Πόλο Barn υποδείγματα

Πόλο αχυρώνα είναι μια δομή που έχει μία από τις πιο απλές εγκαταστάσεις, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς λόγους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια εγκατάσταση αποθήκευσης, μια τοπική αγορά υπόστεγο, ένα γκαράζ, ή μια προστατευμένη περιοχή για τη διατήρηση του ζωικού κεφαλαίου. Είναι μια πολύ βασική υπόστεγο δομή που αποτελείται από τους πόλους που στηρίζουν την οροφή, και απογείωσης από σκυρόδεμα. Πόλο σχεδιάζει να προσφέρει αχυρώνα πολλές ιδέες να χτίσει ένα, δεδομένου ότι μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε μέγεθος, δεν κανένα ίδρυμα, με τις επιλογές της οικοδόμησης ενός τοίχου, τελικά δάπεδα, ή πόρτες ή παράθυρα στα οικοδόμου μιας χρήσης.
Μελέτη Σχεδίου για τα Πολωνός Αχυρώνας
Το πρώτο πράγμα που απαιτείται για την κατασκευή ενός πόλου αχυρώνα, είναι να έχουμε ένα πλήρες σχέδιο πόλο σχεδιασμού αχυρώνα. Το σχέδιο αυτό είναι ουσιαστικά σχέδια και τα σχέδια για το πώς να οικοδομήσουμε έναν πόλο αχυρώνα, το οποίο θα περιλαμβάνει το σχήμα, τη θέση, το μέγεθος, και η ανάγκη της οικοδόμησης ενός. Είναι επίσης σημαντικό να ικανοποιήσει όλες τις νομικές απαιτήσεις της οικοδόμησης μιας δομής για το ακίνητο. Ξεκινήστε με τη δημιουργία μια πρόχειρη σκίτσο, ή μπορείτε επίσης να κάνουν χρήση του ιστού λογισμικού σχεδίου αχυρώνα, να αποδώσει όλα υλικών και απαιτήσεις σχεδιασμού.
Εργαλεία που απαιτούνται? Ηλεκτρικό τρυπάνι? Hammer? Εγχόρδων? Φτυάρι? Είδε ξυλουργού? Χαλίκι και σκυρόδεμα? Μεζούρα? Υλικά που απαιτούνται? Πίεση αντιμετωπίζεται πόλων ξυλεία? Κορνίζες για σκελετοί στέγης και τη διαμόρφωση? Γαλβανιζέ κυματοειδή τμήματα χάλυβα ή ξύλινα πλαίσια για στέγες? Σκουριάς που έλαβαν καρφιά, καρύδια και τα μπουλόνια? Πλαίσια για τοίχους? χάλυβα, αλουμίνιο ή ξύλινες πλάκες? Πλαίσια για πόρτες και παράθυρα? Είναι σκόπιμο να χρησιμοποιηθεί τελικά, made-to-size πόλους ξυλεία, σκελετοί στέγης και τα πάνελ οροφής, καθώς θα εξασφαλίζει την ομοιομορφία και τη ευκολία, με παράλληλη αξιοποίηση. Κάποιος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν ασχολούνται με ξυλεία και εργαλεία, όπως τα ηλεκτρικά εργαλεία, όπως ένα τρυπάνι ή ένα πριόνι μπορεί να σε πειράξει εύκολα. Επιλέξτε μια θέση που είναι κατά προτίμηση επίπεδη, έχει αρκετό χώρο και δεν συλλέγει νερό. Dig βαθιές τρύπες στο έδαφος για να τοποθετήσετε το πόλους, ανάλογα με το μέγεθος και το ύψος του πόλου αχυρώνα. Κρατώντας τους πόλους σε ευθεία όρθια θέση, τοποθετήστε χαλίκια και συγκεκριμένα να εξασφαλισθεί η μέγιστη υποστήριξη των πόλων. Αφήστε το μπετόν στεγνώσει εντελώς επάνω, πριν από την έναρξη εργασιών για τους πάλι.
Οι πόλοι θα πρέπει να είναι επίπεδο, σύμφωνα με το σχέδιο στον πόλο σχέδιο αχυρώνα. Χρησιμοποιώντας κάποια βοήθεια, εγκαταστήστε το σκελετοί στέγης ή ξύλινα κουφώματα, εξασφαλίζοντας τους στη θέση τους με τη σκουριά που έλαβαν τα νύχια. Σφυρί τα καρφιά καλά, και ισιώνουν τα έξω. Μόλις η διαμόρφωση οροφή είναι στη θέση του, θα πάρει λίγο καιρό να καθορίσει το γαλβανισμένο κυματοειδή χάλυβα ή ξύλινα πλαίσια, και να τελειώσει η οροφή. Αυτό ολοκληρώνει βασικός πόλος αχυρώνα σας. Αν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε τοίχους, τοποθετήστε τα πλαίσια τοίχο όλη τη γύρω από τον πόλο δομή σιταποθήκη στο επίπεδο του εδάφους, εξασφαλίζοντας ότι θα είστε επίπεδο. Use το string για να ελέγξετε επίπεδο. Καρφί τα πλαίσια για τις θέσεις σε αρκετές σειρές, εξασφαλίζοντας όχι κενά. Αφήστε τους χώρους για την ένωση κουφωμάτων.
Πόλος αχυρώνες έχουν ευρύ φάσμα χρήσεων, όπως η αγροτική, αυλή και την αποθήκευση των ζώων, είτε για εμπορικές και βιομηχανικές χρήσεις. Κατά το σχεδιασμό τη δική του δομή σας χρησιμοποιώντας πόλο σχέδια αχυρώνα, μπορεί κανείς να συμπεριλάβει πολλές ιδέες για να καταστούν πλήρως λειτουργικά καθώς επίσης και μοντέρνα εμφάνιση.