Δώρα γενεθλίων για τη φίλη

James μόλις εισέβαλαν έξω από την αίθουσα συμβουλίου, όλοι απογοητευμένοι και απογοήτευση. Η παρουσίαση που είχε εργαστεί σε τόσο σκληρά ήταν ένα στιγμιαίο χτύπημα με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Αλλά ποια ήταν η χρήση; Όλα τα πιστωτικά πήγε στο αφεντικό του. James απλά βρισκόταν εκεί φορώντας ένα ψεύτικο χαμόγελο, χειροκροτούν με το υπόλοιπο ως αφεντικό του basked εκτιμήσεως », που είχε λήξει του.
Κάθισε στο τραπέζι του με βαριά καρδιά. Αλλά ακριβώς τότε τα μάτια του έλασης πάνω στη γωνία του γραφείου και είδε μια φωτογραφία του Joanne - φίλη του για τρία χρόνια. Ένα συναίσθημα της ζεστασιάς τον πλημμύρισαν. Ήταν τα γενέθλιά της την επόμενη εβδομάδα. Κατάλαβε ότι είχε σίγουρα ένα καλύτερο πράγμα να κάνει από το μελαγχολώ πάνω από την πολιτική υπηρεσία και ότι η καλύτερη πράγμα ήταν να ρίξετε μια ματιά στις επιλογές για τα δώρα γενεθλίων για τη φίλη. Ας δούμε ποιες ιδέες δώρο γενεθλίων ήρθε τυχαία όπως ο ίδιος κάνει σερφ στο διαδίκτυο.
Girlfriend Ιδέες δώρων γενεθλίων
Προσθέστε κάποια λάμψη στο γενέθλιά της? Έχετε ποτέ ακούσει για μια γυναίκα που δεν ήθελε κόσμημα; Είτε πρόκειται για μια επέτειο ή τα γενέθλιά της, το κόσμημα είναι πάντα μια καλή επιλογή για δώρα γενεθλίων για τις φίλες. From μαργαριτάρια με τα διαμάντια, όταν πρόκειται για κοσμήματα κάποιος έχει πολλές επιλογές, ανάλογα με τον προϋπολογισμό. Ανεξάρτητα από την αξία της δωρεάς, να βρούμε κάποιους καινοτόμα σχέδια. Αν είναι ένα κολιέ, αναζητήστε ένα κρεμαστό κόσμημα που έχει το πρώτο γράμμα του ονόματός της ή την ηλικία της, με αριθμούς. Σκεφτείτε λίγο και θα εκπλαγείτε με τα διάφορα ιδέες που θα μπορούσατε να βγεί με.
Πες το με λουλούδια? Λουλούδια ποτέ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την αγάπη κάποιου για τους αγαπημένους του ενός. Μια δέσμη των κόκκινων τριαντάφυλλων είναι ένα πολύ δημοφιλές δώρο για τις φίλες. Ωστόσο, στην περίπτωση γεύση της κυμαίνεται στα άνθη δώρο ένα μπουκέτο από τα αγαπημένα λουλούδια της. Αυτό που θα ήταν ακόμη καλύτερο είναι να συμπεριλάβει τον ίδιο αριθμό των λουλουδιών όπως η ηλικία της. Ένα κομμάτι των συμβουλών. Μην δώσε λουλούδια. Δώστε κάποια δώρο υλικό με αυτό για να είναι στην ασφαλή πλευρά. Τα περισσότερα κορίτσια ήθελα κάποια δώρο υλικό για να θυμούνται την ευκαιρία.
Ας τα λόγια της κερδίζει Καρδιά? Για όσους αγαπούν να διαβάζουν, είτε πρόκειται για τα γενέθλιά τους ή κάθε άλλη περίσταση, ένα βιβλίο είναι πάντα ένα ευπρόσδεκτο δώρο. Δώστε της το τελευταίο βιβλίο που έπληξε τα βιβλιοπωλεία και βλέπω τα μάτια λάμψη της σε χαρά. Μια λέξη της προσοχής! Στην περίπτωση αυτή είναι μια βιβλιοφάγος, να είστε βέβαιος να δώσει το δώρο της στο τέλος της βραδιάς. Μπορείτε σίγουρα δεν θέλουν την στον εαυτό θάψει στο δώρο αντί να μιλάμε για σας, θα κάνετε;
Sweet Music for Her? Πες το με ένα τραγούδι! Αποκτήστε ένα CD ηχογραφήθηκε με όλα τα αγαπημένα τραγούδια της σε αυτό. Στην περίπτωση που μπορείς να τραγουδήσεις, καταγράφει κάποιες τραγούδι στη δική σας φωνή. Δεν χρειάζεται να είναι πλήρες τραγούδι με την ορχήστρα παίζει πίσω. Ακριβώς μια γραμμή ή δύο σε δική σας φωνή θα αρκούσε. Πώς γράφει για ένα ποίημα γενέθλια και η καταγραφή αυτή στη δική σας φωνή στο CD; Γράψτε μια προσφορά γενέθλια γενέθλια στο εξώφυλλο με το όνομα και την εικόνα της σε αυτό.
Γεμίζουν τις αισθήσεις της? Της Θέλετε να θυμάστε σε κάθε ευτυχισμένη περίσταση; Πώς δώρων για ένα μπουκάλι της από το άρωμα; Αν γνωρίζετε το αγαπημένο άρωμα της τότε δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό. Στην περίπτωση που ποτέ δεν σου είπε τι άρωμα φοράει, προσπαθήστε να πάρετε ένα παρόμοιο άρωμα της στο ένα φοράει, για το δώρο γενεθλίων της. Αυτή θα εκτιμήσουν σίγουρα την προσπάθεια.
Πλαίσιο το Happy Moments? Γιορτάστε συντροφικότητας σας δίνοντας μια ψηφιακή κορνίζα της φωτογραφίας. Κατεβάστε μερικές φωτογραφίες από τις καλύτερες περιόδους που έχετε περάσει μαζί. Κάθε φορά που κοιτάζει στο πλαίσιο που θα θυμίζει την αγάπη σας γι 'αυτήν. Μεταφέρουν ένα κουτί σοκολατάκια για να γλυκάνουν τη στιγμή που ακόμη είναι μια καλή επιλογή.
Κρασί και Dine - ο παλιός τρόπος? Στην περίπτωση που σκοπεύετε να προτείνει στην κυρία σας, τα γενέθλια της θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή για να κάνει ακριβώς αυτό. Μπορεί να είναι ντεμοντέ, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο κατάλληλη από τη λήψη κυρία σας έξω για ένα ρομαντικό δείπνο κερί αναμμένο και να προτείνει σε ένα ποτήρι κρασί. Κάτι τέτοιο θα κάνει σίγουρα τα μάτια της πάει υγρά με δάκρυα και εκείνη θα το θυμάστε για πάντα τα γενέθλια.
Αφιερώστε ένα blog για να Her? Κοσμήματα, σοκολάτες και τα λουλούδια είναι σίγουρα καλό δώρο γενεθλίων για τις φίλες. Αλλά είστε ψάχνει για κάποια μοναδικά δώρα για τις γυναίκες να κάνουν αυτά τα γενέθλια πραγματικά ξεχωριστό; What λήψης περίπου ένα blog για την; Στείλτε το σε αυτήν. Πρόσκληση της στο μεσάνυχτα και να της ζητήσω να ανοίξουν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της για το δώρο γενεθλίων της. Την ενημερώστε πώς ειδική αυτή είναι για σας μέσα από αυτό το blog. Ανεβάστε τις φωτογραφίες κάποιων από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές που και οι δύο από σας έχουν περάσει μαζί. Αν έχετε παρακολούθησε των ημερομηνιών, όταν σημαντικά γεγονότα συνέβησαν στη ζωή σου να την περιλάβει στο blog. Οι άνδρες θεωρούνται λιγότερο συναισθηματικά από τα κορίτσια και συχνά κατηγορηθεί ότι δεν θυμάται σημαντικά γεγονότα στη ζωή του την αγάπη τους. Αυτή η χειρονομία σου θα αγγίξει σίγουρα και αυτή θα σημαίνει όταν λέει «φίλο μου ενδιαφέρεται πραγματικά».
Κάντε μια Album for Her? Δεν υπάρχει καλύτερη χρήση να βάλει όλες τις φωτογραφίες του δικός που έχετε στην είσπραξη, από ό, τι κάνει ένα out άλμπουμ ή κολάζ από αυτούς. Τακτοποιήστε τους στο άλμπουμ στη έτσι ώστε έτσι ώστε το συντομότερο εικόνες έρχονται στο αρχικό σελίδες και τα νεότερα έρθει αργότερα. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να γράψει κάτω τα συναισθήματά σας γι 'αυτήν ότι δεν ήταν σε θέση να εκφράσουν.
Η ειδική γυναίκα στη ζωή σας αξίζει κάτι το ιδιαίτερο για την ημέρα των γενεθλίων της. Ο κατάλογος των δώρων γενεθλίων για τις φίλες δεν τελειώνει εδώ. Υπάρχουν πολλές επιλογές για καλό δώρο γενεθλίων για τις φίλες. Αν γνωρίζετε συμπαθεί και αντιπαθεί, προσπαθήστε να πάρετε ένα δώρο σύμφωνα με το γούστο της. Όποια και αν είναι το δώρο, προσπαθήστε να πάρετε κάποια δώρα που αντικατοπτρίζει αληθινά συναισθήματά σας γι 'αυτήν. Όλα τα καλύτερα στην αναζήτησή σας!