Hair Machine πλέξιμο

Είτε κάποιος έχει μεγάλη ή τον ώμο Μήκος τριχών, πλέξιμο τους ταιριάζει στυλ όλα. Νεαρά κορίτσια με λίγη στριμμένη pigtails είναι μια γοητεία για να παρακολουθήσουν. Πολλές γυναίκες προτιμούν επίσης να πλέκω τα μαλλιά τους, δεδομένου ότι διατηρεί την τρίχα από μπλέξιμο, και αυτό το χτένισμα είναι πολύ λειτουργικό για αυτούς ως πηγαίνουν για τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Κατά τη διάρκεια των ετών, πολλά διαφορετικά στυλ πλέξιμο τρίχας έχουν εξελιχθεί? Βασικά Αγγλικά braids, πλεξίδες Fishtail, γαλλική πλεξούδες, ολλανδική πλεξούδες, κλπ. Όπως Τριχολογικό γίνεται πιο προηγμένο, τον εξοπλισμό για τη διαχείριση των μαλλιών είναι επίσης όλο και πιο δημοφιλής. Hair μηχάνημα πλέξιμο είναι μία τέτοιο εργαλείο.
Χρησιμοποιώντας Hair ρούχων πλέξιμο να πλέκω τα μαλλιά
As πλεξούδα hairstyles είναι πίσω στη μόδα, ο καθένας τους θέλει. Ωστόσο, πλέξιμο μαλλιά δεν είναι τόσο εύκολο, εάν κάποιος έχει ασκηθεί αρκετά. Στριμμένη μαλλιά είναι επίσης βασική απαίτηση για πολλά περίτεχνα και τα περίτεχνα χτενίσματα. Μια μηχανή πλέξιμο κάνει πλέξιμο εύκολη και βολική. Πολλοί επαγγελματίες κομμωτές τα χρησιμοποιούν. Ωστόσο, αν κάποιος θέλει να τα δοκιμάσετε μόνοι τους στο σπίτι, υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες ποικιλίες για να επιλέξετε από που σας ταιριάζει. are Hair μηχανές πλέξιμο επίσης γνωστή ως braider μαλλιά. Μετά είναι μερικές οδηγίες σχετικά χρησιμοποιώντας τυποποιημένο λειτουργία συσσωρευτή μηχανή κοτσίδες μαλλιά.
Αποφασίσουν από την χτένισμα. Χωρίστε μαλλιά σε ενότητες χρησιμοποιώντας μια ειδική κτένα. Ομοιόμορφα χτένα τα μαλλιά. Χωρίστε κάθε τμήμα στον αριθμό στριμμένα σκέλη που θέλετε για την ενσωμάτωση στο χτένισμά σας. Μια τυπική μηχανή πλέξιμο μαλλιά είναι φορητές και λειτουργεί με μπαταρία και το οποίο απαιτεί μπαταρίες AA. Σιγουρευτείτε ότι οι μπαταρίες είναι νέες, όπως εσείς δεν θέλετε να τρέχει απ 'αυτούς στη μέση της διαδικασίας πλέξιμο.
Συνδέστε το τέλος της διαιρεμένης ενότητες στις ακίδες στο πάνω μέρος του μηχανήματος πλέξιμο. Ρυθμίστε το κλιπ στο μηχάνημα να εξυπηρετεί πάνω τριχών με μία κίνηση. Προσδίδοντας τα μαλλιά επάνω τις καρφίτσες, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει περίπου μισή ή μία ίντσα από τα μαλλιά να βγαίνει, να εξασφαλιστεί η καλύτερη πρόσφυση του μηχανήματος για τα μαλλιά. Κρατήστε τη μηχανή κατ 'ευθείαν έξω και προς τα πάνω, τραβάει λίγο τη δημιουργία τάσης.
Πριν μεταγωγής στο μηχάνημα, διαβάστε όλες οδηγίες προσεκτικά. Τούτο θα εξασφαλίσει ότι κρατάτε τα μαλλιά σε ορθή γωνία και μην προκαλέσει ζημιά στην ευαίσθητη σκέλη. Γυρίστε το braider μαλλιά, και να αρχίσει συστροφή. είναι Υπάρχουν ιδανικά δύο κουμπιά συγχρόνως για, ένα για συστροφή κάθε σκέλος και άλλο να συστροφή σύνολό ενότητα μαζί στο αντίθετη κατεύθυνση. Ξεκινήστε περιστρέφοντας το κάθε σκέλος και βαθμιαία μετάβαση κουμπί για να κρύψουν την ενότητα. Ο κανόνας αντίχειρας εδώ είναι το μακρύτερος εσείς κρατήστε το μηχάνημα, τα αυστηρότερα στα γυρίσματα θα σχηματιστεί. Παρόλο, σφιχτό συστροφές δείχνουν καλά, μην παρασυρόμαστε. Κάποιος δεν θέλει τρίχα για να κολλήσει έξω όπως άχυρο. De-συνδέστε το twisted μαλλιά και ασφαλές το τέλος με έναν συνδετήρα.
Τα περισσότερα μηχανήματα πλέξιμο μαλλιά έρχονται με εγχειρίδια οδηγιών και κάποιες ιδέες Κούρεμα κοτσίδες. Ξεκινήστε με απλές και, στη συνέχεια αναβάθμιση στην θεαματική, περίτεχνα χτενίσματα. Μόλις πάρετε το "κολλάει" με τη μηχανή, τη χρήση διακοσμητικών ή φανταχτερά κλιπ μαλλιών και ταινίες, να κάνουν μια δήλωση ύφους με τα μαλλιά σου!