Ώρα Στρατηγικές Διαχείρισης

Για όλα υπάρχει μια εποχή,? Και μια φορά για κάθε θέμα κάτω από τον ουρανό ...? - Εκκλησιαστής 3:1-8
Χρόνος Ποια είναι η πρώτη εικόνα που σκάει επάνω στο κεφάλι σας με αυτό το απλό 4 λέξη επιστολή; Ένα ρολόι του χρόνου; Ένα ραντεβού; Λεωφορείο ή το χρονοδιάγραμμα αεροπλάνο; Πώς να περάσει το χρόνο σας; Ή πώς να κερδίσει χρόνο και να ολοκληρωθεί η συσσώρευση εργασίας; Λοιπόν, αυτά είναι μερικά κανονικές απαντήσεις που αναμένονται. Στο σημερινό κόσμο που έχουμε γίνει δούλοι του τροχού του χρόνου! Ορισμένες ημέρες, έχουμε σχεδόν αναρωτιούνται εάν ο τροχός γυρίζει τόσο γρήγορα που είναι δύσκολο για μας να αντιμετωπίσει επάνω.
Ο χρόνος είναι αλλαγή. Και η αλλαγή έρχεται από μέσα μας. Αν δεν ακολουθήσετε αυτό το απλό κανόνα, είμαστε υποχρεωμένοι να είναι κάτω από την πίεση των προθεσμιών, φόρτο εργασίας και την κρίση. Γιατί άραγε πόσο ποτέ handwork σας φέρει σε, είστε πάντα ο χρόνος τελειώνει. Αυτό δεν είναι δει μόνο στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά την προσωπική ζωή σας πάρα πολύ. This κακοδιαχείρισης του χρόνου θα σας κάνει να χάσετε ότι πολύ αναμενόμενη προώθηση, την πολύ σημαντική συμφωνία των επιχειρήσεων, τη ζωή αγάπης σας, το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας ή ένα παιχνίδι μπάσκετ! Κακό στρατηγικές διαχείρισης του χρόνου δημιουργήσει άγχος και θα έχει δυσμενείς συνέπειες για την υγεία σας.
Ο κύριος λόγος για όλα τα προβλήματα στη ζωή σας, λόγω της έλλειψης χρόνου είναι αποδιοργανωμένη τρόπου ζωής. Πρέπει να προγραμματίσετε θα καθορίζονται οι προτεραιότητες στη ζωή και το έργο σας αναλόγως. Οι ακόλουθες στρατηγικές διαχείρισης του χρόνου θα σας βοηθήσει να περνούν από τη δύσκολη παλίρροια του χρόνου.
Time Management Τεχνικές? Το ανωτέρω απόσπασμα δείχνει δικαίως μας ότι τα πάντα στη ζωή έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Τα πράγματα γίνονται πολύ νωρίς ή πολύ αργά ενδέχεται να οδηγήσει σε καταστροφή. Για να ξεπεραστούν αυτά απογοητεύσεις στη ζωή οι ακόλουθες στρατηγικές διαχείρισης του χρόνου θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή και χωρίς άγχος. ? Ο χρόνος είναι πολύτιμος: Μην ενώ μακριά το χρόνο σας. Κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό. Μην ξοδεύουν περισσότερο έλεγχο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κουβεντιάζοντας με τους συναδέλφους σας, μιλώντας με τους φίλους στο τηλέφωνο όταν φτάσετε γραφείου. Αντί να επικεντρωθεί στην αναμονή εργασίας και να προσπαθήσουμε να την ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατόν. Μετά την εν αναμονή της εργασίας από τους ώμους σας, θα έχετε αρκετό χρόνο για τα ανταλλακτικά για τις παραπάνω δραστηριότητες.
Κρατήστε ένα Πρόγραμμα: Γράψτε όλα τα σημαντικά συναντήσεις σας εργασία ή για πράγματα να κάνουμε σε ένα ημερολόγιο. Απεργία στα ανοικτά κάθε εργασία, όπως εσείς το πλήρες μήκος της ημέρας. Αυτό θα σας δώσει μια αίσθηση της ολοκλήρωσης και σας βοηθούν να διαχειριστείτε το χρόνο σας ανάλογα.
Ιεραρχήστε την εργασία σας: Αυτό είναι μια από τις πιο σημαντικές τεχνικές διαχείρισης του χρόνου που θα βοηθήσει στη διαχείριση του χρόνου. Κρατήστε τα ασήμαντα καθήκοντα για το τέλος της ημέρας και να ολοκληρωθεί η σημαντική εργασία νωρίς κατά τη διάρκεια της ημέρας. τα επίπεδα ενέργειας σας είναι υψηλό και το μυαλό σας είναι φρέσκο ​​για την ολοκλήρωση των σημαντικών καθηκόντων στην ώρα τους.
Μάθετε να λέτε «ΟΧΙ»: Μην μπείτε στον πειρασμό να οτιδήποτε άλλο εκτός από τα καθήκοντα στο χέρι σας. Εάν η νέα ανάπτυξη δεν είναι πολύ επείγον και σημαντικό, ευγενικά λένε όχι και πλήρης εργασία σας πρώτα. Αυτό θα βοηθήσει να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και μπορείτε να πάρετε πίσω τη νέα εργασία αφού τελειώσετε τη δική σας.
Αντιπροσωπεία της εργασίας: Μπορείτε να αναθέσει πάντα το έργο σας στους υφισταμένους σας. Απλές εργασίες που μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι το juniors μπορεί να μετακυλιστεί. Θα βγάλει ένα φορτίο από το πρόγραμμά σας και να αναπτύξουν μια αίσθηση ευθύνης στην juniors.
Έμφαση στην ποιότητα: Ολοκλήρωση των εργασιών σας με τη συγκέντρωση και την αφοσίωση. Αυτό θα σας βοηθήσει να το κάνετε σωστά την πρώτη φορά και να κερδίσει χρόνο που σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να δαπανηθούν για τις διορθώσεις και την εκ νέου-DOS.
10 Minute Κανόνας: Εάν έχετε μια μεγάλη, κοσμική και δύσκολο έργο στο χέρι, περνούν 10 λεπτά κάθε μέρα για να το ολοκληρώσει. Μόλις πάρετε το "κολλάει" του, θα το τελειώσει στην ώρα του.
Distractions Δεν επιτρέπονται: Όταν ολοκληρωθεί ένα μεγάλο έργο ή εργασία, απενεργοποιήστε το κινητό τηλέφωνο και e-mail. Μην πάρετε κλήσεις εκτός από αυτές που σχετίζονται με την εργασία. Εστίαση στην έργου και την ολοκληρώσετε. Μην επιτρέψετε σε καμία ενοχλήσεις που σπαταλάτε το χρόνο σας και τα οποία λαμβάνουν μυαλό σου μακριά από την εργασία.
Υγιείς Lifestyle: Φάτε υγιεινές τροφές και υγιεινά ποτά να κρατήσει σώμα σας σε βέλτιστης υγείας. Ένας υγιής μυαλό βοηθάει βελτιώσει αποδοτικότητας και μπορείτε να ολοκληρώσετε εργασία εγκαίρως.
Self-Αξιολόγηση: Αναρωτηθείτε ερωτήσεις όπως, είσαι συμπληρώνοντας καθήκοντα σας στο τελευταία στιγμή και ζητώντας επεκτάσεις; Do προθεσμίες αυξήσει επίπεδα άγχους σας; Όπως μπορείτε απαντήσετε αυτές ερωτήσεις θα συνειδητοποιήσετε την ανάγκη αποτελεσματικής τεχνικές διαχείρισης φορά που θα σας βοηθήσει από μια μαρμελάδα ότι η ζωή σας είναι in? Συμβουλές για Ωρομέτρησης? Οι ακόλουθες συμβουλές διαχείρισης χρόνου είναι κατάλογο των δεξιοτήτων διαχείρισης χρόνου που χρειάζεστε να εντυπωθεί σε σας. ? Βάλτε στόχο
Σχέδιο στρατηγικές σας
Δώστε προτεραιότητα στα καθήκοντα που πρέπει να γίνουν
Κάνετε μια σταθερή απόφαση
Delegate καθήκοντα
Schedule χρονικό πλαίσιο για ολοκλήρωση κάθε εργασία. ? Υπάρχουν πολλές λογισμικό διαχείρισης διαθέσιμου χρόνου να βοηθήσει να διαχειριστεί χρόνο. Μπορείτε να κατεβάσετε τον δωρεάν σε απευθείας σύνδεση στρατηγικές διαχείρισης του χρόνου πόρους για να σας βοηθήσει να κατανοήσουν και να διαχειριστούν τον χρόνο σας. Πλήρης βραχυπρόθεσμα επείγοντα καθήκοντα πριν από την ανάληψη μακροπρόθεσμων λιγότερο σημαντικά καθήκοντα. Πάρτε ένα διάλειμμα από εργασία και ανανεώσετε μυαλό σας. Ένας περίπατος ή ένα διάλειμμα για καφέ είναι βέβαιο ότι θα pep you επάνω. Μπορείτε να πάρετε ακόμη μια ημέρα έκτακτα και περάσετε κάποιο ποιοτικό χρόνο με φίλους και οικογένεια που θα ωθήσουν σίγουρα επίπεδα ενέργειας σας. Αποτελεσματικά ακόλουθες στρατηγικές διαχείρισης του χρόνου θα σας βοηθήσει να ζήσουν μια ζωή χωρίς άγχος. Ώρα τεχνικές διαχείρισης βοηθήσουν βελτιώσει επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής. Και να θυμάστε πάντα, Ο χρόνος είναι δωρεάν, αλλά είναι ανεκτίμητο. Δεν μπορείτε να το δικά, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Δεν μπορείτε το κρατήσει, αλλά μπορείτε να ξοδεψετε. Μόλις έχασε, δεν μπορείτε ποτέ να το πάρει πίσω.