Μάρμαρα αφαίρεση λεκέδων

Marble πέτρα χρησιμοποιείται σε διακοσμητική τέχνη, την αρχιτεκτονική, έπιπλα και διακόσμηση του σπιτιού. Αν και διατίθενται σε πολλά χρώματα, λευκό χρώμα είναι πολύ δημοφιλές και λάτρευε τις πιο. Marble πέτρα απορροφά υγρά εύκολα λόγω poriferous φύση του. Είναι γενικά χρησιμοποιείται για το δάπεδο, countertops κουζινών και τις επιτραπέζιες κορυφές στο σπίτι. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες μάρμαρο getting βάφονται σε αυτά τα μέρη. Θα είναι σίγουρα σκουπίζοντας το μάρμαρο αμέσως, αν κάτι διαρροές πάνω του. Τι γίνεται όμως αν χάσει ένα; Μην ανησυχείτε, εδώ είναι μερικά μαρμάρινα λεκέ μέθοδοι αφαίρεσης να σας βοηθήσει να έχουν αυτό το όμορφο κομμάτι μάρμαρο πίσω. Stain μέθοδοι αφαίρεσης είναι διαφορετικές για διαφορετικούς τύπους λεκέδων.
Μάρμαρα Αποκολλητικά
Χλιαρό νερό? Wet ένα μαλακό σφουγγάρι με χλιαρό νερό και στραγγίστε τα περίσσεια του νερού. Κρατήστε το σφουγγάρι μόλις υγρασία. Καθαρίστε το μάρμαρο με το τρίψιμο του σπόγγου απαλά από πάνω του. Τώρα στεγνώστε με ένα μαλακό βαμβακερό πανί. Αυτό το μάρμαρο λεκέδων μέθοδος αφαίρεσης είναι αποτελεσματική σε περίπτωση απλής λεκέδες, όπως και εκείνων του λαδιού ή νερού σήματα.
Κατάπλασμα? Χρησιμοποιήστε ένα κατάπλασμα if λεκές δεν θα μπορούσε να αφαιρεθεί με απλό καθαρισμό. Κατάπλασμα είναι ένα υλικό σε μορφή χαρτιού ή σε σκόνη που χρησιμοποιείται για να resorb ο λεκές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άσπρα απορροφητικά υλικά όπως Χαρτομάντιλα ή σε απορροφητικό χαρτί για την προετοιμασία κατάπλασμα. Υγρό αυτό με το λεκέ, άρση των χημικών για να σχηματίσουν μια μαλακή πάστα και εφαρμόζουν πάνω στο λεκέ. Η πάστα αυτή θα πρέπει να καλύπτει πλήρως το λεκέ. Αφήστε το πάνω από το λεκέ για 1 ώρα - 48 ώρες, ανάλογα με το πόσο παλιά ο λεκές. Για να διατηρήσετε το κατάπλασμα υγρό, τυλίξτε ένα πλαστικό όλο τον λεκέ και να χρησιμοποιήσετε μια κολλητική ταινία για να το κρατήσετε στη θέση του. Μετά την απαιτούμενη διάρκεια, αφαιρέστε το κατάπλασμα με τη βοήθεια του νερού. Στεγνώστε την επιφάνεια του μαρμάρου με ένα βαμβακερό ύφασμα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για την αφαίρεση των λεκέδων μαρμάρου.
Υπεροξείδιο του υδρογόνου? If μαρμάρινο σας είναι ανοιχτόχρωμη, το υπεροξείδιο του υδρογόνου χρησιμοποιούν για να κορεστεί σε απορροφητικό χαρτί, αλλιώς χρησιμοποιήστε ασετόν. Για να αφαιρέσετε λεκέδες μελανιού σε μάρμαρο, τοποθετήστε το απορροφητικό χαρτί πάνω στο λεκέ και σκεπάστε με τη βοήθεια των πλαστικών. Περιμένετε για περίπου 24 έως 48 ώρες, αφαιρέστε το πλαστικό και ξεπλύνετε με νερό. Αν ο λεκές είναι ακόμη εμφανής, επαναλάβετε τα βήματα. Αυτή είναι μια καλή μέθοδο για την απομάκρυνση λεκέδων από μάρμαρο.
Σκόνη καθαρισμού? Αν ο λεκές σχηματίζεται λόγω του πετρελαίου, κατ 'αρχάς να καλύπτει το χρωματισμένο περιοχή με άμυλο καλαμποκιού για μια ημέρα. Αυτό θα βοηθήσει να απορροφήσει το περιττό λάδι. Τώρα, ξεπλύνετε την περιοχή με ζεστό νερό και απορρυπαντικό πιάτων. Αν ο λεκές είναι ακόμα εκεί, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια σκόνη καθαρισμού για αυτό το μάρμαρο αφαίρεση λεκέδων. Παρ' όλ' αυτά Είναι εύκολο. Απλά τρίψτε το λεκιασμένο περιοχή με σκόνη καθαρισμού με χλωρίνη. Ολοκληρώστε τον καθαρισμό εκείνη την περιοχή με νερό.
Μαγειρική σόδα? If διαρροές ξίδι στον πάγκο μάρμαρο ή στο πάτωμά σας, ακολουθήστε το μάρμαρο λεκέ μέθοδος αφαίρεσης. Πρώτον, στεγνώστε τις ξύδι για το μάρμαρο. Σήμερα, πάρτε μαγειρική σόδα και το νερό, αναμειγνύονται για να σχηματίσουν μια πάστα. Βρέξτε το λεκιασμένο περιοχή της επιφάνειας του μαρμάρου με νερό και στη συνέχεια να εφαρμόσει την πάστα. Τυλίξτε τομέα αυτό με το πλαστικό, χρησιμοποιώντας μια κολλητική ταινία, για να βεβαιωθείτε ότι ο αέρας δεν μπορεί να περάσει μέσα. Περίπου 24 ώρες αργότερα, αφαιρέστε το πλαστικό. Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει εντελώς για άλλες 24 ώρες. Αφαιρέστε την κόλλα με νερό και μια μαλακή πετσέτα.
Μπορεί να απαιτήσει να επαναλάβετε τα παραπάνω μάρμαρο λεκέδων μέθοδοι αφαίρεσης 2-3 φορές αν δεν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τώρα μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε λεκέδες από μάρμαρο σχηματίζεται λόγω υδατογραφήματα, λάδι, καφές, το ξίδι ή μελάνι. Είναι πάντα καλύτερο να ενεργήσουμε γρήγορα και να κρατήσει το κομψό μαρμάρινο σας καθαρά και λαμπερά.