Πώς να οικοδομήσουμε σε Ξύλο Αντιστηρίξεις Wall

Έναν διατηρώντας τοίχο είναι μια δομή, χτίστηκε για να αποτραπεί η θέσπιση εκ των προτέρων κλίση της μάζας γης αντιστεκόμενη την πλευρική πίεση. Η δομή αυτή κρατά πίσω τη γη μάζα, τυπικά υλικά όπως το έδαφος και ροκ, πιο συχνά σε μια περιοχή ευπαθή από την κατολίσθηση. Η πλευρική πίεση σε αυτή τη δομή είναι τουλάχιστον, στην κορυφή του τοίχου, καθώς και οι περισσότερες στο κάτω μέρος. Επομένως η δομή πρέπει να σχεδιαστεί να ταιριάξει ίδιο. Εφόσον αυτό το στοιχείο δεν ελήφθησαν υπόψη κατά την κατασκευή ενός τοίχου αντιστήριξης, η πίεση μπορεί καταστρέψει ακόμα και τον τοίχο. Οι διάφορες ιδέες για τη διατήρηση της τοιχοποιίας εξαρτάται από το υλικό που χρησιμοποιείται για να το χτίσει. Διατηρώντας τα υλικά τοίχου περιλαμβάνουν πέτρας, μπετόν, βινύλιο, ατσάλι και ξύλο.
Wood Τοίχοι Αντιστήριξης? Αν και οι επιλογές είναι τεράστιες, το ξύλο θεωρείται ως ένα από τα πλέον χρησιμοποιούμενα δομικό υλικό. Όντας εύκολα διαθέσιμη και οικονομικά προσιτή, το ξύλο έχει γίνει η πρώτη επιλογή για τη διατήρηση υλικών τοίχο. Ξύλινα διατηρώντας τοίχοι είναι τόσο χρήσιμα όσο σκυρόδεμα ομολόγους τους, λόγω της περίπλοκο σχέδιο στο οποίο έχουν κατασκευαστεί. Bigger το τείχος, εξασφάλισε είναι ο τόπος. Wood προσθέτει επίσης ένα ορισμένο ποσό χάριτος στο τοπίο και επομένως διπλασιάζει ως ασφάλεια κάλυψη καθώς theme beautification. Ένα μικρό αναλημματικού τοίχου, τις περισσότερες φορές για τον κήπο σας είναι εύκολο να οικοδομήσουμε, και μπορεί να κατασκευαστεί μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, αλλά εάν η κατηφόρα είναι απότομη και η μάζα γης είναι τεράστια, τότε θα πρέπει να οικοδομήσουμε μια μεγάλη αναλημματικού τοίχου. Έτσι εάν αναρωτιέστε πώς να χτίσει έναν διατηρώντας τοίχο από ξύλο, εδώ είναι ένας εύκολος τρόπος να το κάνουμε.
Προετοιμασία: Σχεδιασμός και Υλικά? Το κύριο προϋπόθεση για οποιαδήποτε επιτυχή δραστηριότητα είναι ένα πραγματικό σχέδιο. Κατά οικοδόμηση ενός τοίχου αντιστήριξης με ξύλα, θα πρέπει να καθορίσει το μέγεθος και το ύψος του τοίχου, ανάλογα με το ύψος της μάζας γης να αξιοποιηθεί και από τον βαθμό της κλίσης. Περισσότερο η μάζα γης και τον βαθμό κλίση, περισσότερο η δύναμη που απαιτείται στο αντιστήριξης για να το συγκρατήσει. Μόλις έχετε το κατάλληλο σχέδιο στο μυαλό σας, μπορείτε να ξεκινήσετε με την κατασκευή ξυλείας σας διατηρώντας τοίχο. Θα χρειαστεί να αγοράσετε υποστήριξη δοκάρια, αντιμετωπίζονται ξυλεία, και υλικό υλικού όπως καρφιά, σφυρί κ.λπ. Το μέγεθος της στήριξης δοκών απαιτούμενη να χτίσει το τείχος θα εξαρτηθεί από την ύψος του τοίχου, ψηλότερο τον τοίχο, μεγαλύτερο το υποστήριξη δοκούς απαιτείται.
Πώς να οικοδομήσουμε μια Wood Αντιστηρίξεις Wall;? Πρώτον, το επίπεδο του εδάφους όπου είστε η συναρμολόγηση του ξύλου τοίχου αντιστήριξης. Σκάψτε στο λόφο πίσω να δημιουργήσει κάποια χώρο για να μπορείτε να εργαστείτε. Το χώμα που σας καταργήσετε, ενώ το σκάψιμο στο λόφο σε αυτό το σημείο του χρόνου, θα πρέπει να διατηρηθεί, προκειμένου να καλύψει το κενό μεταξύ του τοίχου και του λόφου, μόλις ο τοίχος έχει ολοκληρωθεί. Then σκάβω τρύπες για να θέσουν τη στήριξη δοκάρια. Η ίδρυση του τείχους είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό και άρα ορισμένες πράγματα χρειάζεται να ληφθούν υπόψη όταν θέτοντας τα θεμέλια. Τουλάχιστον το 40 τοις εκατό της δοκού πρέπει να είναι εντός του εδάφους. Για παράδειγμα, αν θέλετε ένα 6 τοίχο πόδια, θα απαιτήσετε 10 πόδια μακρά δοκοί, οποίες έχουν να φυτευθούν 4 ποδιών βαθιά στο έδαφος. Η απόσταση των 2 πόδια είναι η ιδανική απόσταση ανάμεσα σε 2 δοκάρια. Ετοιμάστε ένα μείγμα σκυροδέματος και αδρανών, και ρίξτε το στο τρύπες μετά την τοποθέτηση του δοκάρια σε αυτές. Τούτο θα ενισχύσει την ίδρυση του τοίχου αντιστήριξης. Μόλις όλα τα δοκούς αναγείρονται, μπορείτε καρφί το επεξεργασμένο σανίδες ξυλείας στην δοκάρια, στη βουνοπλαγιά, και πλήρη τη δομή του διατηρώντας τοίχου. Μόλις ο τοίχος ανεγερθεί, μπορείτε να συμπληρώσετε το κενό μεταξύ του τοίχου και κλίσης με το χώμα που θα αφαιρεθεί, ενώ κάνοντας χώρο για να μπορείτε να εργαστείτε. Αν γίνει αυτό, δημιουργήστε ένα στρώμα χαλικιού μεταξύ του εδάφους και του τοίχου να διευκολύνει τη σωστή απορροή των υδάτων.
Κατολισθήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, είναι πολύ καταστρεπτικά. Αντιστηρίξεις τοίχοι μπορούν βοηθήσουν στην πρόληψη αυτές κατολισθήσεις σε μεγάλο βαθμό. Έτσι, γνωρίζοντας πώς να οικοδομήσουμε ένα ξύλο διατηρώντας τοίχο, μπορούν να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε ακινήτων καθώς και τη ζωή σας, και την ίδια στιγμή προσθέσετε κάποια χάρη στο τοπίο σου.