Πώς να εγκαταστήσει ένα σύστημα ψεκασμού

Ένα σύστημα ψεκαστήρων είναι μια μέθοδος άρδευσης νερού και ένα εργαλείο κήπο, με την οποία το νερό διανέμεται μέσω ενός συστήματος σωληνώσεων και sprinklers. Νερό που αντλείται μέσω των ψεκαστήρων που συνδέονται με τους σωλήνες, γίνεται ψεκάζονται στον αέρα και υγραίνει το σύνολο της περιοχής (έδαφος). Εκτοξευτήρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα κήπο οποιουδήποτε μεγέθους, καθώς και αγροκτήματα, και είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική και επαρκή κάλυψη των υδάτων. Για όλους εκείνους που βρίσκουν το πότισμα του κήπου κουραστική, εδώ είναι μερικά απλά βήματα για το πώς να εγκαταστήσετε ένα σύστημα ψεκαστήρων.
Η εγκατάσταση ενός συστήματος ψεκασμού
Κατά το σχεδιασμό ενός συστήματος ψεκαστήρων, είναι σημαντικό να πάρετε τα βασικά σας σχετικά με το είδος του εδάφους, η κατακράτηση νερού και αποχέτευσης του κήπου, το κλίμα, τη διαθεσιμότητα του νερού και η ταχύτητα ροής, και το μέγεθος του συστήματος πρέπει να είναι καλά μελετημένο. Μόλις έχετε αυτές τις πληροφορίες, είναι καιρός να εργαστούμε για τις απαιτήσεις υλικού για την εγκατάσταση ενός συστήματος καταιονισμού.
Υλικά που απαιτούνται? Σωλήνες από PVC? Ψεκασμού κεφάλι? Ελέγχου κουτί? Casings? Μέτρηση της ταινίας? Σωλήνων κόφτες? Φτυάρι? Κιμωλία δείκτες? String? Σχεδιάστε ένα διάγραμμα? Ακόμη και μια πρόχειρη ένας θα κάνει για τις περιοχές που θέλετε να άρδευση. Κιμωλία ένα δρομολόγησης σχέδιο σχετικά με την πραγματική τοποθεσία αγωγών και τοποθέτηση κεφαλές καταιωνιστήρων, με έγχορδα και δεικτών κιμωλία. Ξεκινήστε με το σκάψιμο μέχρι χαρακώματα, ενώ κάνετε αυτό. Θα ήταν στο συμφέρον σας να έχει μια διάταξη του ακινήτου σας. Δεν θέλετε να σκάψουν ένα ηλεκτρικό καλώδιο ή αγωγό νερού. Η τάφρος θα πρέπει να είναι σκαμμένο τουλάχιστον οκτώ ίντσες βαθιά. Σκάψτε χαρακώματα πέρα ​​από όλους, ώστε όλη η περιοχή μπορεί να καλύπτεται από αυτούς.
Κόψτε τους σωλήνες από PVC, σύμφωνα με το απαιτούμενο μήκος. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν καταστραφεί, ενώ τα εργαστήρια. Οι σωλήνες θα φέρουν το νερό από την κύρια πηγή για όλες τις κεφαλές καταιωνιστήρων. Οποιαδήποτε διαρροή, θα μειώσει την ύδρευση, τα λύματα καθώς θα είναι μια κουραστική δουλειά να σκάψει τον χαρακώματα και πάλι και να καθορίσει τις διαρροές. Αλληλοσυνδέονται οι σωλήνες με έντερα, αυτό θα εξασφαλιστεί ότι δεν γίνεται λάσπη σωματιδίων καταθέσεις στο σωλήνα.
Επιλέξτε τις τοποθεσίες να θέτουν τις κεφαλές καταιωνιστήρων. are Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι καταιωνιστήρων κεφαλών διαθέσιμων στην αγορά, όπως αναδυόμενο, σταθερών, τόξο, semicircle κλπ. επιλέξετε ως ανά σας απαίτηση και τοποθετήστε τα τουλάχιστον περίπου 50 πόδια χώρια να επιτρέψει κάποια επικάλυψη. Το σύστημα ραντισμού έχει τη δική ανοίγματα που θα πρέπει να επισυνάπτεται στο σωλήνα και το κεφάλι καταιονισμού με βίδες. Το κεφάλι καταιωνιστήρων πρέπει να είναι καλά πάνω τάφρον το νερό προς ψεκασμό αποτελεσματικά.
Μόλις το σωλήνα και εκτοξευτήρες έχουν τεθεί εκτός, είναι καιρός να ενταχθούν στο σωλήνα για να την κύρια πηγή νερού. Επισυνάψτε ένα μπλουζάκι στο μετρητή νερού και να συνδεθούν με το σύστημα καταιωνιστήρων. Ασφαλίστε το χρησιμοποιεί καλά καρύδια και τα μπουλόνια. Εγκαταστήστε το κιβώτιο ελέγχου, το οποίο αποτελείται από τις βαλβίδες, καθώς και το χρονόμετρο, για την ΤΕΕ. Τη σύσταση κυρίως διέπεται από τις οδηγίες χρήσης που συνδέονται με αυτούς. Ελέγξτε το σύστημα καταιωνιστήρων γυρίζοντας στην κεντρική βρύση, τον έλεγχο και τη διόρθωση ελαττωμάτων.
Αν κάποιος είναι σίγουρος για την εγκατάσταση των συστημάτων καταιονισμού γκαζόν, μπορείτε να καλέσετε σε επαγγελματίες ή να λαμβάνουν συμβουλές από κάποιον που το έχει κάνει πριν. Τώρα που ξέρετε πώς να εγκαταστήσετε ένα σύστημα ψεκαστήρων, θα ποτέ πρέπει να σύρουν μάνικες σωλήνα όλο τον κήπο, και όμως έχουν γκαζόν που δεν είναι ποτέ ξηρό. Έτσι προχωρήστε και φροντίδα για το χορτοτάπητά σας, με τον εύκολο τρόπο!