Σημάδια μιας Cheater

Η αγάπη μπορεί να είναι τυφλή, αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι έτσι! Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που υποψιάζονται τον σύζυγό τους ή άλλες σημαντικές εξαπάτηση τους σε τους, προσπαθούν να μην τα αντιμετωπίσουμε για το φόβο απώλειας που αγαπάς. Είναι όμως επίσης αλήθεια ότι υπάρχουν φορές όταν ένα άτομο απλά δεν αναγνωρίζει τα κραυγαλέα σημάδια μιας cheater και συνεχίζει να ζήσει το ψέμα, μέχρις ότου η αλήθεια τα ραπίσματα στο πρόσωπο. Λοιπόν, πώς να αναγνωρίσουμε ότι ο εταίρος μπορεί να είναι εξαπάτηση σε σας; Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους να έχουν μια ιδέα ή ένα συναίσθημα εντέρων μπορεί να "εξαπατηθεί επάνω. Παρόλο που είναι αλήθεια ότι μερικοί άνθρωποι έχουν αδικαιολόγητες ζητήματα εμπιστοσύνης, αλλά τις περισσότερες φορές δεν είναι, όταν μια υποψία είναι ισχυρή και κακόκεφο, μάλλον έχετε δίκιο. Πιό έτσι, όσο σκληρή ένας απατεώνας μπορεί να προσπαθήσουν να καλύψουν, υπάρχουν πάντα κάποια προειδοποιητικά σημάδια μιας cheater, που απλά δεν μπορεί να μείνει πίσω. Εδώ είναι δέκα λένε τα σημάδια ιστορίας μιας cheater που θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε infidelity σε μια σχέση.
10 Σημάδια μιας Cheater
Αλλαγές στη συμπεριφορά: Στην αρχικά στάδια της υπόθεσης, η σύντροφός σας μπορεί συχνά να είναι πολύ χαρούμενη και εξυπηρετικό προς το μέρος σας. As τη μυστική αγάπη αναπτύσσεται σε ένα πιο μακροπρόθεσμο πετάξει, η συμπεριφορά τους μπορεί να γίνει κυκλοθυμική και ανακαλούνται. Είναι σαν τα συναισθήματα εκείνης της πρώτης αγάπης έτσι, όταν θα συναντήσετε κάποιο νέο για πρώτη φορά η σχέση είναι συναρπαστικό και οι νέες, νιώθεις ένα buzz στον αέρα και περπατάτε στο σύννεφο εννιά, αλλά υπερωρίες this φρεσκάδα εξασθενεί και να μπορεί γίνει μια σκληρή πράξη εξισορρόπησης. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την εξαπάτηση εταίρος καταθλιπτικοί και ανακαλούνται.
Η έκλειψη πράξη: Εάν ο σύντροφός σας έχει κάνει το εξαφανιμένος πράξη, δηλαδή, που ξαφνικά φαίνεται να έχουν αυτή την ταχύτητα, με στόχο την εργασία αργά και έχουμε όλα τα είδη των νέων υποχρεώσεων που τους απομακρύνει από το σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε ενδέχεται να είναι ένας από τα προειδοποιητικά σημάδια της απιστίας. Ακόμα και απλά ταξίδια παντοπωλείων μπορεί να φαίνεται να τεντώσει για ώρες.
Υπερβολική Διαδίκτυο Χρήση: Εάν ο σύζυγός σας ξοδεύει μακρά ποσά των απευθείας σύνδεση του χρόνου, θα μπορούσε να είναι ένα από τα σημάδια της εξαπάτησης σε μια σχέση. Τις περισσότερες φορές αυτός / αυτή θα ενεργεί all μυστικοπαθής, όταν σε απευθείας σύνδεση και την ελαχιστοποίηση ή κλείνοντας τα παράθυρα όταν πλησιάζετε. Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτόν ή αυτήν εξαγριωμένα δακτυλογράφηση και οι παύσεις κάθε τριάντα δευτερόλεπτα ή έτσι. Είναι περισσότερο από πιθανό, ότι αυτός / αυτή μπορούν να συζητάνε ή πληκτρολογώντας τα στιγμιαία μηνύματα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό ανά πω, αλλά σε περίπτωση που μείνουν άβολα όταν βρίσκεστε εντός απόσταση ανάγνωσης, κρύβονται προφανώς κάτι.
Phone Συνήθειες: Ένα από τα σίγουρα σημάδια μιας υπόθεσης είναι, όταν ξαφνικά γίνουν ιδιωτικά για τα πάντα, ιδίως σε σχέση με το κινητό τηλέφωνο. Ο σύζυγος απάτη θα αρχίσει την εκτέλεση κινητό τους τηλέφωνο μαζί τους παντού, δεν την αφήνει έξω τα μάτια τους, πάντα με έλεγχο για να δούμε αν έχετε μια αναπάντητη κλήση ή ένα μήνυμα κειμένου. Μόλις συνομιλίες τους θα ήταν το σβήσιμο τα μηνύματα κειμένου και αρχεία καταγραφής κλήσεων για να κρύψει τα σημάδια της απιστίας. Ένα νομοσχέδιο το τηλέφωνο είναι συχνά ένα μεγάλο εργαλείο για να ανακαλύψει. Εάν φαίνεται ξαφνικά αύξηση ανεξήγητη διοδίων ή υπεραστικές χρεώσεις ή μπορείτε να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου που απαριθμούνται υπερβολικά, τότε θα μπορούσε να δείχνει ότι αυτός / αυτή είναι να μιλάμε πολλές ώρες από το τηλέφωνο, με του / της συμφέρον αγάπης.
Έντονο ενδιαφέρον για Όψη: Ελέγξτε την αιφνίδια αλλαγή στις συνήθειες καλλωπισμού ή αλλαγή την ενδυμασία. Σε περίπτωση γυναίκα, μπορείτε να παρατηρήσετε την πάρει spiffed και ντρέσινγκ προκλητικά να πάει ψώνια ή για να πάρετε την τρίχα της γίνει. Μαζί του είναι συνήθως ενδεικτική όταν ντους, ξυρίζει και φορέματα αποτελούν περισσότερο από το συνηθισμένο για να πάει έξω με τους φίλους του ή για να πάτε για ψάρεμα.
Μεταβολή στη σεξουαλική συμπεριφορά: Ένας σύζυγος ή σύντροφος που είναι εξαπάτηση-εταίροι τους μπορούν, είτε εντελώς χαλαρό ενδιαφέρον για το φύλο και να δικαιολογούμε το γεγονός αυτό ή εναλλάξ δείχνουν αυξημένο ενδιαφέρον για σεξ, όταν εμπλέκονται σε μια εξωσυζυγική σχέση.
Συμπεριφορά προς το μέρος σας: Μπορούν να σας θεραπεύσει καταχρηστικώς ή με περιφρόνηση, έλλειψη σεβασμού ή υπερβολική σαρκασμό. Ένας εταίρος εξαπάτηση μπορεί να αποδείξει επίσης ανεξήγητη επιφυλακτικότητα ή αδιαφορία στη σχέση ή ψέγει σε οτιδήποτε κάνετε, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τους υπόθεση.
Εξαπάτηση των δικαστικών εξόδων Χρήματα: Μπορείτε να βρείτε μια φίλη εξαπάτησης ή φίλος αποσύρει πάρα πολλά χρήματα ή μπορείτε να παρατηρήσετε χρεώσεις πιστωτικών καρτών για δώρα, όπως κοσμήματα που δεν έχετε λάβει.
Παραμελώντας τα παιδιά: Αν ένας εταίρος συμμετέχουν σε μία τέτοια σχέση, θα παρατηρήσετε ότι θα χάσουν τη δυνατότητα και την επιθυμία τους για να δείξει στα παιδιά την προσοχή που χρειάζονται. Επίσης υπάρχει μια έλλειψη επιθυμίας να κάνει οποιαδήποτε καθορίζουν επιχειρήσεις γύρω από το σπίτι, όπως η φροντίδα γκαζόν, τη ζωγραφική, το καθάρισμα του γκαράζ, επισκευή κατοικίας. Σε μερικές περιπτώσεις θα μπορούσαν να γίνει αυτή γύρω από εσάς την ίδια στιγμή και κατηγορούν σας από never κάνουν τίποτα ή την κατεργασία των παιδιών άσχημα.
Έλλειψη επικοινωνίας: Ένας εταίρος εξαπάτηση θα προσπαθήσει να διατηρήσει απόσταση με σας οδηγούν σε μια κατανομή των διαύλων επικοινωνίας.
Η ουσία είναι, ότι δεν πρέπει να ξεχνά τη αποκαλυπτικά σημάδια με την ελπίδα ότι ο σύντροφός εξαπατώντας σας θα επιδιορθώσει ξαφνικά τους τρόπους του. Ωστόσο, είναι εξίσου αλήθεια ότι ο καταλογισμός σύντροφός σας της εξαπάτησης είναι μια σημαντική συμφωνία. Να θυμάστε, ότι οι ψευδείς κατηγορίες μπορεί να καταστρέψει κάθε σχέση. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα στοιχεία που ίσχυε πριν από την αντιμετώπιση σύντροφό σας.