Αρχική διορθωτικά μέτρα για ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά

Ξέρατε ότι ένα ανθρώπινο κεφάλι, έχει κατά μέσο όρο 150.000 τριχοθυλακίων; Πρέπει να ληφθεί μέριμνα τακτικά και πρέπει να υπόκεινται σε τόσο λίγα χημικά δυνατό. Οι περισσότεροι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα για τα μαλλιά, στραφούν σε εμπορικά προϊόντα που κατασκευάζονται να αναζητήσει μια λύση. Αυτά τα προϊόντα περιέχουν υψηλά επίπεδα χημικών ουσιών, που ενδέχεται να εμφανιστούν βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα, αλλά να προκαλέσει βλάβη στην τρίχα σε μια μακροπρόθεσμη βάση. Ένα από τα κοινά προβλήματα τρίχας που πολλές αντιμετωπίζουν, είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, που είναι το αποτέλεσμα πολλών παραγόντων μαζί. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που διατίθενται ως λύση στο πρόβλημα αυτό, αλλά πολύ λίγοι από αυτούς μπορεί να είναι αποτελεσματικά στην αποκατάσταση ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ένας υγιής και αποτελεσματική εναλλακτική λύση σε αυτά τα χημικά προϊόντα, οι διάφορες θεραπείες για ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Αιτίες της Ξηρό ταλαιπωρημένα μαλλιά? Μαλλιά έχει υποστεί βλάβη οφείλεται σε διάφορους λόγους και ένας από τους πιο κοινούς λόγους είναι θεραπεία μαλλιών με διάφορες δραστικές χημικές ουσίες όπως τα χρώματα τα μαλλιά, βαφές μαλλιών και επεκτάσεις μαλλιών, θεραπεία μαλλιών σε υπερβολική θερμότητα, ενώ το ίσιωμα, πλήγμα ξήρανση, rebonding and περμανάντ, ορισμένες hairstyles όπως πλεξούδες, κ.λπ. Τα σημάδια του ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι ξηρό, εύθραυστο, split ή κατσαρός άκρες των μαλλιών. Μαλλιά μπορεί να αναπτύξει μια ξηρή υφή που οφείλονται στη χρήση του νερού σε χλώριο κατά το πλύσιμο μαλλιών, υπερβολική χρήση προϊόντων περιποίησης μαλλιών, η ρύπανση και χημικές επεξεργασίες. Μπορεί επίσης να αναπτύξουν ξηρότητα λόγω έλλειψης τακτικής λίπανση, τακτική λούσιμο και κλιματισμού. Ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά μπορεί να οδηγήσει σε πολλά άλλα μαλλιά προβλήματα όπως η πιτυρίδα, απώλεια μαλλιών, κ.λπ.
Αρχική διορθωτικά μέτρα για ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά? Υπάρχουν διάφορες φυσικές θεραπείες για ξηρά κατεστραμμένα μαλλιά, που μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για την επισκευή ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά. Θεραπεία ξηρά μαλλιά μπορεί να γίνει με καλές θεραπείες μαλλιών. Αυτές οι θεραπείες απαιτούν τη χρήση αποκλειστικά φυσικών ή φυτικά προϊόντα όπως τα αυγά αβοκάντο,, μαγιονέζες, κλπ. που είναι υγιείς και δεν προκαλούν βλάβη ή ζημία στα θυλάκια τρίχας. Εδώ είναι μερικά σπίτι διορθωτικά μέτρα για ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Oil? Έλαια διαφόρων ειδών είναι τα καλύτερα ξηρά κατεστραμμένα μαλλιά θεραπεία. Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα μείγμα ελαίων, όπως το καστορέλαιο, το ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο και έλαιο καρύδας, το εφαρμόσετε στην τρίχα και το τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το για μερικές ώρες, πριν από να ξεπλύνει το. Τα έλαια αυτά θα παρέχουν τις απαιτούμενες θρέψη και υγρασίας στην ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, και θα προωθήσει επίσης την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.
Αυγά? Ένα αυγό είναι ένα φυσικό βελτιωτικό και καθαριστικό και είναι εξαιρετικό για ξηρά και κατεστραμμένα την περιποίηση των μαλλιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους για την αντιμετώπιση του ξηρού ταλαιπωρημένα μαλλιά. ? Κτυπά ένα αυγό σε χλιαρό νερό, αφρό στα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής και ξεπλύνετε. Τα μαλλιά σας θα είναι καθαρό και λαμπερό, μόλις τελειώσετε με αυτό το κολλώδες, yucky θεραπεία. ? Χωριστή το ασπράδι του κρόκου και μαστίγιο και, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας νερού και ανακατέψτε καλά μέχρις κρεμώδες. Προσθέστε τον κρόκο αυγού στο μίγμα κρεμώδες και να εφαρμοστεί σε βρεγμένα μαλλιά και κάνετε απαλό μασάζ σε δέρμα της κεφαλής. Αφήστε το για 5 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία άλλη μια φορά και ξεπλύνετε καλά με νερό. ? Εφαρμόστε ένα μείγμα των αυγών και του μελιού σε εξαιρετικά κατεστραμμένα μαλλιά για μια εναλλακτική βάση ημέρα. ? Εφαρμόστε ένα μίγμα ενός αυγού, δύο κουταλιές της σούπας μέλι, μια κουταλιά λάδι καρύδας και μία από αμυγδαλέλαιο, σε νωπά μαλλιά ή πλένονται τα μαλλιά. Αφήστε επάνω για περίπου 30 λεπτά και ξεπλύνετε με ένα ήπιο σαμπουάν. ? Μαγιονέζα? Μαγιονέζα έχει πολύ καλή βαθύ καθαρισμό και ιδιότητες κλιματισμού και είναι πολύ χρήσιμη για την αποκατάσταση της υγείας σε ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους ακόλουθους τρόπους για τη θεραπεία των ξηρών ταλαιπωρημένα μαλλιά. ? Απλώστε ένα παχύ στρώμα της Mayo από τη ρίζα των μαλλιών σας στην άκρη, το μασάζ και στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το επάνω για περίπου 30 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό για μαλακά και λαμπερά μαλλιά. ? Ζεσταίνουμε λίγο μαγιονέζα, μέχρι να μετατραπεί σε ένα λευκό, ελαιώδες και κολλώδες μείγμα. Εφαρμόστε το να στεγνώσει, άπλυτα μαλλιά και αφήστε το για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, άνοδος καλά με ένα ήπιο σαμπουάν. ? Στην περίπτωση πολύ κατεστραμμένα μαλλιά, μπορείτε να επίχρισμα also μαγιονέζα επάνω τα μαλλιά σας, αφήστε το μια μέρα στην άλλη και να πλένουν την επόμενη ημέρα με ένα ήπιο σαμπουάν. ? Αβοκάντο? Αβοκάντο είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για ξηρά περιποίηση των μαλλιών, αλλά και πολύ αποτελεσματική για την επισκευή και αποκατάσταση των κατεστραμμένων μαλλιών. Εφαρμόστε ένα μίγμα ενός υπερώριμα μπανάνα, λίγα αβοκάντο και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και αφήστε το για περίπου 20 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και επαναλάβετε τη διαδικασία όσο το δυνατόν συχνότερα.
Συμβουλές για την Πρόληψη Dry ταλαιπωρημένα μαλλιά? Στεγνό ταλαιπωρημένα μαλλιά μπορούν να αποφευχθούν με αριθμό τρόπων. Η κατάλληλη περιποίηση των μαλλιών είναι το κλειδί για την αποτροπή ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά. ? Πετρέλαιο, το σαμπουάν και προϋπόθεση τα μαλλιά σου τακτικά, αλλά δεν σε καθημερινή βάση. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο σαμπουάν και κοντίσιονερ. ? Λάβετε έγκαιρες κουρέματα για την πρόληψη εύθραυστα μαλλιά και Ψαλίδα. ? Αποφεύγετε την τακτική χρήση των χρωμάτων μαλλιών, συσκευές styling μαλλιών, θεραπείες μαλλιών χημικά και προϊόντα για τα μαλλιά. ? Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τη σκόνη, η ρύπανση και άμεσο ηλιακό φως. ? Καταναλώνουν μια θρεπτική και ισορροπημένη διατροφή για να προωθήσει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και την αποφυγή προβλημάτων τρίχας. ? Δοκιμάστε αυτές τις εύκολες και φυσικές θεραπείες για να απαλλαγούμε από ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά. Θυμηθείτε να αποτρέψει ξηρά κατεστραμμένα μαλλιά, αντί να προσπαθούν τα διάφορα θεραπεία για ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά.