Κτίριο ηχεία - Πώς να κάνετε ηχεία

Μεγάλη ποιότητα και καλοφτιαγμένο ηχεία παραδώσει μελωδίες με τα καλύτερα μπάσο και η πιο λαμπρή ήχο. Είναι εύκολο να γίνουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αυτοκίνητα, αλλά και στο σπίτι σας. Κάνοντας ένα ηχείο, θα πρέπει να εξετάσει το πάχος του υλικού που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Το ξύλο είναι η πιο προτιμάται, αλλά είναι βαρύ. Μοριοσανίδες είναι ελαφριά σε βάρος και τα τρία τέταρτα της ίντσας πάχους. Αγορά του μοριοσανίδων ή το ξύλο, σύμφωνα με το μέγεθος του κουτιού ηχείων που πρόκειται να κάνουν. Τώρα, ας δούμε πώς να κάνουν τα ηχεία.
Πώς να οικοδομήσουμε ηχεία
Μέθοδος 1:? Υλικά? Πρόγραμμα οδήγησης ηχείου, ξύλο / κοντραπλακέ, ξυλεία κόλλα, σιλικόνη, χαλί, fiberglass και βίδες.
Διαδικασία? Βήμα 1: Επιλέξτε ένα ηχείο ανάλογα με το μέγεθος του πλαισίου ομιλητή θέλετε να κάνετε. Το κουτί ηχείου πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερη από του ηχείου.? Βήμα 2: μοριοσανίδες και μεσαίου fiberboard πυκνότητας είναι γενικά προτιμάται για την κατασκευή ηχεία ως ήχος δονείται καλά στο ξύλο του είδους.? Βήμα 3: Έξι κομμάτια ξύλου που απαιτούνται για την κορυφή, στο κάτω μέρος, οι δύο πλευρές, την πλάτη και το μέτωπο.? Βήμα 4: Κόψτε ένα κύκλο για το πρόγραμμα οδήγησης ηχείου, εισάγετε τον οδηγό στο μπροστινό μέρος και βιδώστε τον οδηγό.? Βήμα 5: Ανοίξτε τις τρύπες στον πίνακα όπου θέλετε να ταιριάζει τις βίδες.? Βήμα 6: Συνδέστε τις πλευρές των κουτιών σε συνδυασμό με τη βοήθεια ενός κατσαβιδιού. Για τα τμήματα να βιδωθεί σφιχτά, επιλέξτε βίδες που δεν έχουν τα θέματα στην κορυφή.? Βήμα 6: Καλύψτε το μπροστινό μέρος του ηχείου με ένα μαύρο πανί για το κρύψιμο του ηχείου και των εξαρτημάτων του παρόντος στο εσωτερικό του. Κολλήστε ή ασυνεχείς στο πανί ομιλητής στο ξύλο.? Βήμα 7: Ανοίξτε μια τρύπα στο πίσω μέρος. Μέσα από αυτή την τρύπα, μπορείτε να σύρμα του ηχείου προς τα έξω από το κουτί ηχείων. Αυτό θα σας βοηθήσει να συνδέσετε το ηχείο με την παρούσα υποδοχή του πλοίου στον τοίχο.? Βήμα 8: Αν και οι πλευρές του κουτιού είναι βιδωμένες, καθώς και κολλήστε τα με κόλλα έτσι ώστε να συνδέονται μεταξύ τους στενά.? Βήμα 9: Προσθήκη τιράντες ή μικρές φέτες μέσα στο ηχείο, έτσι ώστε ο ήχος παραμένει σταθερή και δεν δονείται από τις πλευρές. These σφήνες βοηθούν τον ήχο για να κυκλοφορούν ελεύθερα στο εσωτερικό του κουτιού.? Βήμα 10: Γεμίστε την ηχείο με σιλικόνη για να αποφευχθεί η διαφυγή του αέρα.? Βήμα 11: Για μόνωσης της ηχείο, γεμίστε το με πολυ-γέμισμα ή fiberglass. Αυτό θα βελτιώσει επίσης την ποιότητα του ήχου. Το ποσό που απαιτείται εξαρτάται από την ποιότητα και τον τύπο του ήχου που θέλετε.
Αρχή Μέθοδος 2:? Υλικά? Fiberboard, παζλ, δράπανο, κάτω κομμάτι σπείρα, router, γυαλόχαρτο, ξυράφι, κόλλα σπρέι, βίδες, σιλικόνη, πιστόλι συγκόλλησης, κολλήσεις και χαλί.
Διαδικασία? Βήμα 1: Με ένα πρότυπο και μολύβι, εντοπίζουν την διαστάσεις ενός ηχείο, οι έξι πλευρές, διαχωριστικό κέντρο και fiberboard εντελώς. Αυτό θα το σχεδιασμό του τρόπου διεξαγωγής του ομιλητή.? Βήμα 2ο: Χρησιμοποιήστε ένα παζλ για την κοπή των προτύπων εντοπίζονται στο φύλλο φίμπερ. After κοπούν οι χαράξεις, κάνουν σχέδια για το πού το ηχείο sub-woofer θα εγκατασταθεί. Με το πλαίσιο της σχάρας του ομιλητή, τον εντοπισμό των εξωτερικών και εσωτερικών τμημάτων του πλαισίου του sub-woofer, όπου θα έχετε την ευκαιρία να τοποθετήσετε τα ηχεία.? Βήμα 3: Χρησιμοποιήστε ένα δρομολογητή να δρομολογήσετε την περιοχή της fiberboard μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών τρύπες. Ο ομιλητής should έρχεται πρόσωπο με το διοικητικό συμβούλιο. Δημιουργήστε ένα 2 ιντσών κυκλική οπή σε κάθε πλαϊνή πλευρά του κουτιού ηχείων. After δρομολόγηση τις τρύπες, χρησιμοποιήστε ένα έγγραφο άμμου για να τις απαλύνει.? Βήμα 4: Τοποθετήστε το κουτί ηχείων με βίδες, παξιμάδια και ροδέλες. Μην συγκεντρώσει το μπροστινό μέρος του κουτιού. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ σε όλες τις άκρες για να αποφευχθεί η διαφυγή του αέρα.? Βήμα 5: Κόλλα το χαλί σε ολόκληρο κουτί. Ψεκάστε το κόλλα στο κουτί και στο πίσω μέρος του χαλιού και κολλήστε το χαλί πάνω στο κουτί.? Βήμα 6: Επικολλήστε το χαλί στην μπροστινή πλευρά κρατώντας τον ομιλητή έξω. Κόψτε μια τρύπα χρησιμοποιώντας ένα ξυράφι για τις υποδοχές των ηχείων. ? Βήμα 7: Εγκατάσταση του συνδέσεις ηχείων και σφραγίστε τα με σιλικόνη. Συνδέστε τα καλώδια του sub-woofer, ηχεία, καλώδια ηχείων και σύνδεση ηχείων. Αυτό θα εξασφαλιστεί ότι το καλώδιο ηχείου παραμένει συνδεδεμένο με το ηχείο.? Βήμα 8: Τοποθετήστε την πρόσοψη στο ηχείο και σπρώξτε το ηχείο μέσα στο κουτί. Τέλος, συνδέστε τη σχάρα.
Το άρθρο αυτό πρέπει να σας έδωσα μια ιδέα για το πώς να κάνει ηχεία. Οι μέθοδοι που αναφέρθηκαν παραπάνω, θα σας βοηθήσει στην οικοδόμηση ηχεία χωρίς δαπάνες πολλά χρήματα και προσπάθειες. Μπορείτε να απολαύσετε τα πόδια αγγίζοντας μουσική στην παρηγοριά του σπιτιού σας.