Πώς να κάνω μια πάπλωμα

Παπλώματα - Πω πω! Τούτο μου θυμίζει τη γιαγιά μου. Quilting ήταν ένα από τα αγαπημένα χόμπι της γιαγιάς μου, εκτός από εμφανίζουν μαγειρικές ικανότητες της σε τρίτους, η οποία, εδώ που τα λέμε ήταν άριστοι. Ωστόσο, επανέρχομαι σε παπλώματα, γίνονται με τη μέθοδο της γεμίσει. Σήμερα γεμίσει είναι βασικά ένα ράψιμο δραστηριότητας, με τη συμμετοχή μια βελόνα και ένα νήμα για τη σύνδεση δύο ή περισσότερα στρώματα του υλικού μαζί για να κάνουν ένα πάπλωμα. Γενικά γεμίσει πραγματοποιείται με 3 στρώσεις, κορυφή πάπλωμα, ο batting η μονωσης και τότε το υλικό υπόθεμα. Κυρίως σε ευθεία βελονιά ή λειτουργία βελονιά χρησιμοποιείται για να κάνει παπλώματα. Αν θέλετε να κάνετε ένα πάπλωμα, είναι εδώ μερικές πάπλωμα λήψης οδηγίες.
Κάνοντας ένα πάπλωμα? Πρώτα από όλα, επιλέξτε ένα μοτίβο πάπλωμα και κατά προτίμηση choose υφάσματα που δεν θα εξασθενίσει ή να συρρικνωθεί. Αφού το κάνουμε αυτό αγοράσετε το κτυπήσει, η οποία είναι η πλήρωσης του το πάπλωμα. Λάβετε υπόψη ότι η παχύτερο είναι τους θερμότερους το πάπλωμα θα. ? Βεβαιωθείτε ότι το batting is atleast 3 έως 4 ίντσες μεγαλύτερο στο μέγεθος το πάπλωμα. ? Συνέχεια αυτός επάνω με περικοπή των μπλοκ, πηγαίνοντας σύμφωνα με τις οδηγίες στον μοτίβο. Να είστε σίγουροι ότι θα κόψετε τον σωστό αριθμό των μπλοκ σε κάθε τύπο χρώμα ή ύφασμα. ? Ράβω Σήμερα η μπλοκ μαζί για να σχηματίσουν λωρίδες. Χρησιμοποιήστε μια ραφή περιθώριο μισή ίντσα. Μόλις το κάνετε αυτό, για να διαμορφώσει το σώμα του πάπλωμα, ράψτε τις ταινίες μαζί. ? Ορίσει τώρα τα 3 στρώματα του πάπλωμα σε κάθε άλλη, με το υλικό που καλύπτουν την τελευταία, στο κάτω μέρος. ? Στη συνέχεια, ακολουθούν με τον στην κορυφή της πάπλωμα - όψη προς τα κάτω στο πάνω μέρος του υλικού υποστήριξης. Στη συνέχεια έθεσε το υλικό χτυπημάτων στην κορυφή. ? Στη συνέχεια, ράβουν μαζί τα στρώματα γύρω από τις 3 όψεις των πάπλωμα εντελώς. Από την τέταρτη πλευρά, διατηρούν δύο άνοιγμα ποδιών. ? Flip τώρα οι τύψεις και να ολοκληρωθεί η άκρη με το χέρι. Για αυτό θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε το πάπλωμά σας μέσα έξω, που θα πάρει πραγματικά πάνω στην εξωτερική πλευρά και τοποθετήστε το κτυπήσει στη μέση. ? Μόλις το γυρνάει στο να πάρει τα στρώματα στη σωστή σειρά, καρφί με το χέρι για το κλείσιμο της ραφής. Και ράψτε τελικά τα στρώματα. ? Αυτή ήταν η γενική διαδικασία να γεμίσουν και πώς να κάνει ένα πάπλωμα. Ένας τύπος πάπλωμα συνονθύλευμα που γίνεται μέσω της ενοποίησης των μπαλώματα του υφάσματος. Εδώ είναι πώς να κάνει ένα συνονθύλευμα πάπλωμα.
Πώς να κάνει ένα συνονθύλευμα? Αυτή η εικόνα θα εξηγήσει πώς να κάνω μια τέσσερις πάπλωμα τετράγωνο μπάλωμα. Τόσο εδώ πηγαίνει. ? Πρώτη περικοπή του 6 και μισή ίντσα πλατεία για να γίνει πρότυπο για μια μεγάλη πλατεία. Τώρα, χρησιμοποιώντας περιστροφική κόφτη σας και κοπή ματ, κάνει 50 τετράγωνα αυτού του μεγέθους από διάφορα υφάσματα και τα διαφορετικά χρώματα και σχέδια. ? Στη συνέχεια, προετοιμασία 3 και μισή ίντσα ελάσεως από πολλές διαφορετικές ριγέ και gingham ύφασμα με περιστροφικό διακόπτη χάρακα και κοπίδι. ? Ράψτε 2 λωρίδες μαζί στη δεξιά πλευρά μαζί, ακολουθώντας την άκρη οποία είναι η μακρύτερη. Μετά πατήστε το ραφές σε μια πλευρά. ? Cut Τώρα pieced λωρίδες σε 3 και μισό ιντσών αυτά ανέρχονται σε 98 ζεύγη κομμάτια. Πατήστε ραφές σε μια πλευρά. ? Ασκείται τώρα δύο ζεύγη μαζί στη δεξιά πλευρά. Then ράβουν προσεκτικά, εξασφαλίζοντας ότι οι πλευρές είναι σωστά ταιριάζουν. Προετοιμάστε 49 νέα μπλοκ χρήση της διαδικασίας αυτής. ? Τώρα, ας μεγαλύτερων τετραγώνων και τα τέσσερα πλατείες έμπλαστρο να περιστραφεί, ενώ ράψιμο τα 9 μπλοκ μαζί για να δημιουργήσουν μια γραμμή. Όπως και ότι χρειάζεται 11 σειρές για να τελειώσει καταστεί η πάπλωμα εντελώς. ? Ακολουθήστε αυτό με ράψιμο όλα τα 11 σειρές μαζί για την κορυφή πάπλωμα. Βεβαιωθείτε ότι ταιριάζουν τις ραφές. Πιέστε το ραφές μετά τελειώσετε. ? Έχουν στη συνέχεια την υποστήριξη και να κτυπήσει μεγαλύτερη από την κορυφή πάπλωμα. Τώρα βάλτε το πάπλωμα μαζί σε στρώματα - υποστήριξη δεξιά πλευρά κάτω και να κτυπήσει και πάπλωμα επάνω δεξιά πλευρά επάνω. Σχολαστικά ακίδες, τα στρώματα μαζί στο πάπλωμα και έχουν ζιγκ ζαγκ γύρω από τα άκρα. ? Πλέκω cotton ισοπαλία διπλό κόμβων σε εναλλασσόμενες τεμάχια για την εκμετάλλευση στρώματα πάπλωμα στη θέση του. ? Τώρα πλήρης τις άκρες του πάπλωμα και για πάρει το ¼ ίντσας λανθασμένο πλευρές είναι μαζί. Τώρα η σειρά πέρα ​​από την κορυφή πάπλωμα επιβεβαιώνει ότι καλύπτονται όλες οι ακμές. Τώρα ράψτε και το pin χρησιμοποιεί ένα αόρατο βελονιά. ? Τώρα νομίζω ότι ξέρετε πώς να κάνει ένα πάπλωμα και ειδικότερα πώς να κάνει ένα συνονθύλευμα. Λοιπόν, τι περιμένετε; Πηγαίνετε χώνομαι στο πάπλωμα!
Καλή ύπνου!