Άκαμπτος μόνωσης συμβούλιο Αφρός

Μονωτικό αφρό του σκάφους είναι σχετικά καλύτερη από άλλους τύπους μόνωσης λόγω της υψηλής ρ-αξία της (αντίσταση κατά τη ροή θερμότητας). Διαφορετικά μέρη ενός κτιρίου μπορεί να μονώνονται με άκαμπτο μονωτικό αφρό του σκάφους. Αφρό βρίσκει την εφαρμογή του σε προσόψεις, στέγες, θεμέλια, την είσοδο και γενικά γκαραζόπορτες, σωλήνες και δεξαμενές? Εκτός του ότι χρησιμοποιείται μεταξύ καρφιά σε εσωτερικές και τοίχοι από σκυρόδεμα. Οι Στέγες και οροφές also μονωμένα με αυτή τη μέθοδο. Το R-αξία της μόνωσης διαφέρει ανάλογα με τη θερμική αντίσταση των διαφορετικών υλικών. Πολυστυρόλιο, Πολυισοκυανικος or polyiso, και η πολυουρεθάνη είναι η κοινή υλικά που χρησιμοποιούνται για άκαμπτα μονωτικό αφρό του σκάφους. Εδώ είναι μια σύντομη ενημέρωση για κάθε ένα από αυτά τα υλικά και εγκατάσταση μόνωσης του σκάφους αφρό.
Molded διογκωμένη πολυστερίνη αφρό (MEPS)? Χυτό τεταμένο σκάφους αφρό πολυστερίνη (MEPS) είναι μια κλειστή υλικό των κυττάρων, κοινώς γνωστό ως beadboard. Απαιτεί υπερβολική θερμότητα και την πίεση για να χυθεί σε καλούπια αντικείμενα όπως τα φλυτζάνια του καφέ, η ναυτιλία υλικά, κλπ. Αυτά τα διοικητικά συμβούλια χάντρα κατασκευάζονται από την ανάμειξη συμπιεσμένες χάντρες αφρό (που περιέχει υγρό πεντάνιο) με φυσώντας πράκτορα και χύνεται μέσα σε κλειστό δοχείο. Το μείγμα θερμαίνεται έπειτα σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (93.3oCelsius) για να επεκτείνει τις χάντρες σε περίπου 30 φορές το αρχικό τους μέγεθος. Αυτές οι χάντρες επεκτάθηκε στη συνέχεια με ένεση σε ένα καλούπι κενό όπου υποβάλλονται σε περισσότερη θερμότητα και την πίεση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επέκτασή τους στους όγκους αφρό (περίπου 1,2 x 5 μ. x 0,76 μ. ύψος). Στη συνέχεια, κόβονται και διαμορφώνονται ανάλογα με το απαιτούμενο μέγεθος.
Για τη μόνωση στεγών, MEPS πυκνότερο or beadboards συνιστώνται, αφού θα έπρεπε να αντέξει την πίεση που οφείλεται στο περπάτημα. Beadboards που χρησιμοποιούνται για τη μόνωση τοίχων, είναι λιγότερο πυκνή από εκείνες που χρησιμοποιούνται στην οροφή. Ροής του νερού μέσω των beadboards μπορεί να δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα, οπότε ένας επιβραδυντής διάχυση ατμού (υλικά που εμποδίζουν την κίνηση των υδρατμών) θα πρέπει επίσης να εγκατασταθεί. Εδώ, τιμές R εύρος 3,8 έως 4,4 ανά εκατοστό πάχους.
Για στέγες τους τοίχους και τα χαμηλά που είναι επιρρεπείς σε δυσμενείς υγρασία προβλήματα? Διέλασης διογκωμένη πολυστερίνη (XEPS) προτιμάται λόγω υψηλότερης πυκνότητας του σε σχέση με τους ευρωβουλευτές. Παρέχουν εξαιρετική αντοχή στην απορρόφηση υγρασίας και της συνέπειας όσον αφορά την πυκνότητα και είναι καταλληλότερη για στέγη και τοίχους πάνελ.
Πολυισοκυανικος or Polyiso αφρό? Πολυισοκυανικος or Polyiso είναι μια θερμοσκληρυνόμενη είδος πλαστικού, το οποίο παρασκευάζεται από κλειστό κελί, Πολυισοκυανικος άκαμπτο αφρό ανάμεσα σε δύο facers. Το υψηλό θερμική αντίσταση του υλικού αυτού οφείλεται στην παρουσία ενός αερίου χαμηλής αγωγιμότητας (HCFC - υδροχλωροφθοράνθρακες) στο κλειστό κελί. Το R-value πηγαίνει 5,6 - 8 ανά ίντσα που είναι υψηλότερο από τους ευρωβουλευτές. Πολυισοκυανικος μόνωση είναι διαθέσιμα σε υγρή μορφή, αφρός ψεκασμού και άκαμπτο αφρό του σκάφους. Μπορούν να γίνουν σε επάλληλες στρώσεις μόνωσης με ποικιλία επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένου του πετρελαίου μέταλλο, πλαστικό, χαρτί, ή κόντρα πλακέ.
Λόγω της θερμικής παρασυρόμενα? Ένας όρος όπου το αέριο χαμηλής αγωγιμότητας ξεφεύγει σταδιακά και αντικαταστάθηκε από τον ατμοσφαιρικό αέρα, πτώση της R-value σημειώνεται. Η ρ-αξία είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην Πολυισοκυανικος πλακών από αφρό. Μπορεί να σταθεροποιηθεί με τη χρήση αφρώδους υλικού και του πλαστικού φύλλου επιφάνειες.
Αφρό πολυουρεθάνης συμβούλιο? Παρόμοια με Πολυισοκυανικος ή polyiso σκάφους αφρός, αφρός πολυουρεθάνης του σκάφους είναι επίσης ένα μονωτικό υλικό κλειστών κυψελών που περιέχει το HCFC αέριο χαμηλής αγωγιμότητας στα κύτταρα του. These πίνακες είναι επίσης διαθέσιμα σε υγρή ψεκασμός αφρό και άκαμπτο αφρό του σκάφους.
Άκαμπτο αφρό πολυουρεθάνης μόνωση του σκάφους προσφέρει υψηλού επιπέδου συμπίεσης και δύναμη. Μέταλλο ή γύψο συγκόλληση του σκάφους μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα του διοικητικού συμβουλίου της αφρό πολυουρεθάνης. Ένας πίνακας αφρό πολυουρεθάνης με μέταλλο ή πλαστικό συγκόλληση του σκάφους μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές που αντιμετωπίζουν ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας, -200 to 100oCelsius. R της αξίας των 7 με 8 ανά ίντσα, αντιμετωπίζει επίσης τη σταδιακή μείωση λόγω θερμικών drift. Όψεις Using φύλλο μετάλλου ή αντανακλαστική φύλλο? Η τιμή R μπορεί να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, επιτρέποντας κατ 'ανώτατο όριο διατήρησης της θερμότητας.
Εγκατάσταση αφρό μόνωσης? Είναι πάντα προτιμότερο να διορίσει έναν επαγγελματία για το άκαμπτο εγκατάσταση του σκάφους αφρό. Ωστόσο, εάν θέλετε να εργαστείτε για την εγκατάσταση μόνοι σας, τότε ζητούν τη συμβουλή του κατασκευαστή. Επίσης να πάτε για έναν λεπτομερή έλεγχο των τοπικών κωδίκων πυρκαγιά κτίριο. Εδώ είναι μερικά ζητήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όσον αφορά την εγκατάστασή σας. ? Προστατέψτε την εγκατάσταση από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Υπεριώδη (UV) ακτίνες του ήλιου είναι μια δυνητική απειλή για την εγκατάσταση. Οι στέγες που έχουν μόνωση, μπορεί να βαφτεί με πίσσα, καουτσούκ μπογιά, πλαστικό ή ελαστική μεμβράνη. ? Στα πιο θερμά και ψυχρά κλίματα, για να εμποδίζει την υγρασία θέματα που σχετίζονται με την εγκατάσταση, ατμών επιβραδυντής διάχυσης πρέπει να αξιοποιηθούν.Προσβολή από έντομα μπορούν επίσης να αποδειχθούν μείζον πρόβλημα. Μπορούν να κατοικούν κάτω από τα διοικητικά συμβούλια αφρού από σήραγγας μέσω αυτών και για την υπαγωγή λαγούμια, τα οποία μειώνουν τελικά την ρ-αξία της εγκατάστασης. Έτσι, ένα έντομο δοκιμή προσβολή απαιτείται επίσης πριν από την εκκίνηση με τη διαδικασία της εγκατάστασης. ? Αν insulations σκάφους αφρού δεν πιάνουν εύκολα φωτιά, αλλά εάν είναι σε θέση να, τότε η φωτιά μπορεί να εξαπλωθεί σε ένα ανησυχητικό ποσοστό, που εκπέμπουν εξαιρετικά τοξικά αέρια. Λοιπόν, μια παχιά φωτιά covering σαν γυψόπλακες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα αποτελεσματικό εμπόδιο στη φωτιά για την πυρασφάλεια. ? Άκαμπτο μονωτικό αφρό του σκάφους, αν και λίγο περισσότερο δαπανηρή από άλλους τύπους μόνωσης είναι ιδανικό για χώρους που στερούνται στο διάστημα. υψηλής R της αξίας καθιστά πιο αποτελεσματική για την εγχώρια βελτίωση, σε σχέση με άλλους ομολόγους της, οι οποίες έχουν το ίδιο πάχος. The εγκατάστασης του σκάφους αφρού είναι εύκολο έργο, καθώς ο χρόνος δεν χάνεται στην εγκατάσταση του διοικητικού συμβουλίου αφρό με συνδετήρες, αντί κόλλα ή καρφιά αρκούν για να ολοκληρώσει το έργο γρηγορότερα.