Δημιουργία μιας λίμνης - Πώς να χτίσει μια λίμνη

Εάν σκέφτεστε την οικοδόμηση μιας λίμνης στον κήπο σας, πρέπει να εξετάσετε μερικά πράγματα πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Η οικοδόμηση μιας λίμνης είναι ένας εφικτός στόχος εάν ακολουθήσετε βήμα-βήμα οδηγίες, και να κάνει ένα λεπτομερές σχέδιο. Σήμερα, είναι μια αυξανόμενη τάση χόμπι και μεταξύ των ανθρώπων, που προσθέτει σίγουρα μια σημαντική αξία για το σπίτι, εκτός από τη βελτίωση του τοπίου.
Pond Κατασκευές
Προ-κτίριο Κρίσεις? For αρχίζει με σωστό προγραμματισμό? Παρατηρήσει διάφορα είδη, τα σχέδια, και τις μορφές των δεξαμενών στην τοποθεσία σας, και να πάρετε μια καλή κατανόηση του τι πραγματικά αναμένετε από τη λίμνη σας. Επιλέξτε μια λιμνούλα σχεδιασμό και σκεφτείτε σε τι όλα τα υδρόβια ζώα, θα θέλετε η λίμνη να έχει. Μετά τη λήψη απόφασης σχετικά με όλα αυτά πράγματα, πρέπει να αγοράσετε μια λιμνούλα kit που είναι κατάλληλο για τις απαιτήσεις σας. Any νερό της λίμνης-κήπος, θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα που απαιτούνται για την οικοδόμηση μιας λίμνης.
Επιλέγοντας μια θέση για τη λίμνη? Θα πρέπει να επιλέξετε τον κατάλληλο χώρο όπου θέλετε τη λίμνη να είναι. Επιλέξτε μια θέση που δεν λαμβάνουν άμεση ηλιακή ακτινοβολία καθ 'όλη την ημέρα, ή λαμβάνει λιγότερο ποσό από αυτό. Πάρα πολύ φως του ήλιου θα προκαλέσει άλγη να αναπτυχθεί εντός της λίμνης, αλλά και θα στεγνώσει τα υδρόβια φυτά. Μία καλή ιδέα είναι να επιλέξετε ένα μέρος όπου ξοδεύετε πολύ χρόνο. Να μην αποφασίζουν να κάνουν μια λίμνη κοντά σε ένα μεγάλο δέντρο, όπως οι ρίζες του μπορεί να είναι δύσκολο να κοπεί, και τα φύλλα του μπορεί να πέσει μέσα και ακαταστασία της λίμνης.
Σήμανση και μέτρησης? Μάρκου και τη μέτρηση των τόπων όπου θα είναι σκάψιμο και το περίγραμμα της λίμνης. Πρέπει να έχετε μια δίκαιη γνώση του υπόγειου φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος στην αυλή. Αν δεν είστε σίγουροι για τις θέσεις αυτών των γραμμών, τηλεφωνήστε στο τοπικό εταιρείες κοινής ωφέλειας και επιβεβαιώνουν την ίδια.
Σκάβοντας τη λίμνη? Για το δόσιμο η λίμνη μια εύρωστη παρακαμπτήριος, κάνουν λίγα βαθμίδες σε αυτό. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες μια απότομη τοίχο για να καταρρεύσει από πολλά μικρότερου μεγέθους. Εξάλλου, αυτό είναι χρήσιμο για τα φυτά που συνήθως αναπτύσσονται σε διαφορετικά βάθη νερού. Ξυπνάει το λίμνη στο επίπεδο που απαιτείται λαμβάνοντας υπόψη το εύρος και το βάθος.
Εγκατάσταση του Pond Liner? Μετά από ανασκαφές από τη λίμνη σε ένα επιθυμητό επίπεδο, το επόμενο βήμα θα ήταν να συνάδει με άμμο και να τοποθετήσετε ένα προστατευτικό υπόστρωμα. Ξεδιπλώστε το τακτικών θαλάσσιων μεταφορών σε μια ανοιχτή περιοχή, και μετά πάρτε τη βοήθεια από μερικούς ανθρώπους για να το μεταφέρουν στη λίμνη. Βεβαιωθείτε ότι δεν το μεταφέρετε στο δρόμο. Αυτό θα κάνει τις γρατζουνιές πάνω του ή διάτρηση it. Θέση την επένδυση στη λίμνη και να εξασφαλίσει ότι θα ταιριάζει στις γωνίες σωστά.
Κάνοντας Βράχοι και χαλίκι? Συνιστάται να βάλει κάποια επιπλέον υπόβαθρο για την επένδυση και τον τόπο μικρά κομμάτια του βράχου για να αποτρέψει το σκάφος της γραμμής από την κίνηση. Το υπόστρωμα εμποδίζει την επένδυση από το να καταστραφεί από τα βράχια. Στη συνέχεια πρέπει να κόψετε το σκάφος της γραμμής μετά από όλα τα βράχια τοποθετούνται κατάλληλα. Προσθέστε μερικές αμμοχάλικο και πέτρες στον πυθμένα της λίμνης. Να κάνει έτσι θα κάνει σίγουρα τη λίμνη φαίνεται να είναι φυσική. Μπορείτε να καθαρίσετε τα βράχια και αν είναι βρώμικα, πριν από τη θέση τους στη λίμνη.
Το πότισμα των λιμνών? Το επόμενο βήμα θα είναι να προσθέτουμε νερό στη λίμνη. Αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε το νερό κανονικής χρήσης, δεδομένου ότι η πόλη των νερών περιλαμβάνει χλώριο και άλλες επικίνδυνες χημικές ουσίες που μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στο υδάτινο χλωρίδας και πανίδας. Χρησιμοποιήστε ένα de-χλωρίωση πράκτορα για να καταργήσετε το νερό από χλώριο και άλλες χημικές ουσίες.
Προσθήκη Χλωρίδα και Πανίδα? Αφού de-χλωριωμένο νερό της λίμνης, των φυτών υδρόβια χλωρίδα. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα εξάχνωσης επιπλέον το νερό. Περιμένετε τουλάχιστον δύο εβδομάδες για το φυσικό καθαρισμό και θρεπτικών συστατικών διαδικασίες για την εκκίνηση και στη συνέχεια προσθέστε τα ψάρια.
Αυτό είναι το πώς η διαδικασία της οικοδόμησης μιας λίμνης γίνεται. Μπορείτε να διακοσμήσει τη λίμνη φυσικά, χρησιμοποιώντας τις δικές σας ιδέες. Η οικοδόμηση μιας λίμνης δεν είναι ακριβώς το τέλος, θα πρέπει να την ενδεδειγμένη φροντίδα για τη λίμνη με τον καθαρισμό του συντρίμμια από την επιφάνεια, αλλάζοντας water περιοδικά, καθώς και τη μέτρηση του επιπέδου pH του νερού.