Στοιβαζόμενα Πλυντήρια και κριτικές Μαλλιών

Τα πλυντήρια ρούχων είναι ένα ολοκληρώσιμα μέρος κάθε σπίτι σήμερα. Εάν το διαμέρισμά σας δεν έχει αρκετό χώρο για πλήρη μεγέθους πλυντήριο και στεγνωτήριο είδος των πλυντηρίων, τότε μια εναλλακτική stackable πλυντήριο και στεγνωτήριο υπάρχουν. Υπάρχουν φορητές πιάτων Στεγνωτήριο combo μονάδες πάρα πολύ, που θα μπορούσαν να εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Χρησιμοποιώντας το χώρο στο διαμέρισμα σας αποτελεσματικά είναι πολύ σημαντικό, δεδομένου ότι αφήνει χώρο για πολλά άλλα πράγματα. Οι συσκευές λαμβάνουν συχνά πολύ προνομιακή χώρο στο σπίτι σας. Γι 'αυτό είναι καλύτερα να προγραμματίσουν και να αγοράσουν τα προϊόντα, τα οποία είναι προσαρμοσμένα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αυτό το άρθρο θα σας δώσει κάποια σχόλια από stackable πλυντήριο και στεγνωτήριο για το διάβασμα σας και να βοηθήσει την απόφασή σας.
Καλύτερη στοιβαζόμενα πλυντήριο και στεγνωτήριο σχόλιά? Εδώ τα σχόλια ορισμένων επιλεγμένων stackable πλυντήριο και στεγνωτήριο, υψηλή βαθμολογία από τους ειδικούς της αγοράς. Όπως το όνομα προτείνει, αυτά τα μηχανήματα έχουν στοιβάζονται χωριστά πλυντήρια και στεγνωτήρια, που τα καθιστά εξαιρετικά συμπαγής, σε σύγκριση με άλλους τύπους πλυντηρίων. A stackable πλυντηρίων & στεγνωτήριο είναι μια καλή επιλογή για τα διαμερίσματα bachelor και τους ανθρώπους που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα και χώρο. Here is μίας list των popular washer and reviews dryer in descending order της rating and popularity.
Frigidaire GLEH1642F? Πλεονεκτήματα: Από όλους τους stackable πλυντήριο και στεγνωτήριο, αυτή είναι η κορυφαία επιλογή του οικοπέδου. Πρόκειται για ένα πλήρους μεγέθους κέντρο ρούχα. Χρησιμοποιεί μια πολύ λογική, που είναι μικρότερη ποσότητα νερού, καθώς και δύναμη. Επίσης, έχει αρκετά μεγάλη χωρητικότητα. Τα χειριστήρια είναι εύκολα προσβάσιμα. Διαθέτει αισθητήρες υγρασίας, που της επιτρέπουν να σώσει πολλή ενέργεια.
Μειονεκτήματα: Έχει πολύ δυνατό κουδούνι και ο συνολικός απαιτούμενος χρόνος είναι αρκετά μεγάλη!
Τιμή: $ 1019
GE WSM2420D? Πλεονεκτήματα: Αυτή η μία είναι συμπαγής και πιο ήσυχες του οικοπέδου. Μπορεί εύκολα να ταιριάζει σε μικρούς χώρους. Είναι πολύ αξιόπιστο και ισχυρό σε κατασκευή. Έχει μία επιλογή αυτόματης ξηρό χαρακτηριστικό που το καθιστά εύκολο να λειτουργήσει.
Μειονεκτήματα: Το σημαντικότερο είναι ότι con αυτή η μηχανή έχει πολύ χαμηλή δυναμικότητα. Εκτός από αυτόν, η απουσία ενός αισθητήρα υγρασίας είναι ένα άλλο μείον σημείο.
Τιμή: $ 1.146
Frigidaire GLTF2940F? Πλεονεκτήματα: Πρόκειται για ένα πλήρες μέγεθος stackable πλυντήριο με μια ανάλογη στεγνωτήριο και είναι ένα από τα πιο φθηνή από την παρτίδα. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό είναι ότι έχει 14 κύκλους πλύσης! Μια άλλη pro είναι ότι, είναι εξαιρετικά αποδοτική ενεργειακά. Αυτό είναι ένα γεγονός που τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας εξομολογηθώ.
Μειονεκτήματα: Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο του κοντού αναστήματος για την επίτευξη του ελέγχου του στεγνωτηρίου στοιβάζονται στην κορυφή. Το ελαστικό πώμα του ύδατος μπορεί να πάρει πολύ μουχλιασμένο!
Τιμή: 650 δολάρια
Kenmore 88732? Πλεονεκτήματα: Το κέντρο πλυντήριο είναι πολύ συμπαγές και μόνο το 24 ίντσες. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι μπορεί εύκολα να τρέξει σε 110/120 volts εξουσίας. Έχει πολύ εύκολο να επιτευχθεί ελέγχους. Βαθμολογεί στο μπροστινό μέρος τιμή επίσης.
Μειονεκτήματα: Ένα σημαντικό σημείο είναι μείον ότι δεν μπορείς να τρέξει στο πλυντήριο και στεγνωτήριο, ταυτόχρονα, λόγω της χαμηλής ισχύς. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι το μικρό ικανότητα του μηχανήματος!
Τιμή: 874 δολάρια
Αυτό ήταν μια προσπάθεια να αποκτήσετε μία εύκολο να διαβάσει και να πάρει stackable πλυντήριο και στεγνωτήριο σχόλια. Η ελπίδα, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό stackable πλυντηρίων & μαλλιών ακριβώς ταιριάζει για το σπίτι και την απαίτησή σας.