Ξυλεία Φροντίδα Έπιπλα

Η επιλογή επίπλων στο σπίτι σας μιλά τόμους περίπου προσωπική δήλωση ύφος σας. Τίποτα δεν μπορεί ενισχύσετε το βλέμμα του εσωτερικού σχεδιασμό του σπιτιού σας σαν ένα συμπαθητικό έπιπλο ξύλο. Εάν είστε υπερήφανος ιδιοκτήτης τέτοιων επίπλων, έχετε να λάβουν ειδικών προσπαθειών για την φροντίδα έπιπλα ξυλεία όπως χωρίς ότι τα έπιπλα παίρνει χαλασμένο και θα χάσει ομορφιά του. Πιο συχνά, τα έπιπλα από ξύλο παίρνει ζημιές από τα στοιχεία, αλλά και από τις λανθασμένες μεθόδους καθαρισμού.
Τρόπος Προστατέψτε Ξυλεία Έπιπλα από Ζημία;
Εκτεθεί στον ηλιακό φως, την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου προκαλεί σοβαρές βλάβες στα έπιπλα ξύλο. Επομένως, έχετε να κρατήσετε έπιπλα ξύλο σας στην αίθουσα σκιερό. Όταν η ένταση των ακτίνων ήλιος είναι υψηλή, καλύψει έως τα παράθυρα με ορθή επεξεργασίες παραθύρων ώστε ηλιακό φως δεν εισέρχονται στην δωμάτιο. Υγρασία δεν είναι κατάλληλο για τα έπιπλα από ξύλο, δεδομένου ότι τείνουν να διογκώνονται και να χαλάσει το σχήμα του ξύλου. Εάν η υγρασία είναι χαμηλά, τότε προκαλεί διασπάσεις και ρωγμές στην επιφάνεια ξύλο. Έτσι η υγρασία του δωματίου πρέπει να διατηρείται σταθερή με τη βοήθεια υγραντές το χειμώνα και Κλιματιστικά σε καλοκαίρια.
Διαρροή υγρών μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά στα έπιπλα από ξύλο. Μόλις όπως οποιοσδήποτε υγρά χυσίματα συμβαίνουν στα έπιπλα ξύλο, πρέπει να μουλιάσει επάνω με ένα καθαρό μαλακό βαμβακερό πανί. Μην τρίβετε το πανί καθώς θα διαδώσει το εξαπλώνονται ένα μεγαλύτερο επιφάνεια. Όποτε είστε κρατώντας οποιαδήποτε βάζο λουλούδι, γυαλί ποτού ή κύπελλα στα έπιπλα ξύλο, βάλτε ένα τρενάκι κατωτέρω έτσι ώστε η πετρελαιοκηλίδα δεν χαλάσουμε τη ξύλο. Υψηλή θερμοκρασία δεν είναι επίσης κατάλληλο για έπιπλα ξύλο. Επομένως, προστατευτικά μαξιλαράκια πρέπει να διατίθενται στην έπιπλα ξύλο προτού βάλετε καυτό σκεύη, μαγείρεμα συσκευές κ.λπ., πάνω τους.
Ορθή Καθαρισμός Επίπλων Ξύλου
Αναπόσπαστο μέρος της φροντίδας έπιπλα ξύλο είναι η χρήση του δικαιώματος τεχνικών καθαρισμό και το δικαίωμα προϊόντα καθαρισμού. Για τον τακτικής ξεσκόνισμα των επίπλων ξύλο, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό, καθαρό τεμάχιο βαμβακερού υφάσματος. Τρίψτε το ξεσκόνισμα πανί στην ίδια κατεύθυνση με εκείνη του κόκκους ξύλου, και επίσης κάνουν το κινήσεις σε ωοειδές σχήμα μοτίβο. Κατά ξεσκόνισμα, εάν διαπιστώνετε ότι πανί your παίρνει πολύ βρώμικο, αντικαταστήσει με άλλο καθαρό πανί. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο με φυσικές τρίχες να καθαρίσει επάνω τις γωνίες και γλυπτά των επίπλων από ξύλο αποτελεσματικά. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ ξεσκονιστήρια από φτερά επειδή αποτυγχάνουν να καθαρίσετε λεπτομερώς την σκόνη από το επιφάνεια. Μην χρησιμοποιείτε νερό να καθαρίσει την σκόνη από το ξύλο ως το νερό θα πάρει κατακρατήθηκαν στον ζημιά ξύλο και λόγος επανεξετάσεώς. Εάν απαιτείται, χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί για να ξύνω τη σκόνη.
Όταν επιλέγετε την προϊόντα καθαρισμού για έπιπλα ξύλο, πράξουν πολύ προσεκτικά. Θα πρέπει Πολωνικά έπιπλα από ξύλο σας με έλαια έπιπλα τακτικά για να διατηρήσουν λαμπερή όψη τους. Έπιπλα έλαια που περιέχει λινέλαιο δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται επανειλημμένα καθώς τείνουν να σκουρύνει το ξύλο. Ένα από τα κοινά συστατικά των περισσότερων από τα σπρέι έπιπλα είναι λάδι σιλικόνης. Τέτοια προϊόντα πρέπει να αποφεύγεται καθώς καθιστά τις επιφάνεια ξύλο τόσο λαμπερό that φανοποιία του ξύλου θα γίνει δύσκολο στο μέλλον. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια σπιτικό γυαλιστικό επίπλων με ανάμειξη ένα μέρος έλαιο λεμονιού με 3 μέρη ελαιολάδου, και εφαρμόστε στα έπιπλα ξύλο τακτικά. Μην αλλάξετε τη καθαρισμού προϊόντα frequently. Ακόμη τον τύπο Πολωνικά που χρησιμοποιείτε στο ξύλου πρέπει να συνεπής.
Φροντίδα για Έπιπλα Ξύλο
Spots νερού στο τραπέζι ξύλο είναι ένα κοινό περιστατικό. Για να απαλλαγείτε τέτοιων σημάτων, μπορείτε να εφαρμόσετε κάποιες μαγιονέζα στην ξυλεία με τη βοήθεια βαμβακερό πανί. Όταν μερικοί κερί στάζει κεριού στην επιφάνεια του ξύλου, πρέπει αφήνεται να ψυχθεί και στρίψτε σκληρά. Κατόπιν βάλτε ένα παγάκι σε το για λίγα λεπτά. Τότε Αποξύνουμε τη εύθραυστο κερί με τη βοήθεια σπάτουλας. Μετά από αυτό εφαρμόσει κάποιες Πολωνικά στην πληγείσα περιοχή. Κρατήστε όλα ξύλινα έπιπλα μακρυά από τζάκια, καλοριφέρ κτλ., όπως στεγνώνει ζεσταθεί το ξύλο.
Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ενώ κινείται έπιπλα από τόπο σε σπίτι σε άλλο. Μην ωθεί ή τραβήξετε το επίπλων καθώς μπορεί βλάψει τα πόδια των επίπλων λόγω υπέρμετρης στρες. Σηκώστε τη έπιπλα από πόδια τους και δεν από κορυφαία τους, και τις μετακινήσετε. Μην προσπαθείτε να κάνετε αυτή την εργασία και μόνο αν είναι βαριές. Εάν έχετε να μεταφέρουν έπιπλα από ένα μέρος στο άλλο, έπειτα τοποθετείται πάνω της ή πίσω και δεν στα πόδια του. Για τον αποθήκευση επίπλων ξύλο, πρέπει να επιλέξετε δροσερό, ξηρό τόπος όπου ο δυνατότητα αλλαγής υγρασία είναι ελάχιστο. Και τέλος, έπιπλα αντίκες πρέπει να χρησιμοποιείται και καθαρίζονται με ακόμη πιο φροντίδα.
Φροντίζοντας επίπλων ξύλο δεν αποτελεί σκληρός στόχος. Εντούτοις, έχετε να ακολουθήσετε τους προσανατολισμούς για φροντίδα έπιπλα ξύλο thoroughly ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθεί για πολλά περισσότερα έτη.