Θερμοσίφωνες: vs Αερίου Ηλεκτρικές

Σχεδιάζετε να αντικαταστήσει τις υπάρχουσες θερμοσίφωνα σας; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεπροβάλλουν στο μυαλό σας είναι, θερμοσίφωνες, αέριο ή ηλεκτρική; Εδώ είναι μερικά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο τύπων συσκευών θέρμανσης, η οποία θα HEP σας να αποφασίσετε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα.
Θερμοσίφωνες: Αέριο vs Electric - Αερίου Θερμοσίφωνες? Δεδομένου ότι το όνομα προτείνει, θερμάστρες αερίου κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούν φυσικό αέριο για τη θέρμανση του νερού. Μια μικρή αίθουσα γεμάτη με νερό, θερμαίνεται με τη βοήθεια του καύσης φυσικού αερίου ή υγραερίου. Ορισμένες αγροτικές περιοχές σε χώρες όπως η Ινδία, όπου οργανικά απορρίμματα είναι άφθονο, βιο-αέριο (μεθάνιο αέριο απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια της αποσύνθεσης των οργανικών αποβλήτων) χρησιμοποιείται για τη θέρμανση του νερού. εγκαταστάσεων φυσικού αερίου θερμοσίφωνες έχουν χρησιμοποιηθεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι θερμάστρες υγραερίου χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και πριν από την εφεύρεση των ηλεκτρικών συσκευών.
Πλεονεκτήματα του Φυσικού Αερίου Θερμοσιφώνων? Ο θερμαντήρας νερού αέριο χρησιμοποιείται ευρέως, ακόμη και στην εποχή πριν από ηλεκτρονικές συσκευές ήρθε στη μόδα. Ακόμη και σήμερα, πολλά εξελιγμένα φυσικού θερμοσίφωνες αερίου που χρησιμοποιείται από πολλούς ανθρώπους. Βασικό πλεονέκτημα αυτών των θερμοσιφώνων είναι πως, η θέρμανση που γίνεται είναι σταδιακή και ως εκ τούτου υπάρχουν διατήρησης της ενέργειας. Αν χρησιμοποιείτε τον καυτό νερό αμέσως, τότε θα είναι επιτυχής όσον αφορά την εξοικονόμηση ένα τεράστιο ποσό της θερμικής ενέργειας. Ένα άλλο πολύ καλό πλεονέκτημα για πολλά από τα σύγχρονα θερμοσιφώνων αερίου είναι πως, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τον ρυθμό θέρμανσης, καθώς και την έκταση της θέρμανσης.
Το βιοαέριο είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική πηγή ενέργειας για σκοπούς θέρμανσης, δεδομένου ότι παράγεται από οργανικά απορρίμματα που αποσυντίθενται και συγκριτικά παράγει μόνο ένα μικρό διοξειδίου του άνθρακα ποσού. Είναι ιδανικό για τη θέρμανση νερού, δεδομένου ότι συμβάλλει πολύ στην εξοικονόμηση ενέργειας.
Μειονεκτήματα της Gas Θερμοσιφώνων? Αερίου νερού ως αποτέλεσμα θέρμανσης σε σημαντική ποσότητα της ρύπανσης, ως ένα εύλογο ποσό του μονοξειδίου του άνθρακα απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα ενώ η καύση του φυσικού αερίου. Εκτός από τη ρύπανση, το κόστος λειτουργίας των εν λόγω θερμαντικές συσκευές ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα, λόγω της ενεργειακής κρίσης και της αύξησης των τιμών του φυσικού αερίου. Ο θερμαντήρας είναι επίσης αρκετά ογκώδης και καταλαμβάνει μεγάλο χώρο, αν τοποθετείται στο μπάνιο. Εάν έχετε εγκαταστήσει το θερμοσίφωνα σε ένα σπίτι ή μπανγκαλόου με πολλαπλά μπάνιο, τότε οι σωληνώσεις και τα συναφή μηχανισμό, επίσης, αυξάνουν το κόστος εγκατάστασης.
Σε περίπτωση θερμάστρες αερίου εκμεταλλεύεται βιοαέριο, το κόστος εγκατάσταση του αποδομητές είναι πολύ υψηλό, και επίσης απαιτεί πολλή χώρο.
Θερμοσίφωνες: Αέριο vs Electric - Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες? Ηλεκτρικοί θερμαντήρες νερού έχουν γίνει πολύ κοινά, λόγω της ευκολίας που προσφέρουν. Η αρχή της θέρμανσης είναι απλή και χρησιμοποιείται κοινή ολόκληρο τον κόσμο. Πηνίο χαλκός χρησιμοποιείται για τη μετατροπή της ηλεκτρικής ενέργειας επάνω σε θερμική ενέργεια για το σκοπό αυτό. Αρκετές τροποποιήσεις έχουν γίνει σε αυτό το σχέδιο κατά τη διάρκεια του χρόνου, του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Ωστόσο, η βασική αρχή παραμένει η ίδια.
Πλεονεκτήματα Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες? Βασικό πλεονέκτημα των ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, είναι πως η ταχύτητα θέρμανσης είναι εξαιρετικά γρήγορη. Η έκταση της θέρμανσης ή την υψηλότερη δυνατή θερμοκρασία μπορεί επίσης να επιτευχθεί εύκολα με τη βοήθεια των ηλεκτρικών θερμοσιφώνων. Αυτοί οι τύποι των θερμοσιφώνων προσφέρουν επίσης εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα της διατήρησης της ενέργειας και του περιβάλλοντος.
Μειονεκτήματα της Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες? Όπως περισσότερα είδη παραγωγής ηλεκτρισμού συμβάλλουν στη ατμοσφαιρική ρύπανση (μέσω της καύση ορυκτών καυσίμων), ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες μπορούμε να πούμε έμμεσα συμβάλλουν στη ρύπανση. Η μόνη τεχνική μειονέκτημα είναι ότι, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα βραχυκυκλώματος, το οποίο μπορεί να είναι επικίνδυνο για τον χρήστη.
Στην «θερμοσίφωνες: vs φυσικό αέριο ηλεκτρική» της συζήτησης, οι δύο τύποι των θερμαστρών έχουν σχεδόν το ίδιο ποσό των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων. Ακόμα κι αν το νερό θερμάστρα ηλεκτρική χαρακτηρισμοί, δείχνουν ότι η ηλεκτρική θερμάστρα είναι πιο αποτελεσματική και με την περίπτωση, εξετάζοντας θέματα όπως η ενεργειακή κρίση και η μόλυνση του περιβάλλοντος, είναι καιρός να μετατοπίζεται πάνω σε θερμαντικά σώματα κινούνται με βιοαέριο.