Μακραμέ Οδηγίες Hanger Φυτών

«Ριγέ πετσέτα» μακραμέ, προερχόμενος από migramah αραβική, μέσα ή «διακοσμητικά περιθωριακών» ένα. Είναι μια τέχνη της διακοσμώντας με κόμπους και χάντρες, και πιστεύεται έχουν χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά από 13ου αιώνα αραβικές υφάντριες χαλί. Κατά τη Βικτοριανή εποχή, πολλά νοικοκυριά εξωραϊ'στηκαν με αυτή βιοτεχνίες και γυναίκες χρησιμοποίησε για να δημιουργήσουν πλούσια γαρνιτούρες όχι μόνο για ρούχα τους αλλά και υφασματεμπορίες. Έκτοτε, αυτό τέχνη έχει άκμασε και λαμβάνεται πολλές διαφορετικές μορφές.
Η τέχνη της μακραμέ χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει διακοσμήσεις όπως κατόχους φυτό. Προσθέτει στην ομορφιά των φυτών, καθώς η χρήση ποικίλων έγχρωμα κορδόνια και χάντρες κάνει η κρεμάστρα φυτό εξετάσουμε πολύ όμορφη. Αυτό το σκάφος είναι απλό και εύκολο να μαθευτεί. Και για όλους εκείνους που αναρωτιούνται πώς να κάνουν hangers εργοστάσιο μακραμέ, μπορεί κανείς να ξεκινήσει με την προσπάθεια από τις ακόλουθες οδηγίες κρεμάστρα μακραμέ των φυτών.
Μακραμέ Κρεμάστρα Plant - Τύπος 1
Υλικά Needed:? Μακραμέ σχοινί? Μεταλλικό δακτύλιο? Ψαλίδι? Ανθοδοχείο? Κατευθύνσεις:
, Ενώ αποφασίζουν σχετικά με τη διάρκεια του σχοινιού μακραμέ, κάποιος θα χρειαστεί ένα μέτρο, τουλάχιστον έξι φορές μεγαλύτερη από τη διάρκεια του τελικού δικαιούχου. Μετά την κοπή θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6 κομμάτια του ίσου μήκους. Διπλώστε τους κατά το ήμισυ για τη δημιουργία 12 άκρες σχοινί. Δέστε τους στο δαχτυλίδι, με ένα κόμπο. Χωρίστε τα 12 σχοινί καταλήγει σε τρεις ομάδες των 4 ο καθένας. Κόμπος μία από τις σχοινί τελειώνει με ένα απλό τετράγωνο κόμπο, στο ύψος κορυφή του καλλιεργητή του. Πάρτε άλλα δύο τμήματα, και δέστε έναν κόμπο στον ίδιο ύψος. Ξεχωριστή κάθε τμήμα του σχοινιού 4 τελειώνει στο μισό, η σύζευξη ανοικτά κάθε μισή με το αριστερό αυτός που αμέσως δεξιά ή. Μετά από αυτό, θα σας μείνει με 3 σειρές από 4 σκέλη το καθένα. Κόμπος αυτούς τους εναπομείναντες σχοινί τελειώνει, κρατώντας τους μαζί στο ύψος του πυθμένα της κατσαρόλας. Φέρτε τα 12 άκρες προς το κέντρο του πυθμένα της γλάστρας και τυλίξτε το με μια τελική κόμπο. Κάποιος μπορεί να αποκόπτονται τα άκρα έχουν απομείνει, ή σφαιρίδια αυτά. Place γλάστρα σας, μέσα στην κρεμάστρα φυτών.
Μακραμέ Κρεμάστρα Plant - Τύπος 2
Υλικά που απαιτούνται:? Μακραμέ χορδές? Ξύλινα δαχτυλίδι? Ψαλίδι? Ανθοδοχείο? Κατευθύνσεις:
Εδώ πρέπει κανείς να τοποθετήσετε το δοχείο στο κέντρο και σιρίτια the μακραμέ γύρω από αυτό. Πάρτε περίπου 16 χορδές, καθεμία από περίπου τρία μέτρα μακριά. Από τα πάρει 4 σκοινιά και το διπλό τους κρατώντας από το κέντρο και κόμπου δέκα φορές, χρησιμοποιώντας την τετραγωνική τύπο κόμπο πλεξούδα από περίπου 10-15 κόμβους. Κάντε μια θηλιά της πλατείας πλεξούδα κόμβο και δένουν τα άκρα με ένα μικρό κόμπο άνεμο. Όταν φτάσετε στο τέλος, μόνο περίπου 2-3 ​​εκατοστά κάτω από τον κόμπο άνεμο, άγκιστρο τα άκρα των τεσσάρων κορδονιών σε ένα ξύλινο δακτύλιο, σύμφωνα με τη διπλή εμπόδια μισό. Να συγκεντρωθούν τα υπόλοιπα καλώδια κάτω από το δαχτυλίδι και να κάνει άλλο ένα κόμπο ανέμου. Χρήση του σπιράλ πλεξούδα δέσιμο τεχνική, γραβάτα 4 πλεξούδες με κάθε ένα από τα 4 καλώδια. Διαχωρισμός των 4 κορδονιών στο τέλος της πλεξούδας σπιράλ σε δύο μέρη. Ισοπαλία 2 πλεξούδες αλυσίδα, περίπου 2 ίντσες μακριά, με δύο καλώδια. Συνδέστε αυτά δύο κοτσίδες της αλυσίδας, χρησιμοποιώντας το καλοφαγάς μοτίβο. Υπό καθεμία από τις καλοφαγάς μοτίβα, αφήσει και πάλι αλυσίδα δύο κοτσίδες και το δεσμό τους και πάλι μαζί με το μοτίβο. Αυτά τα βήματα πρέπει να επαναληφθεί, μέχρις ότου το δοχείο είναι στριμμένη μέχρι το κατώτατο σημείο. Συλλέξτε όλα τα άκρα κάτω από τον πυθμένα της γλάστρας και δέστε τα με ένα μεγάλο κόμπο άνεμο.
Macrames είναι εύκολο να γίνουν. Οι οδηγίες κρεμάστρα μακραμέ φυτών μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτικό κατά την πρώτη? Όμως, η πρακτική σίγουρα θα σε κάνει τέλεια. Κάνοντας τη δική του εξωτερική hangers your φυτών για γλάστρες σας δεν θα είναι μόνο να σας φέρει τα μέρη των ικανοποίησης και χαράς, αλλά σας κερδίσει πολλά συγχαρητήρια, όπως καλά!