Φύλαξη βολβούς τουλίπας

Τουλίπες προέρχεται από την Τουρκία και «τουλίπας», η λέξη προέρχεται από την τουρκική λέξη, tulbend, που σημαίνει τουρμπάνι. Αυτό είναι επειδή τουλίπες έμοιαζε με τουρμπάνια φοριέται στην Τουρκία εκείνη την εποχή. Τουλίπες, αν και ταξινομούνται μαζί με πολυετή φυτά, πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ετήσιες εκδόσεις. Χρειάζονται καλά στραγγιζόμενα εδάφη και τη βελτίωση της αποστράγγισης, κάποιος μπορεί να προσθέσει άμμο και λίπασμα για το έδαφος. Μόλις το φύλλωμα έχει πεθάνει, οι βολβοί τουλιπών είναι να απομακρύνονται και να αποθηκεύονται σε δροσερό χώρο. Στη συνέχεια, πρόκειται να επαναφυτευθούν το φθινόπωρο. Φύλαξη βολβούς τουλίπας είναι ένα μεγάλο μέσο για την τήρηση των λαμπτήρων από την ανθοφορία για αρκετά χρόνια. Μόλις το τελειώσω τουλίπες ανθίζουν, αρχίζουν για να επαναφορτίσετε, για την επόμενη περίοδο της άνθησης και να αρχίσει την αποθήκευση της ενέργειας. Μετά την επαναφόρτιση ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι βολβοί τουλίπας παρέμεινε αδρανής και περίμενε να ανθίζει εκ νέου στην επόμενη σεζόν.
Τρόπος αποθήκευσης Tulip βολβοί για φθινοπωρινής φύτευσης? Φύλαξη βολβούς τουλίπας είναι ένα απλό έργο, αλλά πρέπει να γίνει προσεκτικά, έτσι ώστε να είναι έτοιμες να φυτευτούν το φθινόπωρο. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορεί να αποθηκεύσει ένα βολβούς τουλίπας.
Στην αποθήκευση-εδάφους: Από βολβούς τουλίπας είναι αρκετά ανθεκτικά, μπορούν εύκολα να αποθηκευτεί στο έδαφος. Στην πραγματικότητα, την αποθήκευση τους στο έδαφος είναι ο ευκολότερος και (όπως θεωρείται από ορισμένους) η laziest τρόπος για να αποθηκεύσετε αυτές τις λάμπες. Ωστόσο, εάν τα βολβούς τουλίπας παύση του εδάφους, τότε θα πεθάνει, αυτός είναι ο λόγος για το κλίμα της περιοχής διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στον καθορισμό του τρόπου με τον οποίο λαμπτήρες αποθηκεύονται. Κάποιος μπορεί να ελέγξει με τη ζώνη αντοχή για να δούμε αν μπορούν να αποθηκευτούν στο έδαφος. Αν το περιβάλλον είναι κατάλληλο για την αποθήκευση των λαμπτήρων, τότε μπορεί κανείς να πάει για την αποθήκευση σε-εδάφους.
Ωστόσο, οι λαμπτήρες αποθηκεύονται στο έδαφος, πρέπει να προστατευθούν από σκίουρους. Οι σκίουροι είναι επιρρεπείς σε οσφραίνομαι τις τουλίπες, σκάβουν τους βολβούς μέχρι και να τα τρώμε. Ο μόνος τρόπος για την προστασία των λαμπτήρων από το σκίουροι είναι από καλύπτει το έδαφος, με συρματόπλεγμα. Το πλέγμα θα εμποδίσει την σκίουροι from σκάπτουν τον βολβούς έξω και τις τρύπες στο πλέγμα θα επιτρέψει τη τουλίπες from βλάστησης την επόμενη άνοιξη. Ένα άλλο μειονέκτημα της εν λόγω συγκέντρωσης μέθοδος είναι εκείνη που στη σύγχρονη κήπους, τουλίπες είναι συχνά αναμειγνύονται με άλλα φυτά, που ανθίζουν αργότερο εντός του έτους, προκαλώντας την τουλίπες να είναι υπέρμετρα ποτίστηκαν κατά τη διάρκεια αδρανών μηνών τους. Το υπερβολικό πότισμα εμποδίζει δεν είναι μόνο η τουλίπα ανάπτυξη, αλλά και οδηγεί στην αποσύνθεση βολβού.
Υπέργεια αποθήκευση: Το καλύτερο μέρος για την αποθήκευση βολβούς τουλίπας πάνω από το έδαφος, είναι ότι μπορεί κανείς να δει τους βολβούς και τους χωρίσουν αν είναι δυνατόν. Οι άνθρωποι σχεδιάζει να αποθηκεύσει βολβούς τουλίπας από το έδαφος θα πρέπει να περιμένουν το φύλλωμα τουλίπα να γυρίσει κίτρινο. Κιτρίνισμα προϋποθέτει την ολοκλήρωση της αποθήκευσης ενέργειας για την άνθηση εποχή του επόμενου έτους. If οι βολβοί αφαιρούνται νωρίς, δεν θα έχουν αρκετή δύναμη για να αυξηθούν κατά την επόμενη περίοδο αλλά όταν η κίτρινη ενδεικτική λυχνία, μπορεί κανείς να αφαιρέσετε με ασφάλεια το βολβούς από το έδαφος. Για την πρόληψη λαμπτήρα σήψη, θα πρέπει να καθαρίζετε το ρύπο και τα συντρίμμια από τους βολβούς. Στη συνέχεια, πλύντε τους βολβούς και αφήστε τους βολβούς να στεγνώσει στον ήλιο, για μια εβδομάδα, σε μια απλωμένα εφημερίδα.
Ένα στρώμα βερμικουλίτη, στεγνή άμμο ή τύρφη βρύα πρέπει να εξαπλωθεί στο κάτω μέρος της επίπεδης δίσκου ή του εμπορευματοκιβωτίου χωρίς καπάκι. Σε αυτό το ξηρό, οι βολβοί πρέπει να τοποθετούνται τακτοποιημένα, όλο αυτό το διάστημα να εξασφαλίσει ότι κάθε βολβός καλύπτεται από την άμμο, τύρφη βρύα μείγμα. Για να αποθηκεύσετε κάθε λαμπτήρα ξεχωριστά, το ένα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα κουτί αυγών φελιζόλ, ή να τους κρατήσει στα τμήματα της αγοράς σε κουτί από χαρτόνι. Η τύρφη βρύα μείγμα-άμμου πρέπει να είναι μόνο ένα στρώμα πάχους, για την κυκλοφορία του αέρα. Αυτό το βήμα ονομάζεται συσκευασία του βολβούς τουλίπας.
Μετά από τη συσκευασία, το επόμενο βήμα είναι να κρατήσει τις τουλίπες σε ένα ψυχρό, σκοτεινό μέρος, το οποίο είναι καλό εξαερισμό. Υγρές θέσεις μπορεί να προκαλέσει την βολβούς να σαπίσουν. Παρόλο που τα αποτελέσματα υγρασία από σήψη, από την άλλη, κρατώντας το βολβούς σε ξηρούς χώρους μπορούν να προκαλέσουν τους να στεγνώσει τελείως. Έτσι, ο τόπος που έχει επιλεγεί θα πρέπει να έχει ιδανική μέση υγρασία, με τη θερμοκρασία να είναι κάτω από 50 βαθμούς Φ.
βολβούς τουλίπας αποθήκευση στο ψυγείο δεν είναι τόσο καλή ιδέα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένα φρούτα και λαχανικά αερίου αιθυλενίου απελευθέρωση που μπορούν να βλάψουν τις λάμπες. Εάν κάποιος έχει ένα εφεδρικό ψυγείο, τότε μπορεί κανείς να προχωρήσει με τη μέθοδο αποθήκευσης ψυγείο. Ποντίκια, σκίουρους, chipmunks και άλλα τρωκτικά και τα παράσιτα αγάπη για να πάρετε τα χέρια τους, ή μάλλον σε αυτά τα νύχια βολβούς τουλίπας και γιορτή τους. Κάποιος πρέπει να επιλέξετε μια θέση που είναι απρόσιτες σε αυτές κλέφτες βολβού.
Ακολουθώντας αυτές τις απλές οδηγίες για το πώς να αποθηκεύσετε βολβούς τουλίπας για φύτευση πτώσης, μπορεί κανείς να προετοιμαστούν για τη συγκομιδή όμορφη τουλίπες την άνοιξη. Η φροντίδα της τουλίπας, δεν είναι δύσκολο και σωστή φροντίδα των αποδόσεων ένδοξο λουλούδια. Κατεστραμμένη βολβοί μπορούν να αναρρώσουν, ωστόσο, είναι σκόπιμο να αποθηκεύσετε το κατεστραμμένο βολβούς ξεχωριστά, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια του υγιή. Μην ξεχάσετε να μεταφυτεύσει τον βολβούς το επόμενο φθινόπωρο!