Διασκέδαση πράγματα για ζευγάρια να κάνουν

Θησαυρός το ένα στο άλλο την αναγνώριση ότι δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα έχουμε ο ένας τον άλλον.
Υπάρχουν λίγες στιγμές στη ζωή μας ότι αισθανόμαστε πρέπει διαρκέσει μια ζωή. Τέτοιες στιγμές είναι η χρονική στιγμή που περάσαμε την αγάπη της ζωής μας. Δεν θέλουμε να δούμε τίποτα, ακούω τίποτα ή οσμή οτιδήποτε άλλο εκτός από ρομαντική συνεργάτη μας. Αυτό το ρομαντικό εταίρος μπορεί να είναι σήμερα μας, τα οικονομικά ή του συζύγου. Μας αρέσει να θησαυρός κάθε χαμόγελο, κάθε γέλιο, κάθε μικρή χειρονομία του συντρόφου μας.
Εμείς άνθρωποι αγαπούν να έχουν ένα στοιχείο αιφνιδιασμού στη ζωή μας. Το στοιχείο αυτό μπορούν να προστεθούν με τον προγραμματισμό μια απόδραση διασκέδαση με το σύντροφό σας. Ταινίες, εκδηλώσεις παιχνίδι ή συναυλίες είναι τα πιο κοινά πράγματα που κάνουμε μαζί ζευγάρια. Έτσι σκεφτείτε κάποιων μοναδικών πράγματα διασκέδασης για ζευγάρια να κάνει και προσθέσετε κάποια καρύκευμα στη ζωή αγάπης σας. Αναρωτιέστε ποια είναι τα πράγματα διασκέδασης για ζευγάρια για να κάνει; Διαβάστε τις ακόλουθες συμβουλές για πράγματα διασκέδασης για ζευγάρια να κάνει.
Fun Πράγματα για ζευγάρια να κάνουμε στο Αρχική? Νέα πράγματα διασκέδασης για ζευγάρια να κάνει δημιουργεί προσδοκίες και αντλίες μέχρι ζωή στη άλλως τρυπώντας ημερομηνία. Υπάρχουν πολλά απλά πράγματα που μπορούν να γίνουν για προσθέσετε μερικά σπινθήρισμα στο μάτι του εραστή σας. Τα ακόλουθα διασκεδαστικά πράγματα να κάνουμε για ζευγάρια θα φέρει σίγουρα μια νέα ενθουσιασμό στη σχέση σας. ? Hungry; Cook μια εξωτική πιάτο μαζί και απολαύστε γαστριμαργικές your απολαύσεις.
Πήγαινε κολύμπι μαζί, ή να πατήσετε το γυμναστήριο σπίτι. Ένα άλλο διασκεδαστικά πράγματα να κάνουμε για ζευγάρια παίζει ένα παιχνίδι σκουός ή μπάντμιντον μαζί.
Παίξτε αλήθεια και να τολμήσει τα παιχνίδια με το σύντροφό σας και να πάρετε τόσο κακό όσο μπορείτε.
Άλλο πράγμα διασκέδαση για ζευγάρια να κάνουμε είναι προσπαθεί να χτυπήσει αμοιβαίως τάσσει μια μαξιλαροπόλεμο.
Δίνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ στο σύντροφό σας είναι άλλο πράγματα διασκέδασης για ζευγάρια να κάνει. Βάλτε κάποια μαλακό, ρομαντική μουσική και αισθανθείτε την αγάπη επιπλέουν στον αέρα.
Παίξτε παιχνίδια σκάφους ή κάρτες και απολαύστε κρεμώντας έξω μαζί. Μπορείτε να παίξετε ακόμα κάποια παιχνίδια παιδικής ηλικίας και να έχει εσωτερικούς χώρους διασκέδασης
Βιντεοπαιχνίδια είναι ένα άλλο πράγμα διασκέδασης που κάνει τα ζευγάρια να κάνετε στο σπίτι. Βρείτε ένα παιχνίδι, όπου μπορείτε μάχη ενάντια στον άλλο, αυτό θα σας φέρει εμμέσως πιο κοντά.
Εάν ένα ή αμφότερα έχετε ένα μουσικό ράβδωση, δοκιμάστε συνθέτοντας ένα τραγούδι μαζί, δηλαδή θα καταστεί «ειδική τραγούδι 'σας.
Βελτίωση το σπίτι μοιράζεστε είναι ένα άλλο πράγμα διασκέδαση για ζευγάρια να κάνουμε στο σπίτι. Μπορείτε σαφή έξω την ακαταστασία και ενισχύσετε το βλέμμα του σπιτιού σας. Εργασία βοηθά μαζί δημιουργείτε ένα χώρο που να ταιριάζει με στυλ και τις προτιμήσεις σας. ? Fun Πράγματα για έγγαμα ζεύγη να κάνω? Fun πράγμα για έγγαμα ζευγάρια να κάνει περιλαμβάνουν λήψη ενός ταξίδι στο Safari Park ή επισκέπτονται ορισμένες ιστορικές τοποθεσίες.
Ποδηλασία ή μπόουλινγκ είναι μερικά πράγματα διασκέδαση για παντρεμένα ζευγάρια να κάνουμε μαζί.
Sing καραόκε μαζί.
Ένα άλλο πράγμα διασκέδασης για τα παντρεμένα ζευγάρια να κάνουμε είναι να κάνουν γιόγκα μαζί.
Παντρεμένο ζευγάρι μπορεί να τροφοδοτήσει κάθε άλλη fondue για διασκέδαση.
Λαμβάνοντας τη σύζυγό σας για μια βόλτα με το ελικόπτερο είναι ένα άλλο πράγμα διασκέδασης για τα παντρεμένα ζευγάρια να κάνουν. ? Fun Πράγματα για Young Couples να κάνω? Το πιο ρομαντικό και διασκεδαστικό πράγμα που κάνει είναι κρατήστε το χέρι της αγάπης σας και περπατούν στο πάρκο ή παραλία. This απλό περίπατο θα ξεδιπλωθεί πολλές συγκινήσεις και να σας φέρει πιο κοντά δεν είναι μόνο σωματικά, αλλά και φέρει τις ψυχές σας από κοινού. Το πιο ρομαντικό πράγμα που κάνει είναι να περπατήσετε στην παραλία κρατώντας τα χέρια και ανάπαυσης από το κεφάλι σας στον ώμο του.
Αν εσείς και σύντροφός σας αγάπη να ζήσουν ζωή στο περιπέτεια άκρη και αγάπη, τότε πάμε bungee jumping ή αναρρίχηση. Τι λέτε για μηχανοκίνητο αθλητισμό; These περιπετειώδη αθλήματα δεν θα δίνουν μόνο εσείς τη βιασύνη αδρεναλίνης, αλλά και μια βιασύνη της oxytocins πάρα πολύ!
Try κάμπινγκ. Τον απόμερο χώρο κατασκήνωσης θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα ο ένας για τον άλλο και να σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε την αγάπη σας για τον άλλο.
Ένα άλλο πράγμα διασκέδασης για τα ζεύγη να κάνουμε μαζί είναι να επισκεφθείτε μια ροκ συναυλία και την κραυγή τους πνεύμονές σας έξω.
Πηγαίνοντας για ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα γιοτ είναι ένα άλλο πράγμα διασκέδασης για ζευγάρια να κάνουμε μαζί.
Πάρτε ένα ταξίδι Σαββατοκύριακου σε ένα κοντινό σημείο τουριστών. Ο καλύτερος τρόπος να ανακαλύψτε νέα μέρη είναι μαζί με σύντροφό σας.
Συμμετοχή σε μαθήματα χόμπι όπως ζωγραφική, γλυπτική, ή τάξεις μαγειρέματος. Άλλο πράγμα διασκέδαση για ζευγάρια να κάνετε είναι να δοκιμάσετε χορεύει salsa και εισάγετε ένα διαγωνισμό χορό!
Πηγαίνετε για ένα πικνίκ στο τοπικό πάρκο ή γύρω από το ξενοδοχείο καλλιεργήσιμα εδάφη. Μπορείτε να πάρετε ακόμη ένα μακρύ ταξίδι οδικών και προσγειωθεί ενδιάμεσα σε ένα ρομαντικό spot και απολαύστε τα νόστιμα goodies πικνίκ καλάθι με σύντροφό σας. ? Υπάρχουν πολλά πράγματα διασκέδασης που κάνουν για ζευγάρια που θα κρατήσει σπίθα της ειδύλλιο σας ζωντανός. Σκέψου τα πράγματα που αγαπάτε να κάνετε μαζί. Διαβάστε ποιήματα ή ιστορίες ο ένας στον άλλο που τόσο απολαύσετε. Ύπνος κάτω από τον ουρανό και μετρήστε τον αριθμό των αστεριών μαζί. Απολαύστε την κάθε στιγμή σαν να μην υπάρχει αύριο. Ακόμη και ένα απλό πράγμα όπως ψώνια μπορούν να μετατραπούν σε μία από τις πολλά πράγματα διασκέδασης για ζευγάρια να κάνουν. Κρατήστε λέγοντας «Σε αγαπώ 'με διαφορετικούς τρόπους. Πώς να εκφράσετε αυτές οι τρεις λέξεις επιστολή μπορεί επίσης να μετατραπεί σε διασκεδαστικά πράγματα να κάνουμε για ζευγάρια.