Gas Powered Scooters Mini: Πώς να χτίσει ένα σκούτερ αέριο

Να οικοδομήσουμε τροφοδοτημένη αέριο σκούτερ στο σπίτι είναι εύκολο και απαιτεί αλυσοπρίονο κινητήρα και ένα σκούτερ κυριοτέρων συστατικών. Είναι δυνατό να χτιστούν τροφοδοτημένη αέριο σκούτερ μίνι δεν δαπάνες πολύ και με ελάχιστη προσπάθειες.
Πώς να οικοδομήσουμε μια Scooter φυσικό αέριο;? Τα υλικά που απαιτούνται για την κατασκευή των σκούτερ χτισμένο σπίτι του φυσικού αερίου είναι ένα αλυσοπρίονο κινητήρα, την αλυσίδα ποδηλάτου, σκούτερ, τρυπάνι, κλπ. Το σκούτερ θα πρέπει να έχει φουσκωμένα λάστιχα, σε αντίθεση με τη σκληρή τροχούς από καουτσούκ που συνήθως χρησιμοποιούνται για τα μοτοποδήλατα. Είναι επίσης δυνατό να οικοδομήσουμε πλαίσιο του σκούτερ στο σπίτι. Κάποιος πρέπει να πραγματοποιήσει συγκόλλησης για την κατασκευή αυτού του πλαισίου.
Μετά συλλογή την αναγκαία υλικά για οικοδόμηση ενός σκούτερ, το αλυσοπρίονο πρέπει να προετοιμάζονται για εγκατάσταση αφαιρώντας το αλυσίδα και bar από αυτό. Η φυγόκεντρος συμπλέκτης θα πρέπει να διαχωρίζεται από το στρόφαλο άξονα με ξεβιδώνοντας. Ο μηχανισμός λειτουργίας της σκούτερ είναι τέτοια ότι η εξουσία παράγονται από το μοτέρ παίρνει διαβιβάζεται μέσω του γρανάζια στην αλυσίδα ποδηλάτου και κατόπιν της τροχών του σκούτερ. Ο περιορισμός ή η επιστροφή να έχει μια τέτοια συνέλευση είναι ότι ο κινητήρας δεν θα λειτουργήσουν σε κατάσταση αδράνειας με το σκούτερ είναι σταθμευμένο.
Το επόμενο βήμα στη διαδικασία οικοδόμησης της σκούτερ είναι να καθορίσει πίσω άξονα της στην αλυσοτροχό. Το μοτέρ πρέπει να καθοριστεί στην πίσω του σκούτερ κατά τρόπον ώστε οι γρανάζια σωστά ευθυγραμμισμένο. Το μοτέρ πρέπει να καθοριστεί στην πλατφόρμα σκούτερ από οπές τρυπάνισμα και σύσφιξης μαζί. Η αλυσίδα πρέπει να πληγή γύρω γραναζιών και εάν χρειάζεται τους συνδέσμους αλυσίδας πρέπει να αφαιρεθεί να καταστεί σφιχτά. Ο επιταχυντής πρέπει να επισυνάπτεται στο λαβή μπαράκια και ενσύρματη με τον κινητήρα αλυσίδα. Μετά την εγκατάσταση του επιταχυντή, ελέγχοντας το σκούτερ γίνεται ευκολότερη. Η εγκατάσταση ενός επιταχυντή χέρι μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές. Ένα μικρό πεντάλ πρέπει να χρησιμοποιείται σε τέτοιες καταστάσεις.
Αερίου Σκούτερ Μέρη? Τα τμήματα σκούτερ αερίου ότι ένα ανάγκες είναι σκούτερ αέριο τραβήξτε την εκκίνηση, το σκούτερ εσωτερικό σωλήνα, το φυσικό αέριο καρμπυρατέρ σκούτερ, ελαστικών σκούτερ, σκούτερ ιμάντα, αλυσίδα σκούτερ, κλπ. Αυτά τα μέρη θα πρέπει να διατηρηθεί σωστά και να αντικατασταθεί, εάν παραστεί ανάγκη.
Τρόπος κατάργησης Ζαντολάστιχα από μια Gas Σκούτερ? Κάποιος πρέπει μάθουν πώς να αλλάξετε τροχούς του σκούτερ. Βοηθά το χρήστη να φροντίσει οχήματος ολομόναχος και επίσης σώζει μερικά bucks. Γενικά, μια 15 χιλιοστά μπουλόνι μαζί με μια παξιμάδι κρατά τον τροχό μαζί. Να αφαιρέσετε τον τροχό, το παξιμάδι πρέπει να χαλαρώσει με τρόπο ότι δεν πάρει απογυμνώνεται. Το μπουλόνι πρέπει να αφαιρεθεί με τρόπο που δεν χάνονται τους διαχωριστήρες και έδρανα. The 5 χιλιοστό μπουλόνια πρέπει να αφαιρεθεί έκτοτε. Τέλος, το σωληνάριο και ελαστικού πρέπει να αφαιρεθεί.
Προφυλάξεις και την περίθαλψη · Κάποιος πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά την οδήγηση ενός αερίου που κινούνται σκούτερ, επειδή το σκούτερ είναι σε θέση να επιτύχει υψηλών ταχυτήτων και, συνεπώς, μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς, εάν δεν αντιμετωπίζονται σωστά. Είναι απαραίτητο να ελέγξετε πόσον υπάρχουν οποιοδήποτε είδος κανόνες ή διαταγμάτων αφορά τη χρήση ειδικών αερίων που τροφοδοτούνται οχημάτων στην τοποθεσία όπου ο χρήστης προτίθεται να χρησιμοποιήσει το τροφοδοτημένη αέριο σκούτερ. Κάποιος πρέπει φορούν την αναγκαία φρουρούς και χρήση των απαιτούμενων αξεσουάρ απαιτούμενη ενώ οδηγείτε το σκούτερ να αποφευχθεί οποιαδήποτε ατύχημα.
Ακριβώς όπως ηλεκτρικά σκούτερ, ένα σκούτερ αέριο είναι μια συμπαθητική όχημα να ταξιδεψουν ολόκληρη μικρές αποστάσεις. Η προαναφερθείσα βήματα εξηγούν τα απαραίτητα μέτρα περίπου πώς να οικοδομήσουμε ένα σκούτερ αέριο.