Φορέματα να φοράτε σε Γάμου

Γάμοι είναι σίγουρα την πιο ξεχωριστή ημέρα για τη νύφη και ο γαμπρός, όπου προσκαλούν φίλους και οικογένεια να χαρεί και γιορτάσουν ευτυχία τους. Ο τρόπος με τον γαμπρό και το φόρεμα νύφη είναι επάνω πάντα στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία σημασία για την ενδυμασία που φορούν οι επισκέπτες. Ακόμη τα ρούχα των φιλοξενουμένων πρέπει να προγραμματιστούν καλά ανάλογα με θέμα του γάμου. Για παράδειγμα, σήμερα όχι όλα ζευγάρια κολλήσει στο παραδοσιακό γάμο εκκλησία και υπάρχει άνοδος παραλία ή προορισμού γάμους, γάμους κατωφλιών, κλπ. Η φορέματα να φορέσει στο έναν γάμο θα εξαρτηθεί μορφή γάμου μία καλείται να. ενδυμασία σας θα εξαρτηθεί πόσον η γάμο είναι επίσημη είτε άτυπη. Επίσης θα εξαρτηθεί την ώρα της ημέρας στην οποία το γάμο κρατιέται. Ας δούμε μερικά από τα φορέματα που τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να φορούν σε έναν γάμο.
Νυφικά για Γυναίκες
Τυπική Γάμος: Εάν η γαμήλια τελετή αποτελεί επίσημη ένα και κρατιέται το πρωί, τότε μια σύντομη φόρεμα ή επίσημη κοστούμι θα ήταν το καλύτερο φόρεμα για εσάς. Το χρώμα του ενδύματος πρέπει να είναι ένα ελαφρύ χρώμα, ωστόσο, δεν πρέπει ποτέ να το λευκό καθώς είναι συνήθως το χρώμα της εσθήτας της νύφης. Μπορείτε να πάτε για παστέλ αποχρώσεις όπως κρέμα, μπλέ, ροζ, κλπ. Αν οι τυπικοί γάμο κρατιέται το βράδυ, πρέπει να πάτε για μία εσθήτα βραδιού, προτίμηση ένα φόρεμα κοκτέιλ. Αν μαύρο είναι η πιο προτιμώμενη χρώμα για ένα φράκα, μπορείτε επίσης πάτε για άλλες σκούρα χρώματα όπως κόκκινο, μωβ κ.λπ.
Άτυπη ή Casual Γάμος: Ένας γάμος παραλία ή έναν γάμο προορισμού λέγεται συνήθως να αποτελεί casual γάμο. Εδώ, η νύφη και ο γαμπρός φορούν κάτι το διαφορετικό από τα παραδοσιακά νυφικά και είναι το ίδιο για τους επισκέπτες. Άτυπη νυφικά, ή νυφικά παραλία, περιλαμβάνουν σύντομα floral φορέματα (προτίμηση μήκος γόνατο) ή ένα καλαίσθητο φούστα και πουλόβερ. Για αξεσουάρ, μπορείτε να πάτε για ένα καπέλο ή ένα μαντίλι που ταιριάζει με το ντύσιμό σας. Μην αγοράστε ψηλοτάκουνα φορούν πόδι εάν είστε πρόκειται να έναν γάμο παραλία, μάλλον επιλέγουν επίπεδες παπούτσια ή σανδάλια. Σε έναν γάμο προορισμού, είτε πρόκειται για μέρα ή νύχτα, να επιλέξουν τα ρούχα έχοντας κατά νου τις καιρικές συνθήκες.
Νυφικά για Άνδρες
Τυπική Γάμος: Εάν έχουν προσκληθεί για μια τυπική ημέρα του γάμου, μπορείτε να πάτε για ένα ανοιχτόχρωμο κοστούμι. Μην πηγαίνετε για πολύ σκούρα χρώματα για μια ημέρα του γάμου του χρόνου. Η συνηθισμένη ενδυμασία για τους άνδρες σε μια επίσημη γαμήλια βραδιά είναι ένα σκούρο κοστούμι. Μια άλλη επιλογή που είναι σήμερα η πιο δημοφιλής βραδινό φόρεμα για τους άνδρες είναι το σμόκιν. Αν πρόκειται να παρακολουθήσουν την εξαιρετικά επίσημο γάμο, είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα πουκάμισο, γραβάτα και λευκό γιλέκο.
Άτυπες ή Casual Γάμος: Για μια άτυπη γάμος, το ντύσιμο σε ένα πουκάμισο, παντελόνι και γραβάτα θα ήταν η τέλεια ενδυμασία. Φορώντας ένα σακάκι ή ένα σακάκι σπορ στην κορυφή του θα ήταν επίσης μια μεγάλη ιδέα. Μπορείτε επίσης να ντύσει με κοστούμι για casual γάμους.
Προτού να επιλέξετε το φόρεμα θα έχετε την ευκαιρία να φορέσει για το γάμο, ελέγξτε το προσκλητήριο για να γνωρίζουν τι είδους γάμου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν. Συνήθως, αναφέρεται και το προσκλητήριο για το κατά πόσον πρόκειται για επίσημη ή ανεπίσημη γάμο. Ωστόσο, εάν δεν αναφέρεται, ελέγξτε για στοιχεία όπως το χώρο του γάμου, ο τρόπος με τον οποίο οι επισκέπτες μπορούν, κλπ. Αν δεν θέλετε να δαπανήσουν χρήματα για την αγορά νέων ρούχων για το γάμο, μπορείτε να αγοράσετε φτηνά γαμήλια φορέματα σε αγορά μεταχειρισμένων ειδών ή από το Internet.
Σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε? Ποτέ δεν πρέπει να παραστεί σε γάμο φορώντας τζιν ή μια ενδυμασία που είναι πάρα πολύ αποκαλυπτικό. ? Αποφεύγετε να φοράτε μαύρα ρούχα χρώμα, εάν φοιτούν σε μια ημέρα του γάμου του χρόνου. ? Φορέστε ρούχα που να έχει σωστή εφαρμογή και να μην τα οποία είναι πάρα πολύ χαλαρά ή πάρα πολύ σφιχτά. ? Μη φοράτε ένα σμόκιν για την ημερήσια γάμους, ακόμα κι αν είναι επίσημες εκδηλώσεις. ? Αυτές είναι μερικές απλές ιδέες που θα βοηθήσουν να επιλέξετε φορέματα να φορέσετε σε έναν γάμο. Αν και το ύφος είναι σημαντικό, να επιλέξουν τα ρούχα που είναι άνετα και αυτό που πάει με τη μορφή του γάμου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν.