Πώς να οικοδομήσουμε μια Trailer αυτοκινήτου

Ρυμουλκούμενο αυτοκίνητο έρχεται να χρησιμοποιήσετε κατά έχετε να περάσετε από το ένα σημείο στο άλλο, ή όταν θέλετε να μεταφέρουν κομψό αυτοκίνητο σας χωρίς τοποθέτηση οποιουδήποτε διανυθέντα χιλιόμετρα σε αυτό. Είναι πολύ χρήσιμο να δρομείς αυτοκινήτων ως δεν είναι σπορ αυτοκίνητα που επιτρέπεται να κινούνται στο δρόμο. Έτσι, τα ρυμουλκούμενα αυτοκίνητο χρησιμοποιείται συχνά για να πάρουν τα αυτοκίνητα στο δρόμο.
Αγοράζοντας ένα ρυμουλκούμενο αυτοκίνητο από αντιπρόσωπο θα είναι δαπανηρή. Εάν αισθάνεστε η ανάγκη να έχουμε ένα δικό σας, μπορεί να περιορίσει το κόστος με την οικοδόμηση μιας ρυμουλκό αυτοκίνητο σας. Τα απαραίτητα υλικά είναι εύκολα διαθέσιμες σε σκουπιδότοποι και αυτόματη καταστήματα τμημάτων. Μετά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ρυμουλκουμένου αυτοκινήτου συνοδεύεται από μια σύντομη επισκόπηση για το πώς να οικοδομήσουμε ένα ρυμουλκό αυτοκίνητο.
Πλαίσιο: Εάν θέλετε να οικοδομήσουμε ένα τρέιλερ σύρων αυτοκίνητο, θυμηθείτε ότι ένα ιδανικό θα πρέπει να είναι αρκετή για να φιλοξενήσει τα αυτοκίνητα και μικρά φορτηγά. Το ελάχιστο συνιστώμενη μήκος και το πλάτος για ένα ρυμουλκό αυτοκίνητο είναι 16 πόδια και 9 μέτρα, αντίστοιχα. Ρυμουλκούμενο αυτοκίνητο είναι ορθογώνιου σχήματος. Συγκόλλησης ένα ορθογώνιο πλαίσιο από από 4 από 4 ιντσών χάλυβα. Το μήκος και το πλάτος του ρυμουλκούμενου πρέπει να είναι 16 πόδια και τα 6 πόδια 6 ίντσες αντίστοιχα. Διατηρείται η ακρίβεια των μετρήσεων, ενώ συγκόλλησης. Cut πέντε μπάρες οροφής από 6 πόδια 6 ιντσών στο μήκος. Αυτές θα πρέπει να επισυνάπτεται στο εσωτερικό του σκελετού. Συγκόλλησης ένα σε απόσταση 1 ½ πόδια από το κέντρο, και ακριβώς στο κέντρο του δύο άξονες. Ενώστε δύο διασχίζουν μπαρ κάτω από τα σημεία ανάρτησης ελατήριο ανάρτησης, μία στο πίσω μέρος του πλαισίου, και συγκόλλησης των τελευταίων εγκάρσια μπάρα κατά μήκος, ενώνει τα μεσαία σημεία των δύο στενές πλευρές του πλαισίου.
Ο σκελετός καλύπτεται από λαμαρινών περιτυπώματος μεταλλικές. Περίπου, 104 τετραγωνικά πόδια μέταλλο καλείται να καλύψει ολόκληρο το σκελετό. Ωστόσο, καλύπτοντας όλο το ρυμουλκό αυτοκίνητο δεν είναι απαραίτητο. Just επισυνάπτοντας δρομείς για τα ελαστικά θα είναι αρκετή. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε δύο μακριές λωρίδες ίσο με το μήκος του ρυμουλκούμενου αυτοκινήτου. Textured στηριγμάτων θα είναι εξαιρετικά επωφελής, καθώς παρέχουν έλξη στο οχήματα που κινούνται σε αυτούς.
Αναδιπλούμενες Ramp: Πρέπει να έχει μια πτυσσόμενη ράμπα καθώς αυτό θα μετρίαζε τη φόρτωση και εκφόρτωση των οχημάτων. Κατάλληλο μήκος είναι τρία έως τέσσερα πόδια.
Άξονες: Ένα ρυμουλκό αυτοκίνητο μπορεί να κατασκευαστεί με ένα ή δύο άξονες. Είναι πάντα προτιμότερο να εγκαταστήσετε δύο άξονες καθώς παρέχουν μεγαλύτερη υποστήριξη και να είναι καλύτερα αμορτισέρ. Πηγαίνοντας για κινητά άξονες, θα ήταν ακόμη πιο ευεργετικά, καθώς είναι σε θέση να υποστηρίξει πολύ βαρύτερα βάρη και να δώσει μια ομαλή βόλτα. Προσπαθήστε να βρείτε άξονες με ελατήρια και φρένα. Εάν τα διαθέσιμα μαζί σας δεν ταιριάζει σωστά, μπορείτε να συγκολλήσετε πάντα να τους αναλόγως. Άξονες φέρουν κάτω από το ρυμουλκό αυτοκίνητο. Το ρυμουλκό αυτοκίνητο είναι αρκετά βαρύ και ίσως χρειαστεί μηχανές για να το σηκώσει.
Τροχοί: Οι τροχοί πρέπει να επισυνάπτεται στο άξονες όπως ευκολία βαρύ φορτίο ανάσυρσης. are Υπάρχουν ελαστικά κατασκευαστεί ειδικά για ρυμουλκούμενα αυτοκίνητο. Οι Bias ply ελαστικά νάιλον θεωρείται ότι είναι το καλύτερο. Είναι διαθέσιμο σε 14 ½ ιντσών και 15 ιντσών μεγέθη. Είναι πάντα προτιμότερο να κρατήσει ένα ρεζέρβα όπως ίσως την έχουν ανάγκη σε κάθε είδους καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Γάντζος: Για να κάνει ένα άγκιστρο για το ρυμουλκό αυτοκίνητο, κομμένα 4 από 4 ίντσες του χάλυβα σε μια ίντσα 82 κομμάτι. Κόψτε το κομμάτι σε μήκος σε δύο πανομοιότυπες halves. Συγκόλλησης σε κάθε μήκος στο κάτω μέρος του πρόσθια τμήματα των μακρών πλευρών του πλαισίου έτσι ώστε το πρώτο μισό του μήκους κομμάτι ενώνει μαζί για να διαμορφώσουν το ανώτερο δύο πλευρές ενός τριγώνου, και το δεύτερο αγγίζει το ήμισυ του μακριές πλευρές του πλαισίου. Συγκόλλησης τις άκρες των εμπρός halves μαζί. Αυτό το μέτωπο το τμήμα λειτουργεί ως το γάντζο.
Κάλυμμα της βάσης και Τροχός Runner: Τόσο το κάλυμμα βάσης και του δρομέα τροχό είναι ουσιαστικής σημασίας. Μια βάση την κάλυψη διευκολύνει την ανέλκυση του φορτίου και οχημάτων. A δρομέας τροχός πρέπει να διευκολύνουν την εργασία του ελέγχου και επισκευής κάτω από το όχημα, ενώ είναι στο ρυμουλκούμενο αυτοκίνητο.
Πίσω Φώτα: Ένα πίσω φως σετ και ο ελεγκτής φρένων είναι εύκολα διαθέσιμες σε οποιοδήποτε κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Στερεώστε το πίσω φώτα στο χώρο του ρυμουλκούμενου αυτοκίνητο που προβλέπονται από το κράτος σας. Connect στο πίσω φώτα στο μέτωπο του ρυμουλκούμενου αυτοκινήτου μέσω συρμάτων.
Αυτή είναι μια απλουστευμένη περιγραφή για το πώς να οικοδομήσουμε ένα ρυμουλκό αυτοκίνητο. Μόλις αυτό κατασκευάζεται, νομιμότητα δρόμο του οχήματος πρέπει να εξασφαλίζεται. Συνιστάται πάντα να το τεστ καλά πριν επιχειρήσετε να φορτώσετε ένα όχημα για αυτό.