Οι ελεγμένοι Βεράντες: Πώς να διακοσμήσει ελεγμένοι Βεράντα

Θωρακισμένου βεράντα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσουν το τεμπέλικο καλοκαιρινά απογεύματα. Είναι ένα ελκυστικό και χρήσιμο στοιχείο που βρίσκονται σε πολλά σπίτια. Θωρακισμένου βεράντα μπορούν να αποτελούν προέκταση του καθιστικού σας όπου μπορείτε να διασκεδάσει ακόμη και τους καλεσμένους σας. βεράντα σας μπορεί να είναι ένα κομψό καταφύγιο για εσάς και την οικογένειά σας. Μια καλά διακοσμημένο έλεγχο βεράντα ακτινοβολεί μια αίσθηση ζεστασιάς και ευτυχία στη διακόσμηση του σπιτιού σας.
Πώς να διακοσμήσει μια ελεγμένοι Βεράντα;? Πριν προβεί σε νέες αλλαγές στο προβληθεί μέρος σας, θα πρέπει να καταργήσετε την ακαταστασία από τη βεράντα. Βάλτε τα περιοδικά και οι εφημερίδες στα ράφια βιβλίων. Κρατήστε τα παπούτσια σε ένα ράφι παπουτσιών και κρεμάστε το παλτά σε ένα ντουλάπι. Θα πρέπει να οργανώσετε τα πράγματά σας πριν από τη διακόσμηση προβληθεί βεράντα σας.
Οι ελεγμένοι Βεράντα Δάπεδα? Έχετε μια πληθώρα υλικών, όταν πρόκειται για το σχεδιασμό δάπεδο βεράντα σας. Να δημιουργήσει εκείνο το διαχρονική κομψότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε teak ή δάπεδο από ξύλο πεύκου. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά δαπέδου, αν είναι πολύ ακριβό. Αν θέλετε βεράντα σας να έχουν το φυσικό βλέμμα των ξύλινων δαπέδων, χρησιμοποιήστε laminate δάπεδα. Είναι λιγότερο ακριβό από ξύλο ή φυσικό υλικό πέτρα και η διαδικασία εγκατάστασης είναι αρκετά απλή, όπως καλά. Κεραμικά πλακίδια δαπέδου φαίνεται περίπλοκο και απαιτεί πολύ μικρότερη συντήρηση. Ωστόσο, μπορείτε να κρατήσετε και η απλή δάπεδο. Προσθέστε μια παύλα του χρώματος με την τοποθέτηση παντός καιρού χαλί στο κέντρο του προστώου. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό έργο τέχνης στο πάτωμα με τη ζωγραφική ένα faux χαλί, το οποίο μοιάζει πολύ με ένα πραγματικό χαλί. Υφαίνουν ένα περίπλοκο μοτίβο χαλί με μόλις ακρυλικά χρώματα και λίγη υπομονή.
Οι ελεγμένοι Βεράντα Έπιπλα? Επιλέξτε τα έπιπλα βεράντας, ανάλογα με την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε. Για να δημιουργήσετε μια απλή και χαλαρή εμφάνιση, τοποθετήστε ένα χαμηλό τραπέζι πλευρά και μια loveseat κοντά σε αυτή. Αν σκοπεύετε να έχετε γεύματα σε έλεγχο ασφαλείας βεράντα σου, χρησιμοποιήστε ένα μικρό ξύλινο τραπέζι ή γρανίτη topped πίνακα. Δημιουργήστε ένα αγροτικό βλέμμα με την τοποθέτηση μερικές καρέκλες ζαχαροκάλαμο ή λυγαριά. Συγκρατημένα floral έντυπη μαξιλαροθήκες ματιά καταπραϋντική μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φωτεινά χρωματιστά υφάσματα με την εργασία καθρέφτη. Beaded μαξιλάρια ή μαξιλάρια θα προσθέσουν έναν παφλασμό του κομψότητα στο μέρος σας. Ένας πίνακας γυάλινο κέντρο πηγαίνει πολύ καλά με ζαχαροκάλαμου έπιπλα. Ωστόσο, εάν το διάστημα είναι ένας περιορισμός, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πτυσσόμενο τραπέζι κέντρο. Δημιουργήστε μια εξωτική εμφάνιση, διακοσμώντας το τραπέζι με ένα άγαλμα του Βούδα γελώντας, καθώς και πίνακα κορυφή σιντριβάνι. Τοποθετήστε ένα βάζο με φρέσκα τριαντάφυλλα ή ορχιδέες στο κέντρο του τραπεζιού. Θωρακισμένου βεράντα χωρίς μια κρεμαστή κούνια φαίνεται ελλιπής. Wicker κούνιες πολύ όμορφη και έρχονται σε πολλά χρώματα. Πιείτε ένα παγωμένο λεμονάδα ταλάντευση μακριά τα προβλήματα της ημέρας!
Οι ελεγμένοι Βεράντα Φωτισμός και Wall Decor? Βεράντα φωτισμός θα πρέπει να δημιουργήσει μια αίσθηση ζεστασιάς και της ασφάλειας. Σφυρήλατα φωτιστικά σιδήρου δημιουργεί ένα όμορφο μείγμα εξειδίκευσης σε συνδυασμό με μια παλιά παγκόσμια γοητεία. Place επεξεργασμένου σιδήρου κηροπήγια φανάρια ή στο τραπέζι πλευρά για το πλούσιο ζεστή λάμψη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χρωματισμένο γυαλί φωτιστικά δαπέδου για τη δημιουργία ενός απαλό διάχυτο φως.
Κρεμάστε σκίτσα ή ζωγραφιές των παιδιών σας στον τοίχο βεράντα. Αν έχετε ανοιχτόχρωμα τοίχους, τότε ένα μεταλλικό χαλκό ή ορείχαλκο έργο τέχνης θα τονίσει την ομορφιά της βεράντας σας. Σφυρήλατο καθρέφτης σιδερένιο τείχος φαίνεται μεγάλη μπροστά βεράντες. Μπορεί να κρεμαστεί σε έναν τόπο όπου αντανακλά ένα κομμάτι της τέχνης ή η θέα του κήπου σας. Για μια ζεστή ματιά της Μεσογείου, τη χρήση διακοσμήσεις τοίχων σε αποχρώσεις του ελεφαντόδοντου, μπλε τιρκουάζ, πορτοκαλί-κόκκινο ή πράσινο της ελιάς.
Οι ελεγμένοι Φυτά Βεράντα? Καλώς καλεσμένους σας, κρεμώντας ένα όμορφο floral στεφάνι στην είσοδο της βεράντας σας. Εάν η βεράντα σας λάβει το φως του ήλιου για 2-3 ώρες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο κήπο δοχείο. Μπορείτε να κάνετε ελκυστικά εμπορευματοκιβώτια με τα παλιά κουβάδες μπογιά, γαλατιέρα, καλάθια αχρήστων, γυάλινα κύπελλα κλπ. Εφαρμόστε ένα λαμπρό παλτό του χρώματος και να διακοσμήσει τα δοχεία με χρωματιστό χάντρες και κοχύλια. Τα φυτά όπως τα τριαντάφυλλα πασχαλιές,, αζαλέες, paperwhites, αμαρυλλίδες και κυκλάμινα αναπτύσσονται καλά σε εσωτερικούς χώρους.
Άνθιση αμπέλια σέρνεται στις οθόνες βεράντα θα κάνουν μέρος σας ένα ευχάριστο καταφύγιο. Wisterias απόδοση εκπληκτική ανθίζει σε συστάδες λευκά και πορφυρά άνθη. Κάποια άλλα ορειβάτες σαγηνευτική είναι χιλιανή καμπανούλα, μυρτιά, αμπέλου, τρομπέτα, Clematis, μπουκαμβίλιες, αναρρίχηση, όρθιο, δόξα πρωί. Αυτά τα πολύχρωμα αμπέλια υφέρπουσα δεν θα δανείζουν μόνο μια αρωματική άρωμα μέρος σας, αλλά και να προσελκύσει τις πεταλούδες και τα μικροσκοπικά κολίβρια. Εγκατάσταση κιγκλίδωμα γλάστρες είναι ένα πρωτοποριακό τρόπο καλλωπιστικό μέρος σας. Δεδομένου ότι οι καλλιεργητές που διατίθενται στην κιγκλιδώματα, εξοικονομεί πολύ χώρο βεράντας. Ωστόσο, τα κιγκλιδώματα πρέπει να είναι αρκετά ισχυρή για να στηρίξει το βάρος του καλλιεργητών.
Αυτές οι συμβουλές ήταν όλα σχετικά με πώς να διακοσμήσει με θωρακισμένο βεράντα. Προχωρήστε και να εφαρμόσουν τρελό, δημιουργικές ιδέες σας και να κάνετε έλεγχο βεράντα σας το πιο πολυσυζητημένο θέμα στην πόλη.