Πώς να δημιουργήσει ένα Πρόσκληση Κόμμα

Ένα διασκεδαστικό και μοναδική πρόσκληση κόμμα μπορεί να δώσει τον τόνο για οποιοδήποτε κόμμα, είτε πρόκειται για ένα bash γενέθλια, ένα νυφικό ντους, ένα κόμμα επέτειο ή μια γαμήλια δεξίωση. Ενώ μπορείτε πάντα να πάτε και να αγοράσετε το προσκλήσεις από οποιοδήποτε κατάστημα προμηθειών από τρίτους, ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε μερικά δολάρια, καθώς και προσθήκη ως μια μοναδική πινελιά στο κόμμα σας είναι, να δημιουργήσει μια πρόσκληση μέρος στις δικές σας. Και το καλύτερο μέρος είναι η μπορείτε να το κάνετε ακριβώς όπως εσείς θέλετε! Έτσι, γιατί αναζήτηση για το τέλειο μέρος να καλέσει, όταν μπορείτε να τα κάνετε στην άνεση του σπιτιού σας και να το τροποποιηθεί ώστε να ταιριάζει με το στυλ σας και το θέμα συμβαλλόμενων μερών. Εδώ είναι ένα βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς να κάνετε τις δικές σας προσκλήσεις στο σπίτι.
Σχεδιάστε ένα Πρόσκληση Κόμμα
Αποφασίστε σχετικά με το μέρος Θέμα: Διαλέξτε το θέμα αυτό μέρος με την ευκαιρία. Με βάση αυτό, μπορείτε να το μοντέλο πρόσκληση του κόμματός σας. Για παράδειγμα, για ένα Χαβάης κόμμα θέμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λουλούδια και άμμο για να δημιουργηθούν στην πρόσκληση κόμμα.
Creative Designs: Αν είστε δημιουργικό και ήθελα να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη, τότε αναδείξουν ταλέντο σας προσθέτοντας μία προσωπική πινελιά στο προσκλήσεις συμβαλλόμενων μερών σας. Υπάρχουν πολλές δημιουργικές ιδέες πρόσκληση κόμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε να κάνει σας δικοί προσκαλέσετε. Για ένα beach party, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προσκλήσεις διασκεδαστικό μπάλα παραλία, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πραγματική μπάλα να στείλει την πρόσκληση. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να γράψετε τα στοιχεία κόμμα ή τα έχουν τυπωθεί εκ των προτέρων. Ομοίως, για μια πριγκίπισσα invitation κόμμα, χρησιμοποιήστε σχέδια κορώνες, τα κάστρα, ιππότες και σπαθιά και διακοσμήστε το με πούλιες και κρόσια. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τσάντες δώρων για τις προσκλήσεις κόμμα σας και περιλαμβάνουν διάφορα πράγματα που ταιριάζουν με το θέμα σας, όπως ένα καπέλο κόμμα ή noisemakers. Use ειλητάρια και να επιμείνουμε σε μια φιάλη για να δημιουργήσει μια αίσθηση της περιπέτειας. Για αυτούς τρελός για τον αθλητισμό, τη χρήση μπόουλινγκ προσκλήσεις, αγωνιστικά αυτοκίνητα, το ποδόσφαιρο, προσκλήσεις μοτοσικλέτα, Nascar θέματα, σχέδια μπιλιάρδο, σερφ, θέματα γκολφ για τις προσκλήσεις.
Αξεσουάρ για προσκλήσεις σας: Μπορείτε να τζαζ μέχρι ένα βαρετό invitation looking κόμμα, χρησιμοποιώντας θεματικές κομφετί, 3D αυτοκόλλητα και μπάλες βαμβακιού. Υπάρχει μια καταπληκτική ποικιλία των προσαρμοσμένων εγγράφων και αναπαλαιώσεων σε οποιοδήποτε κατάστημα τεχνών, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τις δικές σας προσκλήσεις.
Εκτυπώσιμη Προσκλήσεις: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών όπως το Adobe Photoshop ή το GIMP για να δημιουργήσετε εκτυπώσιμη προσκλήσεις συμβαλλόμενων μερών. Λήψη φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την πρόσκληση και την χρήση τους ως σκηνικό. Χρησιμοποιήστε το λογισμικό για να διαγράψετε οποιοδήποτε ανεπιθύμητο κείμενο και να εισαγάγετε τα στοιχεία του κόμματος. Πάρτε αντίτυπο του πρόσκλησή κόμμα σας και ραβδί αυτό σε μια φύλλο κάρτας ή ένα παχύ χαρτί. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα διασκέδασης που μπορείτε να κάνετε με πρόσκληση κόμματος, όπως η αφαίρεση κεφάλια των πολιτών και τη φύτευση τους αλλού, όπως στα ζώα ή τα όργανα διασημότητα. Μπορείτε στρεβλώσουν επίσης πρόσωπα ανθρώπων σημειώνοντας μάτια τους πρηστεί επάνω ή επιμηκυσμένων πηγούνι τους να προσθέσετε ένα κωμικό στοιχείο στην πρόσκληση. Εάν δεν διαθέτουν τις αναγκαίες γνώσεις πληροφορικής, τότε απλά ξεχωρίσω μία εκτυπώσιμη πρόσκληση μέρος από οποιοδήποτε από τα δωρεάν κάρτα λήψης των δικτυακών πόρων.
Μέρος Πρόσκληση διατύπωση: Κάνοντας ένα δημιουργικό πρόσκληση πάρτι με σχέδια διασκέδαση, τις περισσότερες φορές ξεχνάμε με το περιεχόμενο. Παρόλο που μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί με διατύπωση invitation του κόμματός σας, φροντίστε να περιλαμβάνουν τα:? Ονομασία της υποδοχής? Ημερομηνία? Time? Place? Τηλέφωνο? Email Διεύθυνση? Dress Code (εάν υπάρχουν)? Λήψη των εν λόγω προσκλήσεων really απλή και προσαρμογή για να ταιριάξετε την προτίμησή σας, ακόμη περισσότερο. Ως εκ τούτου, όποια και αν είναι η επιλογή σας πρόσκλησης, φροντίστε να το ταιριάξετε με το θέμα και να προσθέσετε ένα στοιχείο διασκέδασης στο κόμμα σας.