Lawn Spreaders Λιπασμάτων

Ένα απαραίτητο εργαλείο για την εφαρμογή λιπασμάτων σε ένα γρασίδι με ομοιόμορφο τρόπο, οι Διασκορπιστές λίπασμα που χρησιμοποιείται ευρέως από τους ιδιοκτήτες γκαζόν σήμερα. These spreaders εμποδίζει το σχηματισμό των μαζών λιπασμάτων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Αυτό είναι επειδή ο τρόπος απλώνονται τα λιπάσματα, κατέχει σημασία από την σκοπιά της ορθής μεγέθυνσης του χλοοτάπητα.
Lawn Spreaders Λιπασμάτων
Οι Υπάρχουν διάφοροι τύποι Διασκορπιστές λίπασμα χορτοταπήτων διατίθεται της αγοράς. Η διαφορά μεταξύ των εν λόγω λιπασμάτων βασίζεται σε παράγοντες όπως η έκταση του χλοοτάπητα και η μέθοδος της εφαρμογής λιπασμάτων.
Broadcast Spreaders? Χρησιμοποιείται για χλοοτάπητες κλιμακωθούν σε μια μεγάλη περιοχή. Του εξαπλωτήρα εκπομπή είναι επίσης γνωστό ως rotatory εξαπλωτήρα, εξαιτίας το δίσκο που απασχολεί. Ο δίσκος βοηθά στη διάδοση το λίπασμα με τη βοήθεια κλώση αυτεπαγγέλτως. Κατά τη διαδικασία της διανομής λιπασμάτων, το θέμα αυτό εμπίπτει στο δίσκο και στη συνέχεια διάσπαρτες ομοιόμορφα σε όλο το γρασίδι. Κάποιος μπορεί να ελέγχει την ποσότητα λιπάσματος που έχει εξαπλωθεί μέσω της σπάτουλας εκπομπής.
Πτώση Spreaders? These spreaders είναι πιο ακριβείς στη διανομή τους λιπασμάτων σε σχέση με εκπομπή spreaders. Αυτοί χρησιμοποιούνται για τη λίπανση γκαζόν που έχουν μια μικρή περιοχή, γενικά, λιγότερο από 5.000 μέτρα τετραγωνικά. Το δοχείο που κρατά το λίπασμα, μοιάζει με ένα κουβά και έχει ρόδες που μας δίνει τη δυνατότητα να το μετακινήσετε γύρω από εύκολα. Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης Διασκορπιστές πτώσης είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κλειστές στροφές ή σε παρόμοιες επίπονες στάσεις του χλοοτάπητα. Του εξαπλωτήρα σταγόνα είναι ανέξοδο σύγκριση με άλλα spreaders, οποίο είναι ένα προστιθέμενο πλεονέκτημα. Αντίθεση spreaders εκπομπή, δεν υπάρχει σπατάλη λιπασμάτων ενώ χρησιμοποιείτε spreaders σταγόνα.
Φυγόκεντρες Spreaders? Αυτός ο τύπος σπάτουλα είναι παρόμοια με τη εξαπλωτήρα σταγόνα, εκτός από το γεγονός ότι η περιοχή καλύπτει η φυγοκεντρική εξαπλωτήρα είναι μεγαλύτερη. Το μονοπάτι στο οποίο του εξαπλωτήρα διανέμει λιπασμάτων είναι ευρύτερη σύγκριση με το εξαπλωτήρα πτώσης και είναι 8 ίντσες πλάτος. Αυτές οι spreaders θεωρείται ως εκ τούτου να είναι καλύτερη από spreaders πτώση. Ωστόσο, ενώ η διασπορά λιπασμάτων, είναι δύσκολο να τους κρατήσει σταθερή. Πολλοί από φυγόκεντρες Διασκορπιστές σημερινής έρχονται με εγκαταστήσει ένα εκτροπέα. Αυτό καθιστά εύκολο για τα λιπάσματα που πρέπει να εφαρμόζονται μαζί παρτέρια και πεζοδρόμια.
Αεριστήρα Επιστρωτής? Του εξαπλωτήρα αεριστήρα είναι ένα εργαλείο που συνδυάζει την λειτουργικότητα τόσο του διαστολέων γκαζόν και του εξαρτήματος αερισμού. Του εξαπλωτήρα κατέχει δίχαλα οποία βοηθούν τη διαπεράσει την επιφάνεια χώματος σε βάθος 2 ίντσες, οποίες αποτελούν τη σωστή βάθος για τοποθέτηση θρεπτικά. Δεδομένου ότι η διασπορά λιπάσματος σε μια ίντσα 40 μεγάλη διαδρομή μέσω αυτής της σπάτουλας, είναι δυνατόν να καλύπτει μια μεγάλη περιοχή. Συναρμολόγηση σπάτουλα αερισμού όμως, είναι μια κουραστική δουλειά. Η ικανότητα του εξαπλωτήρα να κατέχει λιπάσματα, είναι περίπου £ 100, και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για big χλοοτάπητες.
Αρχή Πίσω Broadcast Spreader? Αυτό σπάτουλα μπορεί να κρατήσει μέχρι £ 80 των λιπασμάτων και επισυνάπτεται πίσω από τρακτέρ χορτοταπήτων. The spreaders έχουν ένα μηχανισμό που βοηθά στον έλεγχο του ρυθμού της εφαρμογής λιπασμάτων. Το πλάτος του διαδρομής στην οποίο εφαρμόζονται οι λιπασμάτων είναι 10-12 πόδια. Επιτρέπει το μηχάνημα για να καλύψει μια έκταση 25.000 τετραγωνικών ποδιών με μία κίνηση. Έτσι, είναι δυνατό να ξεπεραστεί το πρόβλημα των επαναφόρτωσης του εξαπλωτήρα συχνά.
Βαθμονόμηση και χρήση των Spreaders λίπασμα χορτοταπήτων
Είναι ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία της χρήσης spreaders. Οδηγίες για τη διακρίβωση της λιπασματοδιανομέας γκαζόν μπορείτε να προμηθευτείτε από ένα κοντινό κέντρο κήπων. Μολονότι Διασκορπιστές γκαζόν συνήθως διακριβώνεται από τον κατασκευαστή, είναι αναγκαία η προσαρμογή κάθε μηχάνημα τις προϋποθέσεις υπό οποίες έχει να χρησιμοποιείται.
Ενώ με τη χρήση λιπασμάτων γκαζόν, την περιφερειακή ζώνη του γκαζόν πρέπει να καλύπτονται από το ίδιο το αρχή. Ο εσωτερικός χώρος πρέπει να γονιμοποιηθεί με τη μετακίνηση του εξαπλωτήρα πέρα ​​δώθε. Η διαδικασία βοηθά καλύπτουν ολόκληρη περιοχή σωστά. Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα να κάνουν χρήση λιπασμάτων τα οποία είναι ασφαλή και δεν θα προκαλέσει καμία βλάβη, ακόμη και εάν καταναλώνονται από τα κατοικίδια ζώα.
Εάν τα ανωτέρω βήματα και τις διαδικασίες που ακολουθούνται σωστά, μπορούν να βοηθήσουν Διασκορπιστές λίπασμα χορτοταπήτων δώσει άριστα αποτελέσματα.