Δέντρο Απομάκρυνση Stump - Τρόπος κατάργησης Stump Δέντρο

Το κούτσουρο δέντρο είναι το υπολειπόμενο τμήμα του κορμού που εξακολουθεί να στηρίζεται με τις ρίζες, στο χώμα. Όταν ένα δέντρο έχει κοπεί, είναι επίσης σημαντικό να αφαιρέσετε το κούτσουρο από το τοπίο σας, δεδομένου ότι τείνουν να φυτρώνουν ξανά και αναζωογονούν στα νέα δέντρα. While κοπή του δέντρου και τα κλαδιά του είναι πιο εύκολο, μόνιμη αφαίρεση κούτσουρο δέντρο μπορεί να πάρει πιο περίπλοκη. Πώς να αφαιρέσετε ένα κούτσουρο δέντρου, είναι το ερώτημα που θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε εδώ.
Τύποι Απομάκρυνση Stump Δέντρο
Εγχειρίδιο Δέντρο Stump Remover: Ενώ κοπή του δέντρου, μην κόψει τουλάχιστον 3 με 4 καλό ισχυρό υποκαταστήματα σε όρθια θέση, δεδομένου ότι θα έρθει βολικό, ενώ χαλάρωση κούτσουρο. Χρησιμοποιώντας ένα φτυάρι, να αρχίσει το σκάψιμο μια μικρή τάφρο σε όλο το κούτσουρο. Κάνοντας αυτό, γυρίστε το φτυάρι προς τα πίσω και ανοίξτε αυτήν κατά το κούτσουρο για να χαλαρώσει. Πέτα όσο προς τα έξω το έδαφος για την αποκάλυψη όσες ρίζες δυνατό. Μόλις αρκετό έδαφος έχει μετακινηθεί, χρησιμοποιήστε ένα μπαρ (κοφτερά κόφτη) να μειώσει ορισμένες από τις ρίζες γύρω από την περίμετρο του κολοβώματος. Σπρώξτε την μπάρα στο έδαφος, και να προχωρήσουμε εμπρός και πίσω λίγο να χαλαρώσει το έδαφος και να τραβήξει το μπαρ πίσω εύκολα. Να γύρους με τη γραμμή και προσπαθούν να κόψουν όσο το δυνατό ρίζες. Κρατήστε τη γραμμή σε γωνία που τελικά, να βοηθήσει να φτάσετε στο κέντρο της κούτσουρο του. Μόλις το κολόβωμα αρχίζει να κινείται, με όρθια κλαδιά, σηκώνω το κούτσουρο έξω από το χώμα. Η μέθοδος αυτή είναι καλή για τα μικρά δέντρα.
Δέντρο Stump Τροχοί: πρέμνα δένδρων Παλιά δεν μπορεί να αφαιρείται με τη χέρι, όπως και οι ρίζες τους θάβονται βαθιά κάτω στο χώμα. Μύλος άλεσης κούτσουρο δέντρου είναι μια ηλεκτρονική συσκευή, που λειτουργεί με τη χρήση του πίνακα ελέγχου του. Ο πίνακας ελέγχου περιλαμβάνει την ανάφλεξη και όλων των άλλων ελέγχων που απαιτούνται για τη λειτουργήσετε. Ο μύλος έχει κοφτερή λεπίδα τοποθετημένο στον τροχό τροχό that μπριζόλες στο κούτσουρο. Υπάρχει ένα υδραυλικό μοχλός που αυξάνει, μειώνει και τις κινήσεις του τροχού μύλο πλευρά σε πλευρά, να κόψει το κούτσουρο από όλες τις πλευρές. Διαγραφή όλων πέτρες μακριά από το κολόβωμα να αποφύγει ζημιές στο λεπίδα τροχό μύλο. Τσοπ, όσο κούτσουρο όπως μπορείτε, με ένα αλυσοπρίονο. Τοποθέτηση τον τροχό μπροστά από το κολόβωμα, ανυψώνεται λίγα εκατοστά πιο πάνω, κοντά στα άκρα του. Ξεκινήστε την ανάφλεξη, και κάτω το στο κούτσουρο. Κρατήστε κίνηση μακρύτερα στην κούτσουρο δέντρου. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία, μέχρις ότου το κούτσουρο είναι εντελώς κομμένο και έχετε μείνει με λίγες ρίζες. Μπορείτε να τους βγάλει το χέρι, ή με το όνομά τους.
Δέντρο Stump Χημική Remover: Rotting ένα κούτσουρο δέντρο με τη χρήση χημικών ουσιών, είναι ένας άλλος τρόπος για να αφαιρέσετε ένα κούτσουρο. Ωστόσο, πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα κατά τη χρήση των χημικών ουσιών, καθώς τείνουν να διαρρεύσουν στο χώμα και βλάβη γύρω φυτά. As αποσύνθεση απαιτεί χρόνο, και αυτή η μέθοδος στηρίζεται σ 'αυτά, θα χρειαστεί τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν μπορείτε να πάρετε το κούτσουρο έξω. Τα περισσότερα χημικά προϊόντα τα αποσβεστικά κούτσουρο από Νιτρικό κάλιο (KNO3), και ενεργεί ως πράκτορας σάπια. Για τους ανθρώπους που θέλουν να βιαστούν της διαδικασίας, πυρπολώντας κούτσουρο μπορούν επίσης να γίνουν, καθώς το νιτρικό κάλιο είναι ένα αποτελεσματικό οξειδωτικό.
Κάποιος μπορεί να προσλάβει ακόμη και επαγγελματικές υπηρεσίες απομάκρυνση δέντρο κούτσουρο, για μια γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση κούτσουρο. Χρησιμοποιώντας τις παραπάνω οδηγίες αφαίρεσης δέντρων κολόβωμα μπορεί κανείς να ξεφορτωθεί πρέμνα δένδρων και σαφές το τοπίο για άλλα δέντρα ή τα φυτά.