Scavenger Hunt for Kids

Παραδοσιακά, ένα κυνήγι οδοκαθαριστών είναι ένα παιχνίδι, όπου ομάδες παρέχονται με ένα κατάλογο στοιχείων να συλλέγουν. Αυτή η λίστα μπορεί να περιλαμβάνει εργασίες και τα σημεία που κατανέμεται για κάθε στοιχείο / εργασία. Εάν παιχτεί σε αυτό μέθοδο, η ομάδα που έχει τους περισσότερους πόντους νίκη. Διαφορετικά, η ομάδα που τελειώνει πρώτη είναι νικηφόρα. Μια από καλύτερες πτυχές της είναι ότι με λίγη τροποποίηση, μπορείτε μετατρέψτε την σε κυνήγι οδοκαθαριστών για παιδιά μιας ορισμένης ηλικιακή ομάδα.
Σχεδιασμός ενός κυνήγι οδοκαθαριστών για παιδιά, θα απαιτήσει σίγουρα μερικά σχεδιασμού. Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε είναι η ομάδα ηλικία του κατσίκια ως τη στιγμή που θα ξοδεψουν παίζοντας το παιχνίδι. Αν τα παιδιά είναι μία μικτή ηλικιακή ομάδα, τα χωρίσετε σε ομάδες που εξασφαλίζουν ότι κάθε ομάδα έχει κάποια μικρά και μερικά παλαιότερα μέλη. Η λίστα σας θα πρέπει να περιλαμβάνει μόνο τις πολλά αντικείμενα είναι δυνατό να συγκεντρωθούν στο καθορισμένο χρονικό πλαίσιο. Αν είναι μια υπαίθρια κυνήγι, θα πρέπει να εκτιμηθεί πόσο μακριά μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά περιπλανηθεί με ασφάλεια, και να ορίσετε την περίμετρο του κυνηγιού. Ενώ πόρτα σε πόρτα / γειτονιά κυνήγια είναι πολύ δημοφιλείς οδοκαθαριστής kids κυνήγια, εάν έχετε μικρότερα παιδιά συμμετέχουσες, είναι συνετό να το περιορίσει στο ναυπηγείο, πάρκο ή παιδική χαρά.
Ιδέες για Scavenger Hunts για Παιδιά Δυνάμει 5 Έτη? These κυνήγια πρέπει να κρατηθούν σύντομες και απλό. Συνήθως οργανώθηκαν κατά ένα πάρτι γενεθλίων, μπορείτε να έχετε το κατσίκια ακολουθούν ενδείξεις και συλλέγουν αντικείμενα που εμπίπτουν προς οποιαδήποτε κατηγορία μία, όπως παιχνίδια ή φρούτα. Μια ενδιαφέρουσα παιδιά ιδέα ρακοσυλλεκτών κυνήγι είναι να κρύψει κομμάτια ενός παζλ γύρω το σπίτι και επιτρέπουν τα κατσίκια να το βάλει μαζί, όταν καθοριστούν όλα τα κομμάτια βρέθηκε. Ένα ακατάστατο έστω yummy κυνήγι κρύβεται μικρούς θησαυρούς σε ένα μεγάλο μπολ των μαγειρεμένων ζυμαρικών. Κάθε παιδί παίρνει μια στροφή προς ραβδί χέρια του / της στο εσωτερικό του μπολ και την αίσθηση για ένα στοιχείο.
Scavenger Hunts για παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 και 12 χρόνια? Για παλαιότερα παιδιά, το κυνήγι οδοκαθαριστών παιχνίδι κόμμα μπορεί να πάρει πιο ενδιαφέρουσα, με ενδείξεις σπαζοκεφαλιά ή πρόκληση στοιχεία για να βρείτε. Μια πόρτα σε πόρτα κυνήγι οδοκαθαριστών θα έχουν τα κατσίκια συλλέγουν στοιχεία όπως ένα σαπούνι ξενοδοχείου, μια κάλτσα με μια τρύπα σε αυτό, ένα χρησιμοποιημένο σφραγίδα και ένα κερί γενέθλια, μαζί με το όνομα του γείτονα το έχουν συλλεχθεί από. Εντούτοις, εάν αυτό είναι το σας κυνηγήσουν σχέδιο, οικεία όλους τους γείτονές σας εκ των προτέρων, και πάρτε συγκατάθεσή τους. Ένα άλλο είδος είναι η γειτονιά πτώση κυνήγι οδοκαθαριστών διάρκεια του οποίου συμμετέχοντες ανάγκη συλλογής στοιχεία όπως ένα κίτρινο λουλούδι, μια φύλλο πορτοκάλι, ένα καστανιές και ένα βελανίδι. Άλλες ιδέες για οδοκαθαριστής κυνήγι, περιλαμβάνουν τους παίρνει για να βρουν στοιχεία που ξεκινά με κάθε γράμμα της αλφαβήτου. Λάμψη στο σκοτάδι αντικείμενα για ένα συμβαλλόμενο μέρος λήθαργο.
Ένα δημοφιλές σύγχρονο λαμβάνουν είναι το κυνήγι οδοκαθαριστών Διαδικτύου για κατσίκια, που έχει καταστεί μια οργή μεταξύ εφήβους. Απαιτούν δεν σχεδιάζει, να κρατήσει τα παιδιά σας απασχολημένα στο σπίτι και το καλύτερο όλοι, μπορούν να είναι εκπαιδευτική, ανάλογα με αυτό που επιλέγετε. However, απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει τους κινδύνους της, έτσι ώστε ένας συνιστάται η παρακολούθηση της προόδου τους ή να τους δώσει μια λίστα με ασφαλείς τοποθεσίες στο Διαδίκτυο για να εξερευνήσετε.
Οδοκαθαριστών κυνηγά για Teens επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία και δημιουργικότητα. Δημοφιλείς επιλογές είναι mall κυνήγια ότι περικλείει collecting freebies mall, ή διεξαγωγή δραστηριότητες όπως χειραψία με μανεκέν, με επακόλουθες φωτογραφική απόδειξη. Άλλη δημοφιλής επιλογή αποτελεί γύρω κυνήγι πόλη, όπου ομάδες συλλέγουν αντικείμενα όπως αποδείξεως η 50 σεντς αξίζει αερίου, μια φωτογραφία μιας έξω--κράτους πινακίδας άδεια, το καλύτερη τιμή για δείπνο μπριζόλα στην πόλη και η κάρτα δραστηριότητας γυναικολόγο. Ενώ αυτοί είναι μερικές ιδέες, με λίγη χρόνο και προσπάθεια, μπορείτε να έρθετε επάνω με δικές προσαρμοσμένη λίστα κυνήγι οδοκαθαριστών σας.