παρασίτων που δεν μπορεί μόνο να προκαλέσει σημαντικές ζημιές στην ιδιοκτησία σας, αλλά και εξάπλωση πολλών μεταδοτικών ασθενειών. Παγίδες, ποντικοφάρμακο και τα χημικά προϊόντα, είναι μερικές από τις συμβατικές τρωκτικό μεθόδων ελέγχου που χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς της λήψης στο σπίτι σας και το καλλιεργήσιμο έδαφος χωρίς τρωκτικών. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν προτιμούν αυτές τις επιλογές λόγω των συναφών κινδύνων για την υγεία για την οικογένεια και τα κατοικίδια ζώα τους. Ως εκ τούτου, πολλά άτομα αναζητούν φυσικά τρωκτικό μεθόδους ελέγχου οι οποίες μπορούν να προστατεύσουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους από την εισβολή των τρωκτικών. Εδώ είναι μια σύντομη περιγραφή μερικών από τους απλούστερους τρόπους για να κρατήσει τρωκτικών σπίτι σας χωρίς χρέωση.
Φυσικές μέθοδοι ελέγχου τρωκτικών
Τρωκτικά είναι παμφάγοι, δηλαδή μπορούν να φάνε σχεδόν τίποτα και συνήθως κατοικούν τα εγκαταλειμμένα και ακάθαρτοι χώροι, μέσα και έξω από το σπίτι σας. So διατήρηση υγιεινή του σπιτιού σας και τα περίχωρά της, και η ορθή διαχείριση των αποβλήτων είναι πρωταρχικής σημασίας για τον έλεγχο του πληθυσμού των τρωκτικών.
Καταπολέμηση των τρωκτικών μέσα στο σπίτι
Τα τρωκτικά κάνει το δρόμο τους στο σπίτι σας μέσα από μικρές τρύπες και ρωγμές. Συνεπώς, πρέπει να σφραγίσει αυτές τις τρύπες και ρωγμές να τους αποτρέψει από να μπεί στο σπίτι σας. Επίσης θυμηθείτε να μην αφήνει καμία Ανοιχτό σκουπίδια, καθώς είναι μια σημαντική πηγή τροφής για τα τρωκτικά. Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από τα τρωκτικά είναι να περιορίζουν την αποθήκευση απορριμμάτων μέσα στο σπίτι. So σκουπίδια το συντομότερο δυνατό ή να χρησιμοποιήσετε τα δοχεία με σφιχτά καπάκια για ντάμπινγκ σκουπίδια.
Μην αφήνετε κανένα στοιχείο τροφίμων ακάλυπτο. Θα πρέπει να αποθηκεύονται σε κλεισμένα δοχεία τρωκτικών-απόδειξη. Το ίδιο ισχύει και για τα είδη διατροφής τα κατοικίδια ζώα σας. Όλα τα τρόφιμα έχουν απομείνει πρέπει να φυλάσσονται σε δοχεία ή απορρίπτονται. Διατηρήστε την κουζίνα σας και τραπεζαρία καθαρές, και βεβαιωθείτε ότι κάθε χύθηκε τροφίμων έχει ληφθεί μέριμνα. σκεύη κουζίνας θα πρέπει να καθαρίζεται αμέσως μετά τη χρήση.
Τα τρωκτικά και τα περιττώματα τους είναι φορείς πολλών επικίνδυνων ασθενειών, καθαρισμού αυτών αμέσως θα μειώσει τον κίνδυνο αυτών των ασθενειών. Οι τομείς που τα τρωκτικά συχνά, πρέπει να καθαρίζεται με απολυμαντικά. Μην σάρωσης ή κενού τέτοιους χώρους που περιέχουν τα τρωκτικά περιττώματα ή τα ούρα, αν δεν έχουν απολυμανθεί ολόκληρη την περιοχή. Σε σχέση με τα νεκρά τρωκτικά και τρωκτικών περιττώματα, να φοράτε πάντα γάντια.
Μυοκτονίες Έξω από το σπίτι
Ενώ θα τηρεί το εσωτερικό του σπιτιού σας καθαρό για να κρατήσει απαλλαγμένη από τα τρωκτικά, δεν πρέπει να ξεχάσετε το εξωτερικό ή γύρω από το σπίτι σας. κάδος κομποστοποίησης σας ή σε εγκατάλειψη αντικειμένων, όπως πάσσαλοι από ξύλο, μπορούν να χρησιμεύσουν ως καταφύγιο για τα τρωκτικά. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιείτε πάντα ένα στενό καπάκι για την κάλυψη των κάδων κομποστοποίησης και να κρατήσει σωρούς wood και εγκατέλειψαν τα οχήματα και τα ελαστικά μακριά από την περιοχή του σπιτιού σας. Στους θάμνους και τους θάμνους του κήπου σας μπορεί επίσης να παρέχει καταφύγιο σε τρωκτικά. Επίσης διατηρείτε τις γκαζόν απότομα από το κούρεμα του γρασιδιού σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παγίδες όπως η άνοιξη ή κόλλα παγίδες, σε ορισμένες περιοχές, όπου εικάζεται ότι rodent δραστηριότητες. Ελέγξτε αυτές τις παγίδες τακτικά και αν βρείτε νεκρό τρωκτικά, αμέσως ψεκάζεται απολυμαντικό από πάνω τους. Κατόπιν τους απορρίπτετε σε ερμητικά κλειστές πλαστικές σακούλες και μην ξεχνάτε να φοράτε γάντια.
Φυσικά Απωθητικά τρωκτικών
Εκτός από τον σωστό καθαρισμό, μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια ορισμένων φυσικών απωθητικών που δεν σκοτώνουν, αλλά απωθεί τα τρωκτικά. Έτσι είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος του φυσικού τρωκτικών μέτρων ελέγχου. Ένα τόσο σημαντικό τρωκτικών και εντόμων, απωθητικό μέντα. Μπορείτε να αγοράσετε αιθέριο έλαιο μέντας και να απολαύσετε κάποια ράκη ή σφαίρες βαμβακιού σε αυτό και στη συνέχεια τοποθετήστε τα στις περιοχές όπου τα τρωκτικά δραστηριότητες είναι συχνές. Καταιονισμό λίγο πιπέρι, την κανέλα και cayene σε τέτοιες περιοχές, ιδίως σε τρωκτικό τρύπες, μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη. Ορισμένα βότανα όπως daffodils, ξύλο υάκινθος, Allium, δυόσμο και φυτά καμφορά γνωστός για τους τρωκτικών και εντόμων απωθούν ιδιότητες. Φύτευση τέτοια φυτά στον κήπο σας μπορεί να κρατήσει τα τρωκτικά μακρυά από το σπίτι σας.
So διατήρηση σωστή υγιεινή του σπιτιού σας και τα περίχωρά της, είναι το κλειδί για τον έλεγχο του πληθυσμού των τρωκτικών. Ωστόσο, εξίσου σημαντικό είναι να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ελέγχου παρασίτων για να συζητήσουν τις διάφορες πτυχές των φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων καταπολέμηση των τρωκτικών, σε περίπτωση σοβαρής εισβολής.