Πώς να κόψει κεραμικών πλακιδίων

Οι Κεραμικά πλακίδια πραγματοποιούνται από ψήσιμο μίγμα πηλού, θρυμματισμένα χαλαζία, άμμος και μη μεταλλικά υλικό σε θερμοκρασία του 1800 βαθμών Fahrenheit σε κλίβανο. Αυτή η διαδικασία να γίνουν σκληρά και αδιάβροχο. σκληρότητα τους γίνεται ένα πρόβλημα όταν χρεασθεί να τους κοπεί σε μέγεθος και σχήμα. Μπορείτε να αναλάβουν το εγχείρημα κοπής κεραμικών πλακιδίων αξιοπρεπώς, με τη βοήθεια κάποιων εργαλεία κοπής. Μετά είναι μερικές συμβουλές για το πώς να μειώσει τα κεραμικά πλακίδια.
Πώς να κόψει κεραμικά πλακάκια;
Πριν να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε κεραμικά πλακάκια, θα πρέπει πρώτα να το συνηθίσετε πώς να πάνε για κοπή κεραμικών πλακιδίων. Οι παρακάτω περιγραφή είναι κάποιες πληροφορίες για εργαλεία κοπής, που μπορεί να σας βοηθήσει στην κοπή κεραμικών πλακιδίων.
Εργαλεία για κοπής κεραμικών Πλακάκια
Εάν δεν πρόκειται να εγκαταστήσετε κεραμικά πλακίδια στο εγγύς ή μακρινό μέλλον, τότε είναι καλύτερα μην αγοράσουν εργαλεία κοπής. Μπορείτε ρωτήσετε σχετικά ενοικίαση αυτοί σε τοπικό κατάστημα υλικού σας. Μην διστάσετε να ξεφλουδίσετε έξω επιπλέον χρήματα να νοικιάσω καλή κοπτικά εργαλεία, διότι εργαλεία που μπορούν να αγορασθούν φτηνά, μην έχετε αρκετό ισχύ κοπής, να εξυπηρετήσει σκοπό σας κοπής κεραμικών πλακιδίων. Μετά είναι ένας κατάλογος εργαλείων για κοπής κεραμικών πλακιδίων:? Carbide-Tipped Pencil: Όταν ο αριθμός των κεραμίδια να κόψει είναι μικρός και οι περικοπές είσθε υποχρεωμένοι να εκτελέσει είναι ευθείες και εύκολο, απασχολούν καρβιδίου μύτες μολύβι να σκοράρει των εφυαλωμένων πλευρά του κεραμίδι. Χρησιμοποιώντας snappy σαγόνια ένας πιτσιρίκος πλακιδίων? Ένα χρήσιμο εργαλείο κοπής, σπάσει το κεραμίδι μήκος της σκόραρε γραμμής. Οι σιαγόνες πιτσιρίκος κεραμιδιού κάντε κυκλικές διαλείμματα μήκος της σκόραρε γραμμής. Να επιτευχθεί μια ομαλή άκρη θα έχετε να θέσει λίγη επιπλέον εργασία και υπομονή. ? Κεραμικό κεραμίδι Κονδύλι: Ένα κεραμικό κόπτης κεραμιδιών είναι εύκολο να λειτουργηθεί και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν έχετε να κοπεί μια πολλαπλάσιο αριθμό των πλακιδίων. Lay ένα πλακάκι φέρει χαραγή οδηγό, οποία είναι συντάσσεται με ένα στυλό, μήκος της κεραμίδι που θα μπουν. Να είστε προσεκτικός σχετικά με το κλείδωμα το κεραμίδι σταθερά στην θέση του. Αποτέλεσμα των εφυαλωμένων επιφάνεια πλακιδίων μήκος γραμμής από τροχό λειτουργικό κόπτης πλακιδίων μύτες με καρβίδιο. Εφαρμόστε πίεση επί μοχλό τον κόφτη πλακιδίων να μετακινήσετε πτωτική. Ο μοχλός μεταβιβάσεις η πίεση στο πλακάκι, που θραύσεων μήκος της σκόραρε γραμμής σε δύο μέρη. ? Σιδηροπρίονο: Ένα σιδηροπρίονο είναι χρήσιμο να να κόψει πληκτρολογήσετε ένα «L 'στην κεραμίδι. Ένα σιδηροπρίονο, εφοδιασμένο με ένα λεπίδα οποία έχει καρβιδίου μύτες δόντια, είναι εύχρηστο και διαρκεί περισσότερο από ένας συνήθης. Εκτελώντας shaped κόψτε το «L» στο κεραμίδι, χρησιμοποιήστε ένα καρβιδίου μύτες σιδηροπρίονο να κοπεί κατά μήκος του κάθετου βραχίονα σχηματοποιημένου κόψτε το «L». Execute δεύτερο περικοπή, οποία μικρότερα σε μήκος, χρησιμοποιώντας το κόπτης κεραμίδι. ? Drill: Power τρυπάνια ή χειροκίνητες τρυπάνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καταστήσει τρύπες σε κεραμικές πλακίδια. Ενώ διέρχεται τις δύσκολες, λειασμένο μέρος του κεραμίδι, λειτουργήσει το δραπάνων σε μικρή ταχύτητα. ? Carbide Rod Blade: Αν έχετε να κοπεί ένα κεραμίδι για την επίτευξη κυρτή κοπή, στη συνέχεια, μια λεπίδα ράβδος καρβίδιο είναι χρήσιμη. Ισοπαλία το σχήμα στο κεραμίδι, και είδε το πλακάκι χρησιμοποιώντας την ίδια λεπίδα ράβδο καρβίδιο. ? Κεραμικό Ιδέες πλακιδίων
Εάν σκέφτεστε εγκαθιστάτε κεραμικών πλακίδια δαπέδου, διακοσμώντας τοίχους με κεραμικό μοτίβα κεραμίδι ή backsplashes, ή βελτιώνοντας σχέδιο κουζινών σας ερχόμενος επάνω με μερικές κουζίνα backsplash ιδέες, κατόπιν είναι εδώ ζευγάρι κεραμικών ιδέες σχεδιασμού κεραμιδιών που μπορεί σας βοηθήσουν:? Τοιχογραφίες: Κατασκευαστές κεραμικών πλακιδίων να μεταφέρετε ζωγραφιάς ή εικόνες παρέχονται από εσάς επάνω κεραμικά πλακάκια. Αυτά τα κεραμίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάνει τοιχογραφίες τοίχο. ? Πορτρέτο: Οι κατασκευαστές μπορούν να δημιουργήσουν πλακάκια με φωτογραφίες, οθόνη τυπωμένο επάνω τους. ? Μετά την εγκατάσταση του κεραμικών πλακιδίων για να τεθούν τα δάπεδο ή backsplash, πρέπει να εγκαταστήσετε κεραμικών πλακιδίων επένδυσή της, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης. Απλώστε την κόλλα στην πίσω πλευρά του κεραμιδιού και να τις κολλούν σαν σφραγίδα θέση, στην κατάλληλη θέση με προσοχή.
Ένα από τα καθήκοντα που οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν να προβλεφθεί στο σύνολό τους, όταν αποφασίζουν για την εγκατάσταση κεραμικών πλακιδίων, δική τους, κόβει κεραμικά πλακάκια. Τα κεραμικά κεραμίδια είναι σκληρή, εντελώς ανέφικτη και θεωρούν σχήμα ανάλογα με την επιθυμία τους, όταν τους κοπή για να ταιριάζει τις ανάγκες σας.