Καρύκευμα ένα τηγάνι Μαντεμένια

Δεν μπορείτε ποτέ να αφήσει να πάει κάποια καλά πράγματα παλιά, δεν έχει σημασία πόσο πολλά φανταχτερά και υψηλής τεχνολογίας πράγματα έρχονται επάνω. Ένα τηγάνι χυτοσίδηρο είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού. γιαγιά σας, το χρησιμοποίησε, το mom σας χρησιμοποίησε και να το χρησιμοποιήσετε και εσείς. Καρύκευμα ένα τηγάνι χυτοσίδηρο είναι αυτό που δίνει τόσο μεγάλη διάρκεια ζωής. Έτσι κάθε ενθουσιώδης μάγειρας ή μαγειρική αξίας του άλατός του, πρέπει ξέρουν, πώς να σεζόν ένα skillet χυτοσίδηρο. Εγώ ο ίδιος έχει cast κειμήλιο skillet σιδήρου, που είναι το καμάρι της κουζίνας μου. Το να είσαι Παρθένος, είμαι πολύ ευαίσθητος about όλα τα πράγματα μου και πρέπει να είναι σε τέλεια τάξη. Έτσι έκανα σίγουρος ότι έχω μάθει πώς στην εποχή ένα τηγάνι χυτοσίδηρο, καθώς και μάθετε όλες τις μεγάλες συνταγές που κατέστη δυνατή από αυτήν.
Νέα μη κολλήσει τηγάνια δεν μπορεί να παράσχει η ίδια, ακόμη μαγείρεμα θερμοκρασίες και φυσικά μη κολλώδης επίστρωση ότι ένα καρυκευμένο skillet χυτοσίδηρο παρέχει. Πολλοί κορυφαίοι σεφ προτιμούν ακόμα να χρησιμοποιήσετε μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο, αντί υπερσύγχρονες χημική επικάλυψη μη κολλήσει τηγάνια για τους ίδιους λόγους. Εδώ, θα σου δείξω τον σωστό τρόπο καρύκευμα μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο στο σπίτι. Πρέπει σεζόν συχνά, για να διατηρηθεί ένα ακόμη, το φυσικό λιπαρή για το ότι οι ενισχύσεις καλό μαγείρεμα. Ένα καμένο ή καμένο βλέμμα, με ένα μαύρο στρώμα είναι το σημάδι μιας καλά καρυκευμένο skillet χυτοσίδηρο. Είναι μια πολύτιμη προσθήκη στο σκεύη σας.
Βήματα στην Καρύκευμα ένα Μαντεμένια Skillet? Εδώ είναι μια σταδιακή διαδικασία για το καρύκευμα σε κατσαρόλα από χυτοσίδηρο.
Βήμα 1: Κατάργηση όλων των Κολλητικά, Συσκευασία και Clean το λεπτομερώς? Αν ξεκινάμε με ένα νέο skillet σιδήρου cast, τότε το πρώτο μέρος του καρύκευμα περιλαμβάνει την αφαίρεση όλων των αυτοκόλλητων, βρωμιά επιφάνεια και κόλλα από αυτό. Κατόπιν καθαρίστε με νερό και σαπούνι καλά και θυμόμαστε, ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που θα χρησιμοποιήσετε νερό με αυτό. Στο εξής, μετά από καρύκευμα, θα το καθαρίζετε μόνο με αλάτι και στεγνό χαρτί. Κάποιος πρέπει να ξέρει πώς να καθαρίσει μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο αποφεύγοντας νερό στη διαδικασία καθαρισμού, όπως αυτό σώζει από την οξείδωση.
Βήμα 2ο: Ετοιμάστε τηγάνι και να ετοιμαστεί η Φούρνος? Στη συνέχεια, προθερμάνετε το φούρνο σε περίπου 350 ° F ή υψηλότερες. Εφαρμόστε μαγειρικό λάδι, λίπος μπέικον ή λαρδί ζώων γενναιόδωρα πέρα ​​από την επιφάνεια τηγάνι. Εφαρμόζεται ακόμη και παχύ τρίχωμα, δυνατό. Καρύκευμα ένα skillet χυτοσίδηρο παίρνει πολλή υπομονή.
Βήμα 3: Τοποθετήστε Skillet στον φούρνο? Place την κατσαρόλα στο εσωτερικό του φούρνου και ζεστάνετε την για περίπου μία ώρα ή έτσι. Μην ανησυχείτε, αν μυρίζει λίγο καπνό. Αυτό είναι φυσιολογικό. Το πετρέλαιο εγκαθιστά κάτω και πληροί όλες τις ρωγμές στο τηγάνι to δημιουργεί μια ομοιόμορφη επιφάνεια, η οποία εξασφαλίζει τελικά ακόμη και θερμοκρασία κατά τη θέρμανση.
Βήμα 4: Αφαιρέστε και αφήστε το να κρυώσει? Βγάλτε την κατσαρόλα από σίδηρο γάτα από το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει. As το τηγάνι δροσίζει, θα δείτε ένα γυαλιστερό μαύρο στρώμα πάνω από την επιφάνεια του τηγανιού. Καρύκευμα ένα τηγάνι χυτοσίδηρο είναι μία φορά δεν είναι αρκετή. Ακριβώς όπως τρυγητού κρασί απαιτεί χρόνια να αποκτούν γεύση, χυτοσίδηρο σας θα απαιτήσει χρόνια καρύκευμα, ενώπιόν παίρνει οποιαδήποτε κοντά, να είναι συγκρίσιμη με βραβευθέν skillet χυτοσίδηρος γιαγιάς σας. Πάντα καθαρίστε την επιφάνεια του τηγανιού after χρήση και τον καθαρισμό το λεπτομερώς. Θυμηθείτε «δεν υπάρχει νερό» κανόνα της, όταν είναι καθαρό. Εποχή του τηγανιού, όσο συχνά μπορείτε. Θα πάρετε ότι σιγά-σιγά απανθρακωμένα μαύρη εμφάνιση, που είναι το σήμα ενός καλά ωριμασμένο τηγάνι.
Μαγειρική δεν είναι μόνο για να πάρει τις συνταγές δεξιά. Είναι επίσης χρησιμοποιώντας περίπου δικαίωμα εργαλεία για το δικαίωμα εργασίας και διατήρησής τους. Πρέπει πλοίαρχος όλες αυτές λίγη κόλπα του εμπορίου, σαν καρύκευμα ένα skillet χυτοσίδηρο, οποία πηγαίνετε αρκετά στην παραγωγή σας μιας μεγάλος μάγειρας.