Νομική Vs διαχωρισμού. Διαζύγιο

Στην απλούστερη διατύπωσή της, η διαφορά μεταξύ ενός νομικού διαχωρισμού και ένα διαζύγιο είναι ότι ένα διαζύγιο τελειώνει ένας γάμος, ενώ το δικαστικό χωρισμό δεν το κάνει. Ένα νομικό διαχωρισμό επιτρέπει κάποια cool-off ώρα για μια ταραγμένη ζευγάρι και τους δίνει την ευκαιρία να συνδυάσουν τη σχέση τους. Κι αν τα πράγματα λειτουργούν καλά μεταξύ του ζευγαριού αργότερα, ο νομικός διαχωρισμός μπορεί να τελείωσε και το ζευγάρι μπορεί να συνεχίσει το γάμο τους. Ένα διαζύγιο από την άλλη βάζει μια μόνιμη πλήρη σταματήσει το γάμο. Υπάρχουν κάποιες περισσότερες διαφορές ανάμεσα σε ένα δικαστικό χωρισμό και το διαζύγιο. Ας συζητήσουμε "νομικό διαζύγιο χωρισμού vs» λεπτομερώς.
Ο νομικός διαχωρισμός? Οι περισσότεροι άνθρωποι ίσως να μην γνωρίζουν ότι ο νόμος σας δίνει πολλές επιλογές για να συμβιβάσει τη σχέση σας. Ενώ ένα διαζύγιο είναι πολύ απλή και οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τις νομικές συνέπειες που ακολουθούν, επιτρέψτε μου να εξηγήσω πρώτα μια ελαφρώς ηπιότερη εναλλακτική λύση στο διαζύγιο - νομικό διαχωρισμό. Είναι κάτι ένα ζευγάρι μπορεί να θελήσετε να σκεφτείτε για πριν από την κατάθεση για το διαζύγιο.
Τύποι διαχωρισμού? Μερικές φορές ένα ζευγάρι πιστεύει ότι χρειάζεται ένα διαζύγιο, όταν στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεται είναι κάποιο χρόνο. Οι πιέσεις μεταξύ δύο παντρεμένοι άνθρωποι μπορούν μερικές φορές να διευκολυνθεί από μόλις μείνετε μακριά από τον άλλον.
Διαχωρισμός Trial: Εδώ το ζευγάρι ζει χώρια για να δροσίσει τις εντάσεις μεταξύ τους. Συχνά, υπάρχει μόνο μια απλή πάλη μεταξύ του ζευγαριού, ή μια σύγκρουση εγωισμών. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο διαχωρισμός trial τους κρατά εκτός για λίγο και τους δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το άλλο και ότι το διαζύγιο είναι υπερβολικά ακραία ένα βήμα.
Ζώντας Εκτός: Η κατάσταση κατά την οποία οι σύζυγοι δεν κατοικούν πλέον στην ίδια κατοικία. Οι νομικοί κανόνες για την εν λόγω συμφωνία διαφέρει από πολιτεία σε πολιτεία. Αν το ζευγάρι γνωρίζουν ότι δεν είναι σίγουρα να πάρει πίσω μαζί, σε ορισμένα κράτη, οι κανόνες που κυριότητα των παγίων και των συσσωρευμένων χρεών, δηλαδή την αλλαγή, ανάλογα με τους κανόνες σε κάθε κράτος, τα περιουσιακά στοιχεία / χρέη ένας σύζυγος μπορεί να είναι στην κυριότητα του άτομο μόνο του ή μια κοινή περιουσία.
Μόνιμη Διαχωρισμός: Μια κατάσταση, όταν ένα ζευγάρι είναι σίγουρος για τη διάσπαση. Στα περισσότερα κράτη μέλη, όλα τα περιουσιακά στοιχεία και χρέη ενός εκ των συζύγων είναι δική τους ευθύνη, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις, όπου πραγματοποιούνται για τη διατήρηση της οικογενειακής κατοικίας τους ή τα παιδιά τους.
Νομική Διαχωρισμός: Ο νομικός διαχωρισμός μοιάζει πολύ με ένα διαζύγιο. Οι κανόνες δικαστήριο για διάφορα θέματα, όπως η κατανομή της περιουσίας, ξεχωριστή συντήρηση, την επιμέλεια των παιδιών και των δικαιωμάτων επικοινωνίας, αλλά δεν τελειώνει ο γάμος. Ένα διαζύγιο μπορεί να είναι το επόμενο βήμα, αλλά ένα νομικό διαχωρισμό τουλάχιστον δίνει το ζευγάρι την ευκαιρία να συνεχίσουν το γάμο τους.
Ο νομικός διαχωρισμός vs Διαζύγιο? Τώρα που ξέρουμε τι είναι ένα νομικό διαχωρισμό, ας καταλάβουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των νομικών διαζύγιο χωρισμού vs. ? Σε νομικό διαχωρισμό, μια ασφαλιστική κάλυψη υγείας συνεχίζεται χωρίς διακοπή. Ένα διαζύγιο τελειώνει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του / της συζύγου και είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν υψηλότερο ασφάλιστρο να διατηρήσει την ασφάλεια. ? Ο νομικός διαχωρισμός δεν τελειώνει ένας γάμος στα μάτια του νόμου. Ως εκ τούτου, μετά από 10 χρόνια γάμου, η σύζυγος μπορεί να εφαρμοστεί για ορισμένες παροχές κοινωνικής ασφάλισης, και εδώ πάλι ο νομικός διαχωρισμός είναι γόνιμο. ? Νομικό διαχωρισμό είναι επίσης θεωρείται ως ένα «μαλακότερο» επιλογή για το διαζύγιο. Ένα διαζύγιο θεωρείται ως μια πιο ακραία βήμα και δεν μπορούν να ληφθούν σε διάφορα ζευγάρια για θρησκευτικούς και προσωπικούς λόγους. ? Μια νομική διαχωρισμός ενδέχεται ακόμη καταλήγουν σε διαζύγιο, αλλά παρέχει στο γάμο μια ευκαιρία, και το ζευγάρι για να πάρει πίσω μαζί. ? Το μόνο μειονέκτημα σε νομικό διαχωρισμό είναι η διγαμία δεν επιτρέπεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, και ως εκ τούτου έναν εταίρο σε μια νομικά διαχωρισμένων γάμος δεν μπορεί να παντρευτεί κάποιον άλλο. ? Έτσι, αυτό ήταν όλο για νομικό χωρισμό διαζύγιο vs. Χωρισμού ή διαζυγίου, ή τον άλλο τρόπο είναι απόλυτα ένα ακραίο βήμα και αφήνει πίσω του ένα ίχνος των ραγισμένες καρδιές. Δεν χρειάζεται να είναι πάντα μια τέτοια σκληρή απόφαση. Μερικές φορές το μόνο που μπορεί να χρειάζεστε είναι κάποια παροχή συμβουλών γάμου, της αμοιβαίας επικοινωνίας ή ελαφρά διόρθωσης προσωπικότητα. Είναι ότι πάρα πολύ για να δώσουμε για το πρόσωπο που αγαπάτε;