Ζωγραφική Σκυρόδεμα Αίθρια - Πώς να ζωγραφίσει ένα συγκεκριμένο Patio

Τα αίθρια που κατασκευάζουμε σε αυλές μας, συχνά παραμελημένες από την άποψη της διακόσμησης ή ακόμη και βασικά πράγματα όπως τη ζωγραφική. If ζωγραφισμένα σωστά, αυτές οι βεράντες μπορεί να δώσει μια δροσιστική κοιτάξετε πίσω αυλή. Οι περισσότερες βεράντες έχουν μια συγκεκριμένη επιφάνεια ή καλύπτονται με κεραμίδια. Ζωγραφική υπαίθρια συγκεκριμένες βεράντες, σε συνδυασμό με δραστηριότητες όπως τοποθέτηση νέου οδοστρώματος, καθίσταται αναγκαίο από την άποψη του δίνοντας του μια νέα ματιά. Ένα αίθριο μπορούν πάντα να δοθεί μια μοναδική και εξατομικευμένη εμφάνιση με τη βοήθεια του πίνακα.
Σκυροδέματος Ζωγραφική Patio
Πριν από την εκκίνηση με τη διαδικασία της ζωγραφικής συγκεκριμένο αίθριο, πρέπει να καθαρίζεται κατάλληλα. The παρούσα βρωμιά πάνω από την επιφάνεια του τσιμέντου θα πρέπει να πλένονται. Αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ενός σωλήνα σωλήνα. Μετά από ένα σχολαστικό πλύσιμο, το αίθριο πρέπει να αφήνεται να στεγνώσει. Οι υπόλοιποι ρύποι μπορούν να αφαιρεθούν με τη βοήθεια μιας αντλίας σκούπα ή κενού. Κάποιος μπορεί επίσης να καθαρίσετε το αίθριο με απορρυπαντικό. Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα κατά το χειρισμό του απορρυπαντικού. Γάντια πρέπει να χρησιμοποιηθεί και κάποια τα απορρυπαντικά είναι ισχυρά και μπορούν να βλάψουν χεριών σας. The σκυρόδεμα πρέπει να καθαρίζεται με τη βοήθεια μια σκληρή βούρτσα και το απορρυπαντικό.
Ένα χρώμα που συνιστώνται για εξωτερικούς χρωματισμούς ή ειδικά για τη ζωγραφική υπαίθριες βεράντες συγκεκριμένα, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή της διαδικασίας. Κάποιος πρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα που ταιριάζει στο παρασκήνιο. Των υλικών που απαιτούνται για τη δραστηριότητα της ζωγραφικής είναι ένα ρολό, δίσκος και η συνιστώμενη χρώμα. Ένα ρολό με μακριά λαβή πρέπει να επιλεγεί για τη ζωγραφική. Μετά την έκχυση, το χρώμα στο δίσκο, του κυλίνδρου πρέπει να σωστά βουτηγμένα σε αυτό και το πρώτο στρώμα πρέπει να εφαρμοστεί στη συγκεκριμένη επιφάνεια. Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα να μην αφήνει κενά σημεία. Αν χρειαστεί, μια δεύτερη στρώση μπορεί επίσης να εφαρμόζεται.
Μετά τη διαδικασία βαφής μια συγκεκριμένη αίθριο παίρνει πάνω, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα πρότυπο πάνω από την επιφάνεια αίθριο. Για αυτό, θα χρειαστείτε ένα σφουγγάρι, νερό και λίγο χρώμα. Ο σπόγγος πρέπει να βυθιστούν σε νερό και wrung έξω. Από το υγρό σφουγγάρι πρέπει να παραμείνει ως έχει για κάποιο χρονικό διάστημα. Πρέπει έπειτα να εμβαπτισθεί στο χρώμα και έχετε πατήσει στο δίσκο προκειμένου να αρθούν τυχόν περίσσεια μπογιάς. Μετά από αυτό, το σφουγγάρι πρέπει να αξιοποιηθεί στην επιφάνεια του τσιμέντου ελαφρά. Η διαδικασία της αγγίζοντας το σφουγγάρι βουτηγμένο σε χρώμα, είναι να δημιουργηθεί ένα τυχαίο μοτίβο του χρώματος. Γίνεται με τη μετακίνηση του χρώμα τυχαία σε όλη την επιφάνεια. Το χρώμα πρέπει να συνέχεια να ξηρανθεί και ελεγχθεί για κενές κηλίδες κατόπιν. Τα σποτ Να συμπληρώνεται στη συνέχεια.
Το επόμενο βήμα στη διαδικασία είναι να εφαρμόσει ένα μονωτικό για να επιφάνεια του τσιμέντου. Το σφραγιστικό should να εφαρμοστεί στην επιφάνεια του σκυροδέματος με τη βοήθεια ενός κυλίνδρου με τρόπο παρόμοιο με εκείνο της εφαρμογής του χρώματος. Το σφραγιστικό παρέχει πρόσθετη προστασία στο αίθριο, εμποδίζοντας την φθορά της επιφάνειας.
Ζωγραφική σκυρόδεμα βεράντες, είναι σημαντικό από την άποψη του σχεδιασμού, της διακόσμησης και την προστασία patio σας.