Exterior Γαλλικά Πόρτες Patio

Γαλλικές πόρτες είναι βασικά οι πόρτες που συνδέονται στην εξωτερική καταστρώματα, μπαλκόνια ή patios. Οι γαλλικές πόρτες είναι συνήθως μια σειρά από θύρες που τοποθετούνται πάνω μεντεσέδες ή τοποθετούνται πάνω ρυθμιστικά και είναι γνωστές σαν συρόμενες πόρτες γυαλιού.
Τα εξωτερικά γαλλική μπαλκονόπορτες βασικά συνδέεται με το αίθριο που είναι συνδεδεμένη με το σπίτι ή το ένα βρίσκεται στο μπαλκόνι. Παραδοσιακά, οι εν λόγω γαλλικές θύρες που οδηγούν στο βεράντες που αποτελείται από ξύλινο σκελετό και γυάλινη επιφάνεια μεταξύ τους. Συμβατικά, οι εν λόγω γαλλικές πόρτες επισυνάπτονται σε σετ των Τεσσαριών ή εξάρια. Αυτοί οι τύποι των γαλλικών πορτών που επισυνάπτεται, έτσι ώστε το άτομο που κάθεται στο εσωτερικό του σπιτιού θα είναι σε θέση να απολαύσετε το τοπίο χωρίς να βγεις έξω. Η έννοια αυτή πιθανότατα προέρχεται κατά την Αναγέννηση στην Ευρώπη, όπου μεγάλα μέγαρα που είχαν μεγάλους κήπους και αυλές ήταν εξοπλισμένα με εξωτερικές γαλλική μπαλκονόπορτες.
Το πλεονέκτημα της χρήσης του συμβατικού σχεδιασμού κατά την εγκατάσταση εξωτερικών γαλλική μπαλκονόπορτες είναι ότι φαίνεται απλό αλλά κομψό. Αυτές οι θύρες που αποτελείται από μία εξαιρετική παραλλαγή του ξύλου που είναι εύρωστη και είναι επίσης ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Το μόνο εύθραυστη μέρος της πόρτας είναι το γυαλί που χρησιμοποιείται στην πόρτα.
Πολλοί σχεδιαστές έχουν βρεί τις διαφορετικές ιδέες που περιλάβουν διαφορετικούς υλικά και σχέδια που χρησιμοποιούνται για εξωτερικούς γαλλικές πόρτες patio. Μία από τις συνηθέστερες σχεδιασμός που χρησιμοποιείται στους σύγχρονους χρόνους είναι ο εξωτερικές γαλλική πόρτες patio που αποτελούνται από μέταλλο και είναι συναρμολογημένα επί μηχανισμό roller. Οι θύρες αυτές έχουν συνήθως κουφώματα αλουμινίου και γυαλιού στο μεταξύ.
Επιλέγοντας το Κατάλληλη Exterior γαλλική Πόρτες
Το έργο που μπορείτε να βρείτε πολύ δύσκολο είναι να επιλέξει το κατάλληλο εξωτερικό μπαλκονόπορτα αίθριο. Η βασική πράγμα που έχετε να αποφασίσετε είναι που κάνει σπίτι σας έχουν μοντέρνο βλέμμα ή ένα vintage βλέμμα. Εάν το σπίτι σας έχει μοντέρνο ματιά, τότε απλά πάτε μέσα για τη γαλλική πόρτες patio που αποτελούνται από μέταλλο και έχουν πολύ μοντέρνο αλλά αριστοκρατικό εξετάσουμε.
Εάν το σπίτι σας έχει μια vintage εμφάνιση, στη συνέχεια, θα ήθελα να προτείνω να πάτε μέσα για ένα σχέδιο που είναι φτιαγμένα από ξύλο και διαθέτει μια σχεδίαση που είναι παρόμοια με τα συμβατικά γαλλικές πόρτες. Θα βρείτε ένα τεράστιο σειρά των σχεδίων στο συμβατικό εξωτερικές γαλλική μπαλκονόπορτες. Ο καλύτερος τρόπος να επιλέξετε ορθή είναι περιτύπωμα η πόρτα χώρο, όπου σκοπεύετε να εγκαταστήσετε τη γαλλική πόρτα. Σε περίπτωση που ένα μικρότερο μήκος και πλάτος, χρησιμοποιήστε ένα σχέδιο που έχει λιγότερο από γυαλί και τη διαφάνεια. Αυτός ο τρόπος θα εξετάσουμε πιο παρόμοια με φυσιολογική πόρτες, αλλά θα έχει το γοητεία ενός εξωτερικών γαλλικές πόρτες patio. Στην περίπτωση που έχετε μια καλή μεγάλο μήκος και πλάτος, χρησιμοποιήστε το σχέδιο που έχει τη μέγιστη γυαλί και τη διαφάνεια.
Επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα και σκιά ξύλου για τα γαλλικά πόρτες είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική. Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι να επιλέξετε το αποχρώσεις του ξύλου που αντιστοιχούν στην δωμάτιο. Ο δεύτερος τρόπος είναι να ταιριάζει τη σκιά που αντιστοιχεί στην αίθριο, και η τρίτη τρόπος είναι ταιριάζουν την μπογιά του patio, πόρτα και επίσης την εσωτερικό του δωματίου.
Ένα πολύ σημαντικό μέρος εξωτερικών γαλλικών μπαλκονόπορτες είναι ότι ένα πρέπει να μπορούν να φροντίσει του ξύλου της πόρτας. Κάποιος πρέπει να πληρώσει ιδιαίτερη προσοχή στην στίλβωση της πόρτας ως εξωτερικό του πόρτας επιδεινώνεται, περισσότερο ως σύγκριση με την εσωτερικούς χώρους. Η καλύτερη επιλογή είναι να Πολωνικά το ξύλο της πόρτας, περιοδικά.