Πώς να καθαρίσει ενεμάτων - Σπιτική Καθαριστές Grout

Ενέματα είναι το υλικό που χρησιμοποιείται για την πλήρωση των αρθρώσεων μεταξύ δύο πλακάκια και να τους κρατήσει στη θέση τους. Είναι συνήθως από τσιμέντο Portland, αν και εποξική και ρητίνη φουράνιο χρησιμοποιείται επίσης για να εξυπηρετήσει το σκοπό αυτό. Συχνά, ο καθαρισμός ένεμα είναι πολύ δύσκολο, καθώς στην περιοχή τείνει να απορροφήσει το ρύπο και grime, ιδιαίτερα αν δεν έχει τοποθετηθεί σωστά. Τελικά μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των λεκέδων, φόρμα και το ωίδιο on την πορώδη επιφάνεια του ενέματος. Το πρόβλημα του ωιδίου θα ήταν περισσότερο υγρασία και υγρές περιοχές του σπιτιού όπως το μπάνιο και την κουζίνα. Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσει το ενέματα χωρίς λεκέδες και το ωίδιο είναι να τους καθαρίζετε τακτικά για να αποφευχθεί επίμονους λεκέδες και βρώμικα ωίδιο και τη φόρμα από την ανάπτυξη. Εδώ είναι μερικές απλές συμβουλές για το πώς να καθαρίσει ενέματα πλακιδίων χρησιμοποιώντας κάποια σπιτικά προϊόντα καθαρισμού ενέματα.
Πώς να καθαρίσει Grout;? Όπως έχει ήδη αναφερθεί, ο καθαρισμός ρευστοκονίαμα κεραμιδιών μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο ανάλογα με το πόσο πεισματάρης είναι οι λεκέδες ή καλούπια και μούχλας. Όταν καθαρίζετε την περιοχή ενέματα τακτικά μαζί με το κεραμίδι, τότε δεν θα ήταν δύσκολο να αφαιρέσει τους λεκέδες και βρωμιά από τα ενέματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απορρυπαντικό πιάτων ή ένα διάλυμα νερού και ήπιο σαπούνι για τον καθαρισμό ενέματα. Απλά να τους εφαρμόσει το scrub ενέματα και στη συνέχεια την περιοχή απαλά με μια οδοντόβουρτσα ή ειδικά σχεδιασμένα ενέματα καθαρισμό των εργαλείων, τα οποία διατίθενται σε πολλά καταστήματα.
Ωστόσο, για σκληρότερη λεκέδες, θα χρειαστεί μια ισχυρότερη καθαρότερα. Για να κάνετε ένα ισχυρό καθαρότερο ενέματα, αναμείξτε ίσα μέρη (περίπου ¼ φλιτζάνι) αλάτι, μαγειρική σόδα και ξύδι. Αναμίξτε τα σωστά και ισχύουν για το ρευστοκονίαμα κεραμιδιών. Αφήστε το μείγμα για περίπου 5 έως 10 λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε την περιοχή με μια βούρτσα. Κατόπιν τους ξεβγάλτε με καθαρό ύδωρ. Diluted ξύδι μπορεί επίσης να εφαρμοστεί μόνη στη ενέματα και μπορεί να ξεπλυθεί με σαπούνι και καθαρό νερό.
Ο χυμός λεμονιών είναι μια άλλη καλή φυσική σκούπα, η οποία μπορεί να αναμιχθεί με μαγειρική σόδα για τον καθαρισμό των λεκέδων ενέματα. Στη θέση του γλυκού σόδα, μπορείτε να ψεκάσετε και κάποια αλάτι σε ένα κομμάτι λεμόνι και τρίψτε το ένεμα.
Bleach μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό ενέματα, αλλά έχει υποστήριξε ότι μπορεί να τους αποχρωματίσει. Bleach είναι συνήθως αναμιγνύεται με το μπέικιν πάουντερ και στη συνέχεια να εφαρμοστεί στην ενέματα. Αυτό το μείγμα είναι γενικά άφησε για λίγα λεπτά στη συνέχεια καθαρίζεται με νερό μετά από ήπια τρίψιμο στην περιοχή με μια οδοντόβουρτσα ή ενέματα βουρτσάκι καθαρισμού.
Η αμμωνία είναι ένα άλλο πολύ ισχυρό χημική ουσία που μπορεί να εφαρμοστεί στο ενέματα. Για αυτό, πρέπει να κάνετε μια πάστα από αμμωνία, μαγειρική σόδα και ξύδι και κατόπιν αραιώνονται με νερό και εφαρμόζεται από το ένεμα. Αφήστε το για λίγο καιρό και τρίψτε απαλά. Τέλος, ξεπλύνετε με νερό. Ωστόσο, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα όλα αυτά τα χημικά προϊόντα, να θυμάστε πάντα να φοράτε γάντια για προστασία.
Κατάργηση ωίδιο λεκέδες από Grout? Το χειρότερο μέρος για τον καθαρισμό ενέματος αφαιρεί το ωίδιο. Για την αφαίρεση ωίδιο, η χλωρίνη μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα στο ενέματα. Αλλά πριν από τη θέση χλωρίνη για το ενέματα, καθαρίστε την επιφάνεια με νερό και αφήστε τη χλωρίνη για λίγα λεπτά, αν οι κηλίδες μούχλας είναι πολύ σκληροί. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι μια ισχυρή χημική ουσία και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική τόσο για το ωίδιο και αφαίρεση μούχλας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε υπεροξείδιο του υδρογόνου, ή να κάνει μια συρραφή του υπεροξειδίου του υδρογόνου και μαγειρική σόδα. Και στις δύο περιπτώσεις, αφήστε το στην επιφάνεια ενέματα για λίγα λεπτά. Τρίψτε απαλά και ξεπλύνετε με καθαρό νερό. Με τον ίδιο τρόπο, τη σόδα και το απορρυπαντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά η λύση αυτή πρέπει να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το τρίψιμο αλκοόλ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση των λεκέδων από ωίδιο ενέματα.
Ελπίδα αυτές τις απλές συμβουλές για το πώς να καθαρίσει πάτωμα κεραμιδιών ενέματα και την προετοιμασία σπιτικά προϊόντα καθαρισμού ενέματα θα σας βοηθήσει να κρατάτε το μίγμα κεραμιδιών σας καθαρό και απαλλαγμένο από βρώμικο λεκέδες και το ωίδιο. Εκτός από τον σωστό καθαρισμό, είναι επίσης σημαντικό να σφραγιστούν τα ενέματα σε τακτά χρονικά διαστήματα, ως πορώδης ένεμα να είναι πιο πιθανόν να διατηρήσουν λεκέδων και μούχλας. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε εμπορικά ενέματα προϊόντα καθαρισμού, τότε καλό είναι να ακολουθεί οδηγίες των κατασκευαστών και να λάβει τη βοήθεια ειδικών. Σήμερα, πολλές επιχειρήσεις καθαρισμού ενέματα επίσης να παρέχουν επαγγελματικές ενέματα υπηρεσίες καθαρισμού, η οποία μπορεί να ωφεληθεί εάν η κανονική σπιτικό και εμπορικές καθαριστικά αποτυγχάνουν να αφαιρέσει σκληρούς λεκέδες από ρευστοκονίαμα κεραμιδιών σας.