Home Εξωτερικό Improvements

Πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι αναδιαμόρφωση του σπιτιού περιλαμβάνει την ανακαίνιση μόνο τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού. Στην πραγματικότητα, εξωτερικό σπίτι βελτίωση είναι κάτι εξίσου σημαντική με την εσωτερική διακόσμηση και δεν πρέπει να αγνοηθεί. Αρχική improvements εξωτερικά είναι ένας όρος που περιλαμβάνει πολλές ανακαινίσεις γίνουν για να βελτιώσουν την εμφάνιση του σπιτιού σας. Όταν αποφασίσετε να εφαρμόσετε κάποιες από τις ιδέες εξωτερικό του σπιτιού, είναι αναγκαίο να κάνετε την εργασία εύκολη και λιγότερο δαπανηρή. Χρόνος που απαιτείται για είναι επίσης ένας από τον περιορισμό ότι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν αποφασίσετε να κάνετε κάποια εξωτερική αναδιαμόρφωση του σπιτιού. Η καλύτερη στιγμή για να κάνει κάποιες εξωτερικές improvements σπίτι είναι πτώση, δηλαδή, αμέσως μετά το καλοκαίρι. Εδώ είναι μερικές από τις συμβουλές για βελτιώσεις εξωτερικό του σπιτιού που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψουν την πλήρη εικόνα του σπιτιού σας.
Αρχική Εξωτερικό Ζωγραφική
Επιλέγοντας εξωτερικό χρώμα σπίτι για το σπίτι σας είναι μια νεύρο-wracking εργασίας. Πολλές φορές, αυτό είναι πιθανό ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα λάθος χρώμα για το σπίτι σας. Όταν αποφασίσετε να το χρώμα στο σπίτι σας, επιλέξτε ένα διαφορετικό χρώμα για την βεράντα, κατάστρωμα, στήλες, εξώφυλλα και άλλα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Θυμηθείτε να επιλέξετε τα χρώματα που θα πηγαίνουν μαζί καλά και η ισορροπία μεταξύ τους. Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν επιλέγετε χρώματα για εξωτερικούς τοίχους, να επιλέξουν με τέτοιο τρόπο που θα σταθεί για πολλά χρόνια. Η έκθεση στις καιρικές αλλαγές είναι μία από τις πτυχές που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή του χρώματος και την υφή των χρωμάτων.
Αρχική Εξωτερικό βελτιώσεις - Τα καταστρώματα και κιγκλιδώματα γεφυρών
Η οικοδόμηση μιας γέφυρας είναι ένα από τα πιο ευκολότερη εργασία στον σπίτι εξωτερικό διαδικασία ανακαίνισης. Πρόκειται για μια πολύ φθηνή λύση για την αύξηση του ζωτικού χώρου με την οικοδόμηση μιας γέφυρας. Μια γέφυρα αποτελείται από ξύλο και τοποθετούνται σε επίπεδο έδαφος, και μπορεί να είναι τόσο υψηλές όσο γραμμή οροφής σας. Ο χώρος αυτός να στεγάσει ένα άνετο καθιστικό που μπορεί να κατασκευαστεί με μεγάλη στυλ. Το μέγεθος του καταστρώματος μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με το επιθυμείτε. Η οικοδόμηση μιας γέφυρας είναι ένα πολύ εύκολο και μια δουλειά DIY. Ωστόσο, οι γέφυρες μπορούν να κατασκευαστούν εντός μικρό προϋπολογισμό σας με έναν αντισυμβαλλόμενο. Εξωτερική κιγκλιδώματα σκαλοπατιών είναι ένα άλλο ζήτημα που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την οικοδόμηση της κατάστρωμα. Κιγκλιδώματα γεφυρών προσφέρουν ασφάλεια, καθώς ορίζει ως το κατάστρωμα και να καταστήσουν μια διαφορετική ματιά στα εξωτερικά σπίτι. Αν και ξύλινο κατάστρωμα και κιγκλιδώματα γεφυρών είναι πολύ συχνές, διαφορετικά υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του καταστρώματος. Κόνις-αλουμίνιο επικαλυμμένο, βινύλιο και πολλούς άλλους τύπους υλικό μπορεί να χρησιμοποιούνται στην κατασκευή καταστρώματος και καταστρώματος κιγκλίδωμα.
Αρχική Εξωτερικό Βελτιώσεις - Πόρτες και παράθυρα
Το υλικό και το σχεδιασμό των θυρών και των παραθύρων αποφασίζει το κόστος. Ξύλινες πόρτες που είναι περίτεχνα διακοσμημένες είναι πιο δαπανηρή από την απλή φίμπεργκλας ή σιδερένιες πόρτες. Όταν σχεδιάζετε μια αναδιαμόρφωση εξωτερικό του σπιτιού, θεωρούν τον προϋπολογισμό σας πρώτα και το ισοζύγιο είδος του υλικού με εξωτερικές όψεις των σπιτιού. Μια ευρεία ποικιλία των παραθύρων είναι διαθέσιμη στην αγορά. Ένα κομψό παράθυρο μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την εμφάνιση του σπιτιού σας. Αλλά την ίδια στιγμή ο προϋπολογισμός σας για βελτιώσεις εξωτερικό του σπιτιού πρέπει να ληφθούν υπόψη.
Αυτές είναι μερικές από τις βελτιώσεις εξωτερικό του σπιτιού. Καλό θα είναι ότι θα πρέπει να πάρει μια ιδέα σε μια στιγμή και να εφαρμόσει το ίδιο. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσει τα ποιοτικά υλικά, έτσι ώστε η κατασκευή στέκεται καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα.