Καθαρισμός Καφετιέρες - Πώς να καθαρίσει μια τσάι

Καφές ήταν ανέκαθεν ένα από τα καλύτερα αναψυκτικά. Για τους περισσότερους από εσάς, ένα ηλιόλουστο πρωί ξεκινά με ένα δροσιστικό καφέ και μια γεμάτη μέρα είναι πάντα συμπληρώνεται με τα ζαχαρώδη γουλιές καφέ. Αν και καφέ μπορεί να παρασκευαστεί με διάφορους τρόπους, καφετιέρα, σήμερα, μια σημαντική και η πιο δημοφιλής τρόπος για να παρασκευάσουν ένα φλιτζάνι καφέ. Ως εκ τούτου, είναι ένα must-have για σας. Η συχνότητα της χρήσης τους μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. Αλλά ο καθένας προτιμά να μείνει μακριά από τον καθαρισμό της καφετιέρας. Πώς να καθαρίσετε καφετιέρα με έναν τέλειο τρόπο; Αυτό είναι ένα ερώτημα στο μυαλό των περισσότερων από εσάς τους ανθρώπους. Ενδεχομένως, ορισμένων από εσάς έχετε ήδη δοκιμάσει καθαρισμό, αλλά δεν ήταν ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Σωστά. Ή, είναι σκέφτεσαι whether είναι πραγματικά απαραίτητο να καθαρίσετε ένα καφετιέρα; Στη συνέχεια, η ώρα να του δώσει μια δοκιμή και γεύση του καφέ στα καλύτερά της.
Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε την καφετιέρα σπάνια, θα πρέπει να καθαριστεί από καιρό σε καιρό. Έτσι, αυτό πηγαίνει χωρίς λέγοντας ότι οι συχνοί χρήστες πρέπει να είναι καθαρό κάθε μήνα χωρίς να αποτύχει. Καθαρισμός θα αφαιρέσει όλες τις ακαθαρσίες και παλιά καταθέσεις από την καφετιέρα. Αυτές παραμένει οδηγούν σε πικρή γεύση στο καφέ. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να καθαρίζονται τακτικά όπως και κάθε άλλη σκεύη στο σπίτι σας. Αν και η διαδικασία είναι διαφορετική από εκείνη που χρησιμοποιείται για τον τακτικό σκεύη στην κουζίνα σας, δεν είναι καθόλου δύσκολο. Καθαρισμός θα αυξήσει επίσης τη ζωή των καφετιέρα σας.
Αλλά, πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, απλά να θυμάστε να μην χρησιμοποιούν σαπούνι για να καθαρίσετε ολόκληρη καφετιέρα. Σαπούνι και απορρυπαντικά μπορεί να αφήσει κατάλοιπα πίσω τους προκαλούν βλάβες στο καφετιέρα και κάνοντας τη γεύση του καφέ σας φρικτή. Μερικοί εμπορικές εξαρτήσεις διατίθενται επίσης στην αγορά για καθαρισμό ίδια, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε ακριβώς ένα απλή διαδικασία μόνοι σας και έχουν ένα καθαρό καφετιέρα και ένα νόστιμο καφέ φυσικά!
Δέκα Βήματα για Καθαρισμός τσάι? Τα πράγματα θα πρέπει:? Water? Λευκό ξύδι. ? Βήμα 1: Αναμίξτε ένα μέρος νερό με ένα μέρος λευκό ξύδι.
Βήμα 2: Τοποθετήστε το φίλτρο στο φίλτρο καλάθι. Αν το μηχάνημα σας ικανών δεν λαμβάνει ηθμός κατόπιν προχωρήστε βήματα 2 και ακολουθήστε βήμα 3.
Βήμα 3: Αντικαταστήστε τη γλάστρα την καφετιέρα.
Βήμα 4: Χύστε το μίγμα νερού και λευκό ξύδι στον ταμιευτήρα νερού του καφετιέρα. Ενεργοποιήστε την καφετιέρα.
Βήμα 5: Αφήστε τη διαρροή λύση μέσα στο pot. Ξύδι ενεργεί ως αποσμητικό κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.
Βήμα 6: Τώρα απενεργοποιήσετε την καφετιέρα. Βγάλτε το μείγμα και περιμένετε για 15-20 λεπτά για την κατσαρόλα για να κρυώσει.
Βήμα 7: Ξεπλύνετε το δοχείο και το φίλτρο καλά. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό για αυτό.
Βήμα 8: Ρίξτε καθαρό νερό στην καφετιέρα. Τώρα, ενεργοποιήστε ξανά.
Βήμα 9: Επιτρέψτε όλο το νερό να εισέλθει στην κατσαρόλα. Αφήστε την κατσαρόλα να κρυώσει για 15 -20 λεπτά και μετά αφαιρέστε το νερό και ξεπλύνετε σωστά. Επαναλάβετε το βήμα 8 και το βήμα 9 για μια ακόμη φορά να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Βήμα 10: Σκουπίστε την εξωτερική πλευρά του καφετιέρα με ένα βρεγμένο σφουγγάρι. Μπορείτε βουτιά επίσης το σφουγγάρι στο νερό και σαπούνι και να το χρησιμοποιήσετε. Μην ξεχάσετε να σκουπίσετε την κάτω επιφάνεια καθώς είναι πολλές φορές πολύ κολλώδες.
Is καθαρισμός καφετιέρα μια επίπονη εργασία; Είμαι βέβαιος, δεν είναι πια! Τότε τι περιμένεις; Απλά δοκιμάστε τα παραπάνω βήματα και την εμπειρία ένα φρέσκο ​​και μυρωδάτο καφέ καθημερινά.