Πώς να κάνει ένα κοστούμι Ninja

Πριν μπορέσουμε να πάτε για καθιστώντας το δικό φορεσιά ninja μας, ας ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία πολεμιστής ninja. Έχουμε δει την αράχνη, όπως αριθμητικά στοιχεία αυτοβυθίζοντας στην ιαπωνική ταινίες, Τούρκων πάνω από τις στέγες με ninja τους αναρρίχηση εργαλείων και παραδεχόμαστε καθαρά αυλές, εντυπωσιακή φόβο στις καρδιές όλων, με θανατηφόρες τεχνικές δολοφονία τους. Χαρακτηρίζεται από μαύρο τηβέννους τους, οι μυθικές μορφές έχουν διαδοθεί σε πολλές ταινίες και κόμικς. Ωστόσο, η πραγματική ιστορία των νίντζα ​​και τι τους έκανε ένα από τα πιο φοβισμένη δολοφόνοι στην ιστορία της ανθρωπότητας, παραμένει τυλιγμένη στο μυστήριο. Ο όρος ninja προέρχεται από τον όρο Shinobi-δεν-mono και χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε αυτούς που είχαν εκπαιδευτεί στις πολεμικές τέχνες Ninjutsu φόρμα. Αυτοί οι πολεμιστές ninja ήταν κυρίως προσέλαβε ως απαγωγείς κατάσκοποι, δολοφόνοι. Έτσι, εάν θέλετε να αναπαραγάγετε these μυστηριωδώς cloaked πολεμιστές, πρέπει να είστε ντυμένοι ακριβώς σωστό με την κατάλληλη ενδυμασία ninja.
Κάνοντας ένα κοστούμι ninja για τους νέους λάτρεις του Ninjutsu, είναι πολύ απλό. Για έμπνευση για το πώς να κάνει μια κοστούμι ninja, ανατρέξτε στο βίντεο Mortal Kombat παιχνίδια ή στη σειρά κινουμένων σχεδίων και κόμικ Teenage Mutant Ninja Turtles. Εδώ είναι ένα βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς να κάνει μια ενιαία ninja.
Κάνοντας μια φορεσιά Ninja
Βήμα 1: Το πρώτο βήμα για ένα κοστούμι ninja είναι να αποφασίσει σχετικά με ένα χρώμα για το κοστούμι. Οχι, δεν είναι απαραίτητο ότι όλες οι νίντζα ​​πρέπει να είναι ντυμένοι στα μαύρα! Άσπρες στολές ninja είναι εξίσου δημοφιλείς.
Βήμα 2ο: Το επόμενο βήμα είναι να πάρει ειδικά μακρυμάνικα μπλουζάκια με κουκούλα και ένα ζευγάρι χαλαρά και φαρδύ παντελόνι στο επιλεγμένο χρώμα. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν λογότυπα ή εμπορικές ονομασίες των ρούχων.
Βήμα 3: Για την κλασική μάσκα ninja, χρησιμοποιήστε ένα μαύρο μαντίλι και τυλίξτε το γύρω από την κορυφή του κεφαλιού σας. Στη συνέχεια, γύρω από το στημόνι σαγόνια και το λαιμό, και το pin το μαντήλι. Μια εναλλακτική λύση σε αυτό είναι να χρησιμοποιηθεί μια απλή μαύρη μάσκα του σκι ή χειρουργικές μάσκες βαμμένες σε μαύρο χρώμα.
Βήμα 4: Τώρα για τη ζώνη ninja, το οποίο βρίσκεται σε ιδανική γίνεται να επισυνάψετε τα εργαλεία και όπλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σχοινί και συνδέστε τη με τη μέση σας ή απλά αρπάξτε τα μανίκια του t-shirt και τραβήξτε τους γύρω από την πλάτη σας, τοποθετώντας στη μέση του πουκάμισο γύρω από το στομάχι σας. Δέστε τις πλάτες, να κάνει ζώνη σαμουράι σας.
Βήμα 5: Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση, φορέστε ένα ζευγάρι παπούτσια δυσδιάκριτο για να ταιριάζει με το ντύσιμό σας, και να θέσει σε ένα ζευγάρι γάντια. Χρησιμοποιήστε δύο μαύρα t-shirts και γραβάτα τους γύρω από τα γόνατα, για να μοιάσει με ένα μαξιλάρι στο γόνατο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κάνετε φρουρούς αγκώνα, αν θέλετε.
Βήμα 6: Τώρα που έχουμε τα ρούχα στη θέση του, ας εξετάσουμε τα εργαλεία μετάλλων ninja που θα χρησιμοποιήσετε. You μπορεί να επιλέξει να πάρει ένα σπαθί νίντζα ​​from οποιοδήποτε κατάστημα με είδη gear ninja ή να δημιουργήσετε τα δικά του όπλα ninja σας καλύπτουν ένα ναυπηγείο ραβδί με αλουμινόχαρτο. Να θυμάστε ότι σε αντίθεση με ένα κυρτό σπαθί σαμουράι σύνολα, σπαθιά ninja είναι εντελώς ίσια. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα θηκάρι for σπαθί σας, χρησιμοποιώντας ένα άδειο ρολό χαρτιού περιτυλίγματος και τη ζωγραφική του σε μαύρο χρώμα. Σήμερα δέσουν τον σπαθόψαρου γύρω από τη μέση σας, με το σπαθί σας σε αυτό. Μπορείτε επίσης να κάνετε αστεράκια or μαχαίρια με τον ίδιο τρόπο.
Για όσους είναι απλά τεμπέληδες να κάνει ένα δικό ομοιόμορφη ninja, ελέγξτε έξω τα εργαλεία ninja προς πώληση σε οποιαδήποτε από τα καταστήματα πάρτι ή απλώς αγοράζουν on-line. Εκτός από τα κοστούμια για τα αγόρια, υπάρχουν εξατομικευμένες κοστούμια ninja girl, παιδικά κοστούμια ninja και τα κοστούμια ninja παιδικό. Ελέγξτε το ninja αναρρίχηση εργαλείων για την εν λόγω αληθινή ματιά ninja, όπως σας φόρεμα για ένα συμβαλλόμενο μέρος αποκριών ή απλά να έρθουν σε διάθεση για ένα περιπετειώδες παιχνίδι ρόλων.