Τρόπος Εγκατάσταση Πλακάκια Μπάνιου

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για αναδιαμόρφωση λουτρών είναι με τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου. Υπάρχει μια ποικιλία των πλακιδίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο λουτρό, συμπεριλαμβανομένων και των κεραμικών, πορσελάνη, μάρμαρο και πλακάκια από γρανίτη. Μεταξύ αυτών, κεραμικό δάπεδο πλακάκι είναι προτιμότερη για το δάπεδο μπάνιο, καθώς είναι εύκολο να καθαριστεί και έτσι βοηθά στη διατήρηση της υγιεινής. Μάρμαρο είναι τα πιο ακριβά. Ας βρούμε τον τρόπο να εγκαταστήσετε τα κεραμίδια λουτρών έτσι ώστε να μπορείτε να αναδιαμορφωθεί το μπάνιο σας.
Μπάνιο Πλακάκια Εγκατάσταση - Επιλογή του μπάνιου Πλακίδια? Μια καλή επιλογή χρωμάτων και σχεδίων πλακιδίων μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία του δικαιώματος ντιζάιν μπάνιο. Επιλέγοντας τα κατάλληλα πλακάκια για το δάπεδο μπάνιο είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε όλες τις πτυχές, όπως και το υλικό των πλακιδίων, το χρώμα και το μέγεθος των πλακιδίων. Μην επιλέξετε έντονη χρωματισμένα κεραμίδια μπάνιο? Μάλλον ουδέτερα χρώματα για το δάπεδο μπάνιο πρέπει να προτιμώνται. Όσο περισσότερο το πάχος των πλακιδίων, τόσο καλύτερα είναι τα κατάλληλα πλακάκια για το δάπεδο μπάνιο. Υπάρχουν διάφορες επιλογές διαθέσιμες από την οποία μπορείτε να διαλέξετε τα πλακάκια για το μπάνιο σας.
Μπάνιο Πλακάκια Εγκατάσταση - Προετοιμασία του δαπέδου? Κάντε το μπάνιο τους τοίχους και το πάτωμα χωρίς ταπετσαρία, παλιό δάπεδο μπάνιο, κόλλες και τα καρφιά να κάνει την επιφάνεια επίπεδη. Εάν οποιαδήποτε εργασία επισκευής απαιτείται, το τελειώσει πριν εγκαταστήσετε τα πλακάκια του μπάνιου. Καθαρίστε το τοίχου και δαπέδου καλά και αφήστε τα να στεγνώσουν τελείως. Εάν απαιτείται, το δάπεδο πρέπει επίσης να ισοπεδώθηκε από εξαπλώνεται λατέξ leveler δαπέδου όλο τον πάτωμα. Μετρήστε την περιοχή του μπάνιου σας. Τούτο θα σας βοηθήσει να αγοράσετε το σωστό αριθμό των πλακιδίων μπάνιου και άλλα απαραίτητα υλικά. Πρέπει πάντα να αγοράσετε περισσότερα αριθμό των πλακιδίων από αυτό που απαιτείται, για την αποφυγή ελλείψεων. Στην περίπτωση ανεπάρκειας, πρέπει να αρκεστούμε σε πλακίδια διαφόρων σχεδίων, που δεν μπορεί να συμπληρώσει αλλά και με το σχεδιασμό μπάνιο έχετε αποφασίσει. Η επιπλέον πλακάκια του μπάνιου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επισκευή τυχόν ζημιές πλακάκι και στο μέλλον.
Μπάνιο Πλακιδίων Εγκατάσταση - Θέτοντας τα Πλακάκια? Μόλις η επιφάνεια είναι έτοιμο, start διάθεση τα κεραμίδια στην επιφάνεια. Έναρξη των εργασιών από το κέντρο του δαπέδου ή τοίχου και να προχωρήσουμε προς την κατεύθυνση προς τα έξω. Εάν τοποθετήσετε τα κεραμίδια σε σχήμα διαμαντιού στο πάτωμα, που μπορεί να κάνει μπάνιο σας να φανεί μεγαλύτερο. Μόλις τα πλακίδια έχουν τοποθετηθεί, ελέγξτε κάθε κεραμίδι προσεκτικά για να εντοπίσετε ζημιές σε κάποιο από τα πλακάκια που. Κρατήστε μερικές χάσμα ανάμεσα σε δύο πλακάκια για τους αποστάτες. Για την απόκτηση καλύτερη εμφάνιση, χρησιμοποιήστε τα σχέδια κεραμιδιών λουτρών περιστροφής ή τίθενται δύο διαφορετικά σχέδια κεραμιδιών λουτρών ή τα χρώματα, εναλλακτικά.
Μπάνιο Πλακάκια Εγκατάσταση - Εφαρμογή των Συγκολλητικών? Σήκωσε κάθε πλακάκι ελαφρώς από το πάτωμα και να προσθέσετε μερικά αυτοκόλλητα σε εκείνη την περιοχή. Εφαρμόζονται επίσης κόλλα στην κάτω επιφάνεια των πλακιδίων χρησιμοποιώντας ένα μυστρί και να τους στο πάτωμα. Κατόπιν τους πατήστε στο έδαφος Σκουπίστε την περίσσεια κόλλας που μπορεί να προέρχονται από τις άκρες των κεραμιδιών. Τοποθετήστε αποστάτες πλακιδίων και στις δύο άκρες του κεραμιδιού, πριν να προχωρήσουμε στο επόμενο. Ενώ οι εργασίες για τον συμβαίνει, βεβαιωθείτε ότι το ύψος του κάθε πλακάκι παραμένει η ίδια. Συμπληρώστε το λόγο ολόκληρο το πρώτο, πριν να περάσουμε στην άκρα του δαπέδου ή τοίχων, όπως τα άκρα μπορεί να λάβει ένα μεγάλο αριθμό ημερών. Μετά την εγκατάσταση, δεν πρέπει να περπατήσετε στα κεραμίδια, τουλάχιστον για μία ημέρα.
Μπάνιο Tile Εγκατάσταση - Ρύθμιση Πλακάκια στα σύνορά της? Επόμενο πράγμα πρέπει να κάνετε, είναι να μειώσει τα κεραμίδια για να γεμίσουν τα κενά στα άκρα. Πλακάκια πρέπει να κόβεται μετά τη λήψη ακριβείς μετρήσεις, ώστε να ενταχθούν στο κενό σωστά. Αν χρειαστεί, πάρτε το μέτρο της διαφοράς και το σήμα κάθε ένα από τα κεραμίδια, με μολύβι πριν από την κοπή τους. Πλακάκια μπορεί να κοπεί με τη βοήθεια ενός βρεγμένου είδε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ακόμη και τις αιχμηρές ακμές, μετά τον τεμαχισμό κάθε πλακάκι. Τακτοποιήστε τα κομμάτια των κεραμιδιών μέσα στο διάκενο κατά τρόπο τέτοιο ώστε η άκρη περικοπή τοποθετείται προς το τοίχωμα. Στη συνέχεια, με κόλλα, σε αυτά τα κομμάτια με την ανύψωση κάθε μία ενότητα προς μία.
Μπάνιο Πλακάκια Εγκατάσταση - Εφαρμογή του Grout? Μόλις τον στόχος είναι πλήρης, και τα κεραμίδια που με τις κόλλες, αφαιρέστε τους αποστάτες κεραμίδι. Κατόπιν αναμίξτε το ενεμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες και να εφαρμοστεί με τη βοήθεια ενός ευέλικτου σπάτουλα. Καλύπτει μία ενότητα σε μια στιγμή όπως κάνατε για την εφαρμογή της κόλλας. Αφαιρέστε τυχόν επιπλέον ενέματα από την επιφάνεια των πλακιδίων σκουπίζοντας τους μακριά με ένα ύφασμα πάχους. Επιτρέψτε στο ένεμα να θεραπεύσει εντελώς και τότε σφραγίδα τους με σιλικόνη sealers ρευστοκονίαμα. Διατηρείτε το χώρο ανέγγιχτο για τουλάχιστον 48 ώρες, έτσι ώστε η νέα εταιρεία πλακιδίων ψηλά καλά και μπορείτε να ξεκινήσετε τη χρήση του.
Έχουμε δει πώς να εγκαταστήσετε πλακάκια του μπάνιου και είναι σαφές ότι δεν ειδική τεχνική ή επαγγελματική βοήθεια απαιτείται για την εγκατάσταση του πλακάκια μπάνιου. Ακόμα κι αν δεν έχετε καμία προηγούμενη εμπειρία, μπορείτε να αναλάβει αυτό το καθήκον σε οποιαδήποτε Σαββατοκύριακο και να αποκτήσει μια τέλεια εμφάνιση της προσωπικής επιλογής σας για το μπάνιο σας.