Πώς να αντικαταστήσει παρακαμπτήριος Vinyl

Vinyl παρακαμπτήριος θεωρείται ότι είναι ένα ανθεκτικό και ανέξοδο υλικό, σε σύγκριση με τα άλλα διαφορετικά είδη πλαισιώσει το σπίτι. Αλλά αυτό το δημοφιλές υλικό πλαισιώσει μπορεί να αναπτυχθεί ρωγμές, κατά τη διάρκεια κλίμα είναι τραχύ. Ενώ η υπερβολική θερμότητα μπορεί να προκαλέσει την πλαισιώσουν βινυλίου να λιώσει, μπορεί να γίνει εύθραυστο κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού. Ακόμα και μια μικρή επίπτωση μπορεί να προκαλέσει βλάβες σε αυτές τις πλαισιώσει. Οι περιστάσεις απαιτούν την αντικατάσταση του πλαισιώσουν βινυλίου ή επισκευή του. Replacing πλαισιώσει βινυλίου δεν είναι ένα δύσκολο έργο, και μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας και να αποθηκεύσετε τα χρήματα.
Επισκευή Vinyl παρακαμπτήριος
Μερικά από τα πάνελ βινυλίου παρακαμπτήριος ενδέχεται να αναπτυχθεί ρωγμές ή τρύπες, που μπορεί να επισκευαστεί εύκολα. Αλλά στην περίπτωση εκτεταμένης βλάβης σε κάποιο πάνελ, θα πρέπει να αντικαταστήσει το κατεστραμμένο πλαισιώσει βινυλίου, η επισκευή δεν μπορεί να φέρει πίσω τον πίνακα στο αρχικό του σχήμα. Τα παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για το πώς να επισκευάσει πλαισιώσει βινύλιο. Το πρώτο και κύριο βήμα είναι η εισαγωγή ενός εργαλείου φερμουάρ κάτω από το κατώτερο άκρο της πλαισιώσουν βινυλίου, η οποία είναι πάνω από τον πίνακα που θέλετε να επιδιορθώσετε. Πρέπει να ξεκλειδώσετε το κατεστραμμένο πίνακα από το ένα επάνω από αυτό. Μόλις η ομάδα (η οποία βρίσκεται πάνω) είναι χαλαρό, αφαιρέστε τα καρφιά τα οποία χρησιμοποιούνται για τη συγκράτηση των κατεστραμμένο πίνακα στον τοίχο. Σήμερα, τραβήξτε έξω το κατεστραμμένο πίνακα και απλώστε το σε μια επίπεδη επιφάνειας. Το πίσω πλευρά του πίνακα πρέπει να είναι καλυμμένα με ένα καθαρότερο από PVC. Πάρτε ένα κομμάτι μιας ομάδας βινύλιο και κολλήστε στην πίσω πλευρά της ρωγμής με τσιμέντο PVC. Τώρα, το επισκευασμένο πλαισιώσει είναι έτοιμο να καθοριστεί στον τοίχο. Φροντίστε να αφήσετε λίγο χώρο μεταξύ του κεφαλιού καρφί και το πλαισιώσει.
Πώς να αντικαταστήσει παρακαμπτήριος Vinyl;
Ενώ οι μικρές ρωγμές και οι τρύπες μπορούν να επιδιορθωθούν, τα φύλλα τα οποία έχουν υποστεί μεγαλύτερη ζημιά, χρειάζεται αντικατάσταση. Replacing πάνελ βινυλίου δεν είναι ένα δύσκολο έργο, εάν έχετε τα σωστά εργαλεία και τα ανταλλακτικά του χρόνου. Το έργο αυτό θα είναι ευκολότερο για εκείνους που έχουν μια ιδέα για το πώς να εγκαταστήσετε πλαισιώσει βινύλιο. Το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεστε για την αντικατάσταση πλαισιώσει βινύλιο είναι το πάνελ αντικατάστασης, η οποία πρέπει να είναι του ίδιου χρώματος και της υφής, καθώς το κατεστραμμένο ένα. Θα πρέπει να αφαιρέσετε το κατεστραμμένο πίνακα με ένα εργαλείο φερμουάρ. Αν το βρίσκετε δύσκολο να τραβήξει τα καρφιά έξω, χρησιμοποιήστε το νύχι του ένα σφυρί ή ένα φραγμό μοχλών. Σιγουρευτείτε ότι δεν βλάπτουν το μονωτικό αφρό κάτω από το πάνελ. Χρησιμοποιήστε ένα απόκομμα κασσίτερου να μειώσει τον πίνακα αντικατάστασης στο απαραίτητο μήκος και γλιστρήστε απαλά από τα κάτω. Βεβαιωθείτε ότι το κάτω άκρο της νέας ομάδας είναι τοποθετημένη με την κορυφογραμμή που προβλέπονται στον πίνακα από κάτω. Σήμερα, καρφί υαλοπινάκων, στο τείχος (χρήση νέων νύχια) και να αφήσει κάποιο διάστημα μεταξύ της κεφαλής καρφί και το πλαισιώσει. Μην ξεχάσετε να κλειδώσετε τις κορυφογραμμές της νέας ομάδας με το ένα πάνω από αυτό. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο φερμουάρ για να τραβήξει το κάτω άκρο του πίνακα πάνω από το νέο, μέχρι να δεσμούς με το νέο. Έχετε αντικατέστησε με επιτυχία το κατεστραμμένο πλαισιώσει βινύλιο με ένα καινούργιο.
Τώρα ξέρετε πώς να επισκευάσει πλαισιώσουν βινυλίου και η μέθοδος αντικαθιστά. Επισκευή και αντικατάσταση πλαισιώσει βινυλίου μπορεί να είστε οι ίδιοι γίνει, αν η εργασία περιλαμβάνει μερικές ομάδες πλαισιώσει. Εάν υπάρχουν πολλοί πίνακες, μπορείτε να ζητήσετε και τη βοήθεια των επαγγελματιών.