Χαριτωμένο Hairstyles για μακριά μαλλιά

Δεν έχει σημασία πόσες αλλαγές πραγματοποιούνται σε χτενίσματα και κούρεμα, μακριά μαλλιά είναι πάντα πανέμορφη και λαμπερή. Είτε κομψή και ευθεία, ή Πληθωρικό, κυματιστές ή σγουρά, μακριά χτενίσματα δεν πρόκειται ποτέ να βγουν έξω από τη μόδα. Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των χαριτωμένων hairstyles για μακριά μαλλιά διαθέσιμο, εξακολουθεί να είναι μια προτίμησα χτένισμα για εκατομμύρια γυναίκες που αναζητούν μια πραγματικά γυναικεία χτένισμα. Δεξιά από την απλή αλογοουρά και όμορφο πλεξούδες μέχρι και μοντέρνα στρώματα και χαλαρές μπούκλες, μακριά μαλλιά, κοιτάζει πάντα κομψό και κλασικό.
Χαριτωμένο Hairstyles για μακριά μαλλιά
Η απλούστερη, ακόμη πιο όμορφο χτένισμα για μακριά μαλλιά είναι ίσως η αλογοουρά. Παρά το γεγονός ότι ένα αρκετά παλιό χτένισμα, θα μπορεί να κοιτάξει μεγάλη, αν γίνει σωστά. Μπορείτε να συγκεντρώσετε είτε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά τοποθετείται υψηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας ή στο πίσω μέρος του λαιμού. Εάν διατίθενται στην κορυφή του κεφαλιού, με λίγες τρίχες που έχουν απομείνει στο μέτωπο και τις πλευρές, μπορεί να φανεί πολύ χαριτωμένο. Επιλέξτε μια μοντέρνα κάτοχος αλογοουρά για να κρατήσει τα μαλλιά σας σωστά και του αθλητισμού μακριά μαλλιά σας με περηφάνια. Ελαστικές ταινίες ή scrunchies είναι ιδανικές για τη διεξαγωγή αλογοουρά σας στη θέση του. Αλογοουρά και πλεξούδες είναι μερικές από τις χαριτωμένες hairstyles για τα μακριά ξανθά μαλλιά. Επίσης λειτουργούν καλά για σγουρά μαλλιά.
Braid hairstyles είναι ίσως ένα από τα παλαιότερα hairstyles να είναι ακόμα ασκηθεί. Υπάρχουν πολλές μορφές κοτσίδες τα μαλλιά που έχουν εξελιχθεί για να δώσει μακριά μαλλιά σας ένα τακτοποιημένο και καθαρό βλέμμα. Και οι δύο πλεξούδες και αλογοουρά είναι χαριτωμένα hairstyles για μακριά κυματιστά μαλλιά, καθώς βοηθούν να ελέγξει την ανεξέλεγκτη μπούκλες και κύματα. Τα εξωτικά γαλλική πλεξούδα είναι τέλειο για να δοθεί ένα κλασικό και πανέμορφο εμφάνιση στα μαλλιά σας. Διαφορετικά, μπορείτε να καρφιτσώσετε τα κτυπήματα στην κορυφή του κεφαλιού και το μέρος σας το μέτωπο πλεξούδες των μαλλιών σας, αφήνοντάς τα να πέφτουν ελεύθερα στις πλευρές. Αυτό το βλέμμα είναι ιδιαίτερα ιδανικό για τις επίσημες περιπτώσεις. Για ένα περιστασιακό βλέμμα, να λάβει δύο τμήματα του τρίχες από τα πλάγια και να τα τοποθετήσετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού με ένα κρύσταλλο barrette, ή να κάνετε μία μικρή αλογοουρά με τις τρίχες στην κορυφή και τις πλευρές, αφήνοντας τον υπόλοιπο hair χαλαρά.
Πολυεπίπεδη Περικοπές φαίνονται ιδιαίτερα όμορφα σε μακριά μαλλιά. Αλλά μην στρώμα πάρα πολύ προς τα πίσω. Αυτά τα χαριτωμένα hairstyles για μεγάλες στρωματοειδούς hair πραγματοποιείται πάντα περισσότερα στρώματα προς τα εμπρός και να μην την πλάτη. Κατάλληλο lowlights και τονίζει μπορεί να ενισχύσει περαιτέρω την ελκυστικότητα των στρωματοειδούς μαλλιών. Διαφορετικά, μπορείτε να πάτε για κάποιο χαριτωμένο σγουρά hairstyles για μακριά μαλλιά. Χαλαρά ψήνω δωρεάν μπούκλες είναι τέλεια updo για μακριά μαλλιά, που μπορεί να προσθέσει μια αφή της αίγλη και το στυλ με την προσωπικότητά σας.
Long Συμβουλές περιποίησης μαλλιών
Σε σύγκριση με κοντά μαλλιά, μακριά μαλλιά χρειάζεται πάντα πρόσθετες περιποίησης μαλλιών και προστασία. Κοπή σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι ζωτικής σημασίας για την ελαχιστοποίηση των ζημιών, όπως σπάσιμο των μαλλιών και την ψαλίδα. Επίσης να επιλέξετε το σωστό τύπο των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, όπως σαμπουάν, μαλακτικά, τζελ για τα μαλλιά και τους ψεκασμούς, κλπ. Αν χρησιμοποιείτε το ίσιωμα μαλλιών για να πάρει κομψή και ίσια μαλλιά, θυμηθείτε να μην το παρακάνετε. Μακροπρόθεσμα η, η υπερβολική χρήση των ίσιωμα μαλλιών μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη μαλλιά και λέπτυνση των αξόνων μαλλιά. Ενυδάτωση είναι το κλειδί για την υγιή και μεταξένια μαλλιά και αν τα μαλλιά σας είναι κατσαρά, τότε θα απαιτήσει περισσότερη ενυδάτωση από άλλους τύπους μαλλιών. Αγωγή με καυτό λάδι είναι ο απλούστερος τρόπος να κρατήσει τα μαλλιά καλά ενυδατωμένο και ενυδατωμένο.
Όσον αφορά την επιλογή των hairstyles ανησυχούν, θα πρέπει να εξετάσει διάφορους παράγοντες όπως το σχήμα του προσώπου σας, τον τύπο των μαλλιών, τον όγκο και την πυκνότητα των τριχών, χρώμα δέρματος, καθώς και προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής σας. Βαφή μαλλιών είναι ένας ακόμη αποτελεσματικός τρόπος για να κάνει οποιοδήποτε τύπο hairstyle μόδας και γοητευτικό. Έτσι, πειραματιστείτε με μερικές πραγματικά δροσερό Περικοπές μαζί με χρώμα μαλλιών με καλά τοποθετούνται lowlights και επισημαίνει για να δημιουργήσει κάποια πολύ χαριτωμένο hairstyles για μακριά μαλλιά.