Αφαίρεση Δέντρο Sap από Car

Ελάτε Χριστούγεννα και φρεσκοπλυμένα το αυτοκίνητό σας παίρνει καλύπτονται στο stinky, κολλώδη σφρίγος δέντρων. Αυτή η ουσία είναι πολύ δύσκολο να αφαιρέσει από το αυτοκίνητό σας, καθώς δεν ανταποκρίνεται στο φυσιολογικό διάλυμα σαπουνιού κατά τη διάρκεια του πλυσίματος αυτοκινήτων. Αν την αφήσουμε εκεί για λίγο, τότε γίνεται μαύρο και το αυτοκίνητό σας φαίνεται πολύ βρώμικη. Πώς να αφαιρέσει το σφρίγος δέντρων από το αυτοκίνητό είναι το ζήτημα οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων face. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι για την άρση των σφρίγος δέντρων από το αυτοκίνητό.
Κατάργηση Tree Sap από το αυτοκίνητό? Υπάρχουν ορισμένα διαλυτικά που είναι αποτελεσματικά στην αφαίρεση σφρίγος δέντρων από το αυτοκίνητό. Αυτές μπορεί να είναι άμεσα διαθέσιμες στο σπίτι σας, όπως καλά. Ύστερα από μερικές συμβουλές για το πώς να αφαιρέσει δέντρο χυμό από το αυτοκίνητο.
Βερνίκι νυχιών Remover? Πάρτε μια ξεβαφτικό νύχι και εισάγεται σε μια πετσέτα. Αφήστε το να απορροφούν πλήρως στην πετσέτα. Τρίψτε την πετσέτα στο δέντρο σφρίγος κηλίδα μέσα κυκλικές κινήσεις. Πιέστε πραγματικά σκληρά ενάντια το λεκέ. Η χημικών στο ασετόν θα αμέσως χωρίσει το δέντρο σφρίγος και σαφής it off. Ωστόσο, θα πρέπει να σβήσει από το ίχνη ασετόν από την περιοχή. Για αυτό, αναμείξτε 1 κ.γ. σόδα σε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό. Χρησιμοποιήστε αυτό λύση να καθαρίσετε την πληγείσα περιοχή. Καθαρίστε την ολόκληρη περιοχή με μια φρέσκια πετσέτα πριν το πλύσιμο του αυτοκινήτου με ένα κανονικό διάλυμα σαπουνιού.
Μεταλλευτικών Spirits? Mineral πνεύματα είναι πολύ αποτελεσματικό στην αφαίρεση των δέντρο σφρίγος από το αυτοκίνητο. Βουτήξτε μια πετσέτα σε ορισμένα πνεύμα μεταλλικά και το τρίψτε στην σφρίγος λεκέ. Πιέστε κάτω σκληρά ενώ την τρίβετε με κυκλικές κινήσεις. Καθαρίστε την περιοχή με ένα φρέσκο ​​πετσέτα και έπειτα πάλι με το πνεύμα ορυκτό. Θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία μερικές φορές πριν από το λεκέ actually εξαφανίζεται. Το επόμενο βήμα είναι να πλύνετε το αυτοκίνητό με τη συνήθη διάλυμα σαπουνιού.
Πορτοκαλί βάση διαλυτών και Molding Παιδικό Πηλός? Orange διαλυτών σπάσει το σφρίγος δέντρων, ενώ πηλό χύτευση των παιδιών λειτουργεί ως λειαντικό. Χύστε κάποιες πορτοκαλί βασίζονται διαλύτη και τρίψτε πηλό γείσο το παιδικό ενάντια το λεκέ. Σκουπίστε το περίσσεια διαλύτη και αργίλου παιδικών καλούπιασμα με ένα φρέσκο ​​πετσέτα. Καθαρίστε την μολυσμένη περιοχή με διάλυμα σαπουνιού.
Automotive Πήλινο? Automotive πηλός αποτελεί νέο προϊόν, οποίο βοηθά να ξεφορτωθεί όλων των τύπων λεκέδες από την επιφάνεια. Να κολλήσει αμέσως στην επιφάνεια και να τραβάει κάθε είδους μόλυνση που έχει κολλήσει στην επιφάνεια. Είναι πολύ αποτελεσματικά για την απομάκρυνση σφρίγος δέντρων από το αυτοκίνητό.
Όπως προαναφέρθηκε, σφρίγος δέντρων γίνεται μαύρο και κάνει αυτοκίνητό σας να φανεί βρώμικο. Συνεπώς, αφαιρώντας δέντρο σφρίγος από το αυτοκίνητό, ταχύτερο δυνατό γίνεται πρέπει. Dillydallying τον καθαρισμό εργασία μπορεί καταστρέψει την επιφάνεια του αυτοκινήτου σας και χαλάσει το μπογιά αυτοκίνητο μόνιμα.