Heat Pumps - πώς λειτουργούν

Οι αντλίες θερμότητας είναι συσκευές που χρησιμοποιούνται για την, είτε θέρμανση ή ψύξη σε τόπο. Ο τόπος ενδέχεται να είναι το σπίτι σας, γραφείο ή άλλο χώρο του σπιτιού σας. Είναι αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι αντλίες θερμότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για θέρμανση και δροσερό σπίτι. Όταν οι αντλίες θερμότητας λειτουργεί ως μια θερμάστρα, που αντλούν απαραίτητο θερμότητα από τον περιβάλλοντα αέρα ή από το έδαφος, και ζεστά δωμάτια, ενώ η αντίστροφη διαδικασία πραγματοποιείται κατά την ψύξη του δωματίου. Απλά, όταν ενεργεί ως ψυκτικό υγρό, τις αντλίες θερμότητας σκιαγραφήσει τη θερμότητα ή το θερμό αέρα από τα δωμάτια και να το καθιστά πιο δροσερές. Οι αντλίες θερμότητας είναι ιδιόμορφη συσκευές και είναι πολύ αποτελεσματική στην εργασία τους. Στον αγώνα για την επίλυση των ολοένα και αυξανόμενη παγκόσμια ενεργειακή κρίση, αντλίες θερμότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλύτερα ως εναλλακτική πηγή ενέργειας για τις συσκευές στο σπίτι και τα γραφεία. Θερμότητας αντλίες δίνουν μια άριστη απάντηση σε περιοχές όπου υπάρχει ένα ήπιο κλίμα. Εγκατάσταση αντλίες θερμότητας μπορεί να σας βοηθήσει εκτός από τον προϋπολογισμό σας, από τη βαριά έξοδα της κλιματιστικών και τις υψικαμίνους. Υπάρχουν πολλοί τύποι των αντλιών θερμότητας, όπως οι αντλίες θερμότητας αέρα πηγή, αντλίες θερμότητας στο έδαφος πηγή και γεωθερμικές αντλίες θερμότητας. Ας συζητήσουμε εργασίας τους και να κατανοήσουν τις διάφορες πτυχές των αντλιών θερμότητας - πώς λειτουργούν.
Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας - πώς λειτουργούν? Η γεωθερμική ενέργεια είναι η ενέργεια που είναι θαμμένος βαθιά κάτω από τη Γη. Όπως το όνομα προτείνει, γεωθερμική ενέργεια προέρχεται από «GEO» τις ελληνικές λέξεις (γη) και «θερμός» (θερμική / θερμότητας). Είναι γεγονός ότι τα βαθιά υπόγεια θερμοκρασίας της γης είναι μεταξύ 50 έως 700F. Της γεωθερμικής ενέργειας είναι συνήθως πιο χρήσιμη σε περιοχών που βρίσκονται κοντά όρια τεκτονικών πλακών, καθώς το μάγμα κοντά σε αυτές τις θέσεις rises συχνά κοντά στην επιφάνεια. Γεωθερμική ενέργεια και τα πλεονεκτήματά της είναι πλέον ένα σημαντικό θέμα της έρευνας και οι επιστήμονες προσπαθούν να αξιοποιήσουν αυτής της μορφής ενέργειας στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
Το γεωθερμικό αντλίες θερμότητας, δεν καύσιμα απαιτούνται για την παροχή της θερμότητας. Αντ 'αυτού, αναφέρεται ως η θερμική ενέργεια της γης είναι που παρέχονται μέσω αγωγών στη συγκεκριμένη περιοχή όπου η θερμότητα που απαιτείται. Πώς είναι η θερμότητα που παρέχεται σε μεγάλες αποστάσεις; Λοιπόν, υπάρχουν μια σειρά σωλήνων, γνωστή ως βρόχοι που είναι εγκατεστημένα κάτω από την επιφάνεια των λιμνών ή τα υπόγεια της γης και με τη βοήθεια αυτών των σωλήνων, η θερμότητα που παρέχεται στα σπίτια. Θα πρέπει να έχουν παρατηρήσει τους σωλήνες βυθιστεί σε ποταμούς και λίμνες σε πολλούς τομείς, όπου οι γεωθερμικές αντλίες θερμότητας χρησιμοποιούνται ευρέως. Όταν η θερμότητα που φθάνει στον προορισμό του, που λειτουργούν ηλεκτρικά συμπιεστών και εναλλακτών θερμότητας επικεντρωθεί η θερμική ενέργεια. Αυτήν τη συγκεντρωμένη μορφή θερμικής ενέργειας που βρίσκεται σε υψηλότερη θερμοκρασία και αυτό είναι τελικά απελευθερώνεται στο εσωτερικό των σπιτιών. Μέσα στο σπίτι, η διακλαδισμένη ductworks διανέμουν τη θερμότητα σε διάφορες αίθουσες.
Στην εποχή του καλοκαιριού, οι γεωθερμικές αντλίες θερμότητας επιστήσω την πλεονάζουσα θερμική ενέργεια από το σπίτι και αφήνει τη γη να το απορροφήσει. εργασίας της είναι ακριβώς όμοια με εκείνη των κλιματιστικών, που προσελκύουν περίσσεια ζεστό αέρα από το σπίτι και να φυσήξει κρύο αέρα μέσα από τα δωμάτια!
Ground Source Heat Pumps - πώς λειτουργούν? Οι αντλίες θερμότητας στο έδαφος πηγή που χρησιμοποιείται από κατοικίες και χώρους εργασίας. Μια τυπική πηγή έδαφος αντλία θερμότητας αποτελείται από έναν βρόχο έδαφος, μια αντλία θερμότητας και ενός συστήματος διανομής θερμότητας. Οι βρόχοι έδαφος αποτελείται από πλαστικούς σωλήνες, που είναι θαμμένοι στο έδαφος. Σε γενικές γραμμές, οι σωλήνες είτε θάβονται σε γεωτρήσεις ή οριζόντιες τομές. Ωστόσο, μια κάθετη και κρυψίνους σύστημα βρόχος χρησιμοποιείται επίσης σε πολλά μέρη. Ο σωλήνας είναι γεμάτο με ένα μείγμα νερού και αντιψυκτικού, το οποίο κυκλοφορεί στο βρόχο που είναι θαμμένο στον κήπο σας ή οποιαδήποτε άλλη κατάλληλη θέση. Όταν το υγρό κινείται γύρω από το βρόχο, θα απορροφά τη θερμική ενέργεια του εδάφους. Το μήκος του βρόχου εξαρτάται από την ποσότητα της θερμότητας που χρειάζεστε και το μέγεθος του σπιτιού σας. Όπως αναφέρθηκε, ο βρόχος κουλουριασμένο σε τάφρους (2 μέτρα βάθος) ή που επίπεδη, αλλά αν έχετε λιγότερο χώρο, τότε μπορείτε να εγκαταστήσετε κατακόρυφα ο βρόχος σε βάθος περίπου 100 μέτρων. Η αποτελεσματικότητα της πηγής αντλία θερμότητας έδαφος μετράται με ένα συντελεστή που ονομάζεται για το συντελεστή απόδοσης, δηλαδή μια αναλογία χρησιμοποιείται, η ποσότητα της ηλεκτρικής ενέργειας και της θερμότητας που παράγεται.
είναι θερμότητα Αντλίες κόστος αποτελεσματική, αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον. Ωστόσο, οι αντλίες θερμότητας, όπως αντλίες θερμότητας στο έδαφος πηγή, require ηλεκτρικής ενέργειας και έτσι είναι σίγουρα καταναλώνει πόρους. Ακόμα, οι αντλίες θερμότητας να θεωρείται ως βιώσιμη εναλλακτική λύση για την επίλυση των ενεργειακών προβλημάτων.