Latex αφαίρεσης βαφής

While ζωγραφική σπίτι σας, κάποιο ποσό χρώμα λατέξ είναι πιθανόν να πέσουν χαλιά ή την ταπετσαρία σας ή άλλες ανάλογες επιφάνειες. Όταν τους παρατηρήσετε κατά την πρώτη, νιώθεις ότι το πρόστιμό σας κομμάτι χαλί, ή ταπετσαρία έχει μετατραπεί άχρηστο. Να μην χάνουμε την ελπίδα, υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορεί να είναι αποτελεσματική για την αφαίρεση χρωμάτων λατέξ. Είναι δυνατόν να απαλλαγούμε από λάτεξ χρώμα από την επιφάνεια και ταπετσαρία από υφάσματα, με τη βοήθεια κάποιων απλών μεθόδων.
Απομάκρυνση των Latex Paint Διαρροές
Αν υπάρχει τυχαίας διαρροής στον τάπητα ή την ταπετσαρία, την πρώτη επιλογή που πρέπει να δοκιμάσετε είναι η χρήση ενός υδατοδιαλυτό αραιωτικά χρωμάτων. Υπάρχει πάντοτε τον κίνδυνο να καταστραφεί το ινών λόγω των χημικών ουσιών που υπάρχουν στο διαλυτικό. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να προβεί πρώτα μια δοκιμή σε κάθε γωνιά του χαλιού, όπως κάπου πίσω από τα έπιπλα, για να ελέγξετε εάν η χημική ουσία είναι κατάλληλη για το ύφασμα. Πρώτον, προσπαθήστε να ξύσει έξω μερικά από τα ξηρά χρωμάτων χρησιμοποιώντας μια μαλακή βούρτσα με ένα απαλό χέρι, έτσι ώστε κανένας από τα ινώδη τραβιέται έξω. Στη συνέχεια, πιέστε το χώρο με τη βοήθεια των λαβίδων, έτσι ώστε οι νιφάδες του ξηρού χρώματος μπορεί να χωρίσει από το ύφασμα και να πέσουν. Καθαρίστε τα συντρίμμια πέσει, με μια ηλεκτρική σκούπα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πάρετε ένα πολύ λεπτότερες στρώμα του χρώματος που θα απαιτήσει μικρότερο προσπάθεια για να καθαρίσετε.
Εφαρμογή των διαλυτικό θα πρέπει να ξεκινήσει από τα εξωτερικά άκρα της διαρροής. Τούτο θα βοηθήσει να κρατήσει το διαρροή περιορίστηκε στην πάσχουσα περιοχή και δεν θα κινηθεί έξω από αυτό. Εφαρμόστε ένα περιορισμένο ποσό αφαίρεσης χρωμάτων στη δευτερογενή και καπακιού με ένα καθαρό ύφασμα βαμβακιού για να λεκιάσει την υγρή βαφή. Μετά από λίγο καιρό, όταν η βαφή γίνεται μαλακό, προσπαθήστε να το πάρει με ένα αμβλύ μαχαίρι. Στην περίπτωση που οποιοδήποτε χρώμα έχει μείνει πίσω εφαρμόζεται άλλον ένα γύρο αφαίρεσης χρωμάτων και να θέσει ένα σφουγγάρι πάνω του ώστε να μπορεί να λεκιάσει τα υπόλοιπα χρώματα. Ακόμα και μετά από αυτό, αν δεν έχετε επιθυμητό αποτέλεσμα, που γλυκερίνη και διατηρείται σχεδόν ανέπαφη για μία ή δύο ώρες και στη συνέχεια στεγνώστε το με ένα βαμβακερό ύφασμα.
Όταν το σήμα χρώμα έχει ξεθωριάσει, να εφαρμόσει υγρό πιάτων λύση έτσι ώστε το υπόλοιπο μέρος του υπολείμματος χρώμα εξαφανίζεται. Τέλος, καθαρίστε την επιφάνεια με ένα ήπιο διάλυμα ξύδι και νερό και στεγνώστε το. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διαλυτικό για την άρση των λατέξ χρωμάτων από τα παράθυρα και κεραμικά πλακίδια δαπέδου, όπως καλά.
Απομάκρυνση Wet λεκέδες των Χρωμάτων Latex
Ο ευκολότερος τρόπος του λάτεξ κηλίδας αφαίρεσης, είναι να αφαιρέσετε το χρώμα λατέξ, όταν είναι ακόμα υγρή. Τα περισσότερα μπορείτε να της επιτρέψει να εγκατασταθούν στο οποιαδήποτε επιφάνεια, πιο δύσκολο έργο σας θα είναι. Τοποθετήστε μια πετσέτα εγγράφου ή ένα καθαρό πανί κατά τη διάρκεια των χρωμάτων και αφήστε το χρώμα λατέξ για να πάρουν μούσκεμα. Προσέξτε να μην τρίβετε στο λεκέ, δεδομένου ότι αυτό θα κάνει το χρώμα να εξαπλωθεί και πέρα ​​και να χαλάσει ευρύτερης περιοχής. Σε αντίθετη περίπτωση, το χρώμα θα πάει βαθιά μέσα στο ύφασμα και να επιδεινώσει το πρόβλημα. Θα πρέπει να αποφύγετε τριβή καθώς και επειδή η κατάσταση αυτή αποδυναμώνει την ίνα του υφάσματος.
Μετά από αυτή τη διαδικασία, αν υπάρχει κάποια λεκές εξακολουθεί να μένει πίσω στο ύφασμα, θα πρέπει να πάρετε τη βοήθεια ενός απορρυπαντικού για την απομάκρυνση χρωμάτων. Επιλέξτε οποιαδήποτε ήπιο απορρυπαντικό που δεν περιέχει χλωρίνη ή αλκάλια. Κάντε ένα μείγμα του απορρυπαντικού σε ένα φλιτζάνι χλιαρό νερό και στεγνώστε του με τις λεκιασμένη περιοχή με σφουγγάρι. Όταν το λεκέ έχει φύγει, κηλίδα την περιοχή με ένα σφουγγάρι βουτηγμένο σε καθαρό, κρύο νερό για να ξεπλύνετε το απορρυπαντικό. Στη συνέχεια, στην εξάρθρωση των υγρή επιφάνεια με τη βοήθεια του χαρτί κουζίνας ώστε όλα η περίσσεια του νερού παίρνει απορροφηθούν στην πετσέτα.
Οι διαδικασίες του λάτεξ αφαίρεσης βαφής πρέπει να είναι αποτελεσματική αρκετά για εσάς. Αν ο λεκές είναι πάρα πολύ σοβαρή, τότε μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία που μπορεί να σας βοήθεια για την αφαίρεση χρωμάτων λατέξ. Πρέπει να δοκιμάσετε όλες τις πιθανές επιλογές στη διάθεσή σας προτού να σκεφτείτε απόρριψης ταπετσαρίες επίπλων ή χαλί σας.